zaterdag, april 27

Koningsdag

Weet je dat ik daar nog steeds niet aan gewend ben, ik zeg automatisch nog koninginnedag. Maar voor de kinderen is het te hopen dat het een beetje droog blijft. Het veld zal nog wel nat zijn en op het ogenblik regent het niet meer al durf ik er geen geld op te zetten dat het zo zal blijven.
Straks komt de muziek voorbij met de kinderen erachteraan, versierde fietsen maar crêpepapier kan niet tegen water. En daarmee worden natuurlijk de fietsjes versierd.

Zo ziet een zonnige oranjedag eruit, maar nu is het behoorlijk grijs jammer voor de kinderen die zo hun best hebben gedaan op het versieren van hun fietsjes.


De grootste vlag van de provincie zal over een paar minuten weer gehesen worden, om acht uur precies en daarna gaan voor de kinderen de feestelijkheden beginnen. Het meeste zal nu wel in de grote tent te doen zijn, want met hun kleedjes in de nattigheid te gaan zitten zal de verkoop ook niet direct bevorderen vrees ik. Misschien ga ik er nog eventjes kijken, maar zeker weten doe ik dat niet.

11 opmerkingen:

 1. ach gassie ja Haba, dat is naar voor ze, ik hoop dat het anders is, hier is het een beetje druppelig, maar daar wordt je evengoed nat van hé.
  ik wens je toch een heel fijne dag en gefeliciteerd met onze koning xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen ja vroeg net bij je vorige blog of je ziek was had je paar dagen gemist. Nu zie ik dat je nieuwe blog neer had gezet
  Ja ik ben nu eindelijk gewend aan Koningsdag Ik ga vanmiddag eens naar koemarkt gezellig life muziek .5 Mei is het er ook maar dan werk ik helaas dus nu volop genieten.
  Fijne Konings dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he hoe kan dag nou volgens blog heb je dit al gisteren neergezet.Maar vanmorgen zag ik het nog niet
  SNAP ER NIKS VAN

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is bijna droog hier, ik ga maar eens buiten kijken.

  Love As always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Koningsdag wordt hier eigenlijk vrij weinig aan gedaan. Wij hebben er met onze kinderen ook niets aan gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat het feest voor de kinderen in het water viel, de grote zijn de kroeg in gegaan daar was het droog...!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen aha daar was je weer ja miste je al wat dagen.
  Wij zijn wel geweest stonden hele grote parasollen met verwarmingen.Maar echt kwam soms met bakken naar beneden.Er was live optreden.En muziek op de plein dus best gezellig
  Vandaag de was doen want maandag en dinsdag hele dag werken .
  Dus een hele fijne zondag Haba

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer toch af en toe geregend heeft. Maar ook wel eens zon gezien. Wij hadden gisteren erg druk gehad. Toch leuk voor de kinderen. Leuke foto's Haba. Wij hebben heel klein stukje gezien op tv. We moesten weer wat andere dingen doen. Nu regent alweer af en toe. Geniet van je zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkig valt het weer niet te sturen en viel het gister best nog wel mee. Op wat harde wind na dan. Het was iig droog in de middag. Ik doe er niets aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba weer nieuwe week even wennen dat ik vandaag ook moet werken maar van 9 uur tot 5 uur .Morgen van 9 tot 6 uur dan weer lange dag.
  Jij gaat zwemmen of niet in de vakantie misschien te druk??
  fijne maandag

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba vandaag ga je de beestjes verwennen zijn er nog veel katjes.Gisteren las ik dat hier in Purmerend een nestje van kittens in een container hadden gevonden Als ik zoiets lees dan breek mijn hart zo triest wie doet zoiets Er is in stadje hier een dierenwinkel die ze voor je verkoopt. daar komt Jessie vandaag bv.Dus kan je ze niet kwijt kan dat nog
  Maar goed fijne dinsdag groetjes voor mij lange werkdag.Morgen halve dag

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...