zaterdag, februari 23

pfffft

Ik heb het er warm van gekregen nu maar hopen dat de mensen hier terecht kunnen komen en dat de kleuren die ik uitzocht te zien zijn. Een plaatje plaatsen komt dan in dit tweede log misschien ook wel goed


Dit plaatje is uit meerdere bronnen door mij bij elkaar gezocht. De zee met golfslag is een foto van mezelf, het achtergrond landschap met de opkomende of ondergaande maan, komt uit een lesje dat ik ooit maakte en het meisje is een plaatje uit mijn tube verzameling. Dat heb ik allemaal bijgekleurd (behalve het meisje)  naar de paarse tint en zo bij elkaar gevoegd.

13 opmerkingen:

 1. ahhh zie je wel, wat mooi,
  als je een plaatje plaats kun je ook nog de grootte kiezen haba,
  ik stuur je het voorbeeld zo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yessss ik heb hem groter gekregen, maar ik ben nog steeds niet helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden, ik probeer maar wat knoppen uit en dan zie ik wel wat er gebeurt. Alle begin is moeilijk denk ik maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, het is me gelukt om hier te komen, Haba! Kostte wel moeite moet ik zeggen, ik heb het op alle manieren ingetypt en het werkte niet, toen ik het van jouw oude blog kopieerde en invoegde lukte het en daarna letterlijk overtypen lijkt ook te lukken, alleen deed ik dat eerder ook al, dacht ik. Pffff! Ik heb hem zo snel mogelijk bij mijn favorieten gezet, dan kan nu niets meer misgaan.
  Maar we zijn er, en het ziet er prachtig uit joh. Wauw. Niet verbaasd opkijken als ik met iets soortgelijks kom he? Paarsig, in ieder geval. Alleen zou ik mijn oude design van Luna heeeel graag meenemen...

  De knutsel ziet er ook mooi uit en staat er prachtig bij :) Dan durf ik mijn gedichtfreubels ook wel te plaatsen!

  Dankjewel voor je mailtje. Ik zal het natuurlijk eerst proberen... maar het is goed om wat steun achter de hand te hebben :) En zeker zou het heel jammer zijn als het contact met punt, in het niets opging! Dat laten we dus niet gebeuren.
  Voor nu een fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja... ik ben er, dat is een hele geruststelling. Nu nog even in de reader zetten en het moet goedkomen.

  Love as Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hebbes, zie je wel, alles sal regkomme...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is gelukt en je staat in mijn favorieten. Zou ik weer in je spam box verdwijnen.
  Groetjes en succes met het uitproberen.
  Addy.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba,

  Wat ziet hier prachtig uit. Gelukkig kon ik erin komen. Mooie knutsel heb je daar staan. Wij hebben gisteren krokussen foto's gemaakt. Passen hier goed bij. Zie maar bij ons....Fijne zondag gewenst. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goeiemorgen Haba,

  Het is gelukt hoor. Ik kan er op en ik zie een berg andere mensen ook. Het plaatje is mooi. De layout van je nieuwe stekkie ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goede zondagmorgen Haba en een fijne, zonnige dag gewenst.
  Joepie, het is gelukt, jouw blog zit nu in een mooi, paars kleedje, het is heel knap geworden!
  En ook je 'knutsel' is dat!
  Hopelijk lukt het je om jouw oud stekje van Punt naar hier te verhuizen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaat vast goed komen.. als déze digisaurus het kan, dan jij toch zeker ook?! Het ziet er alvast heel mooi uit! Succes verder!

  Ps. ik moet je reacties nu even twee keer uit m'n spambox halen omdat je een nieuwe url hebt.. geen paniek hoor.. ik kijk daar héél geregeld!

  BeantwoordenVerwijderen

Elastisch knutselen ;)

Toen ik gister op Laura paste had ze net een nieuwe hobby , knutselen met heel kleine elastiekjes, daar ging ze voor oma een mooie armband v...