maandag, april 22

Tweede Paasdag

Omdat het zwembad nu heel andere uren heeft wegens de paasdagen,  ben ik niet gaan zwemmen, om extra vroeg op te staan op deze dag zie ik niet zo zitten. Dus lekker op mijn gemak genieten van het mooie weer en het 'dolce far niente '  Ik heb zojuist bij een kopje koffie de laatste paastompouce gegeten, nu even niet meer snoepen want ik heb genoeg gehad en omdat ik niet echt erg veel van zoetigheid houd is dat helemaal geen opgave voor me. Alleen om dat geval weg te gooien, kijk dat vind ik dan ook weer verspilling.
Gister kreeg ik van Laura een prachtig ingepakt zelf beschilderd eitje, gewoon zonde om dat op te eten, maar ik ga het vanavond vast wel nuttigen bij een bordje sla + tomaat.

Kijk ze heeft er vreselijk haar best op gedaan om er allerlei mooie kleurtjes op te schilderen en het samen met mamma mooi in te pakken. Als ik het eitje op heb, kan ik altijd nog zeggen : "Gelukkig heb ik de foto nog!" En het 'paashaasje' dat op de verpakking zat bewaar ik natuurlijk ook.

7 opmerkingen:

 1. Toch mooi dat je ziet dat ze bezig voor je zijn geweest. Lief he. Geniet van de dag. Wij gaan zo ook weg.

  Love As always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij zwembad is zeker druk met de paasdagen. Groot gelijk niet om te zwemen. Lekker gesmaakt tompouce. Je houd helemaal geen zoetigheid. Wat lief van Laura dat je beschilderd eitje heeft gemaakt. Heel erg leuk geworden. Echt konijn paas eitje geworden. Knap! Fijne dag verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die eigen gemaakte knutseltjes.
  Die smaken nog extra lekker... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, wat is dat toch met die kleinkinderen van vandaag...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedeavond ik denk ga eens kijken of er staat over 2 de paasdag En ja hoor met prachtige ei van Laura heel mooi gedaan zeg.
  Zal 3 x zo dubbel lekker gesmaakt hebben
  Ik ga bijtijds naar bed had rustig dagje willen doen maar is anders verlopen staat bij mijn update
  Ga je morgen naar de diertjes toe????
  trusten en wie weet kom ik morgenochtend nog langs hhihih

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba ja was ff vergeten dat ik gisteravond al was geweest. Ga je naar de diertjes of doen kinderen het ivm met vakantie Tenminste hier is vakantie??? fijne dinsdag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ach wat is het toch een lieverd hé haba, jawel, zoet met mate dat heb ik ook, maar hartige hapjes daarintegen :-)
  vind ik altijd wel zalig hoor
  heb het fijn vandaag haba

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...