dinsdag, april 9

Beessiesdag

Vandaag weer naar het asiel, ik ben benieuwd of er nog dieren naar een eigen huis zijn vertrokken. Vorige week ben ik er niet geweest dus in veertien dagen kan er een hoop veranderd zijn. Ik hoop dat er in ieder geval niet teveel nieuwe dieren zijn bijgekomen.
We zullen het wel zien, nu eerst maar eens onder de douche stappen en ontbijten.
Allemaal een fijne dinsdag gewenst.

Molly mag vanochtend dus weer op het huis passen  :) zo op haar hoge paal heeft ze een prima overzicht en Simon van de buren moet geen poging doen om het kattendeurtje binnen te stappen, die mept ze gelijk naar buiten, met veel geblaas en gegrom, het lijkt wel of er dan een leeuw in huis zit, in plaats van een koetjespoes .

19 opmerkingen:

 1. HEt zou fijn zijn als mensen beter met hun dieren omgingen. Hier in de straat is een gezin dat al hun katten op straat heeft gezet. De een ziet er nog slechter uit dan de ander. Triest. Molly ligt er goed bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is toch elke keer weer een komen en gaan van dieren. Zie je nou ook veel dieren terugkomen na verloop van tijd?

  Werk ze.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-) whahahaha molly is niet voor de poes dus :-)
  goed zo molly, laat de kaas niet van je brood eten :-)
  veel plezier Haba
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier in het asiel zijn er wek veel naar nieuwe baasjes gegaan en voor al honden. De katten zijn er hier ook wel veel. Mensen moeten geen dier nemen als ze er niet voor willen of kunnen zorgen. Veel plezier in het asiel en je doet dankbaar werk. Complimenten hiervoor. Molly ziet er goed uit trouwens. Ik heb er eens over geschreven in 2012. Asieldieren lied en deze heeft ook in vele kranten gestaan.Maar ook enige anderen over het asiel. Geniet van de de dag Haba

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vanaf zo'n hoge plek kun je de boel inderdaad goed in de gaten houden. Een vorstelijke plek : )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haahaha.. ik denk dat Simon het wel uit z'n koppie laat om te proberen binnen te komen dan..! Vroeg me altijd al af hoe dat gaat met die kattenluikjes.. of je dan geen vreemde katten binnen kunt krijgen.. jij dus niet! :-)
  Fijne beessiesdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jij mag dus gerust zijn Haba

  fijne beessiesdag

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vast alweer thuis, na de beestjesdag...!
  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was voor jou beessiedag geweest. Wat ziet Molly heel mooi uit. Schattig om te zien. Ik vind zo erg dat Gerda niet meer is. Ik was zo vreselijk geschrokken. Voor jou ook sterkte. Morgenmiddag ga je Laura toe om te passen. Veel plezier! Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Iedere week dus een verrassing in het asiel. Lijkt me aan de andere kant ook wel leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba en hoe was het bij asiel Zou fijn zijn dat er veel een nieuwe baasjes hebben gekregen.
  Ik sta er altijd van stelt van als ik lees hoeveel honden worden gevonden op straat enz enz oky vele komen uit anderen landen.En dat word hier heen gehaald
  Maar goed het is woensdag weer dus Laura's middag veel plezier fijne woensdag

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha Haba, nou ik was er even niet en direct gebeuren er de naarste dingen! Wat erg van Gerda, die kende ik ook nog wel. Het kan ook zomaar opeens verkeerd gaan hè, bah. Ze was een aardig en een boeiend mens.

  Je hebt hier een leuk, kort maar krachtig verhaaltje gemaakt! Ik vind het altijd knap, op deze manier bloggen, ik kan het niet. Ik vind het wel leuk, zo een beetje meekijken bij jou thuis. En Molly, ja het oerbeest kan altijd onverwacht boven komen hè!

  Fijne woensdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goedemorgen Haba en hoe was het gisteren middag met Laura
  Nu drukke dag met Aiva ja zeg dat wel druk met de kleinmeiden
  Maar gelukkig je kan het doen fijne donderdag

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goedeavond ik heb stukje bij Clemens gelezen jazeker erg lastig en heb erdoor ook enorm slecht geslapen door. Maalde in mij hoofd door .ook gesprek met jobcach pfff Maar denk niet dat ze blijft in de koffiecorner hoor .Ja we hebben heerlijk gelopen 7 en half kilometer Daarna bij Aldi 2 leuke broeken gekocht met mijn vriendin (baas van Ilse) geluncht lekker gezellige dag gehad.Maar ze is heeft geen last meer van haar tandjes???
  Morgen lekker zwemmen jij ik boodschappen en fysio ook eens mijn handen laten zien mijn vingers veranderen niet normaal
  Fijne avond of zal ik zeggen fijne vrijdag
  Aha madameke heeft jou beig gehouden vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goedemorgen Haba woensdag avond op nieuws kwam weer over dieren in Laboratorium En Pepper kwam er ook vandaan vooral Beagles worden gebruikt omdat het hele lieve honden zijn waar men alles kan uitproberen.
  Dus we hebben besloten een keer daar een afspraak temaken bij opvang die ze eruit hebben gehaald is een stichting en we nemen een beagle .Die lieve kopjes vreselijk meelij mee ook.
  Verder staat alles hier boven van mij gisteravond fijne vrijdag zwemse

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goedemorgen Haba,

  Wij gaan zeker van genieten. Je hebt groot gelijk. Zie je het van Gerda. Zo kort. Ik denk steeds aan Gerda. Leven is zo kort......Ik heb steeds daar moeite mee. Ik vind zo erg. Morgen gaan we naar moeder toe en daarna even winkelen. Onze broer vroeg of keertje 1 dagje eruit gaat. Want jullie maken ook heel wat mee. Onze broer is bang..... k..... Daarom nu kan het nog. Het gaat ook niet goed. Maar goed wij gaan wel proberen genieten. Jij ook Haba. Fijn weekend. Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hallo Haba

  Ik heb weer alles bij gelezen
  en ik ben blij dat je hier verder gaat met bloggen
  Jammer dat je niet volg mij per e-mail op je blog hebt staan
  zo mis ik de nieuwe logjes van jou
  Ik wens jou een heel fijn weekend

  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Goedemorgen Haba ja zeker handig zeg kapper in de fam hihihihi
  Belde mijn huisarts praktijk op voor een afspraak mijn ring vinger staat raar en doet hier een daar pijn gek bultje bij mijn elleboog andere kant. Oeps pas in mei volgende week druk en daarna vakantie.Wel afspraak gemaakt maar hopelijk is dan alles weer normaal hahahaha
  Goed zo douchen en naar werk fijne zaterag

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Goedemorgen Haba Jaap is morgen jarig en gaan we met zijn 2tjes bij Roast eten Bjorn 2 dagen erna maar we vieren het zondag eerste paasdag hier met een BBQ . Niemand uitgenodigd alleen Ilse maar zij kan waarschijnlijk niet .Dus net als mijn verjaardag met Z'n 3 tjes .Maar Jaap heeft al meer verjaardag kaarten binnen hihihih.
  Zondag dag van bijkomen weer van een drukke werkdag Goede omzet gedraaid .Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...