maandag, mei 13

Moederdag

Al doen we er niet echt aan, gisteren zijn mijn dochter en ik samen naar Antwerpen gegaan voor onze gezamenlijke moederdag.

Dus natuurlijk eerst een lekker bakkie gedaan op een terras met uitzicht op de handwerpende knul  :)
Daarna hebben we nog van alles gedaan, een boottochtje onder de stad

Je kon ook een wandeling maken, daarvoor hingen er alle maten laarzen bij het begin, maar dat was niet op zondag dus werd het een boottochtje .

Toen we weer boven de grond waren was er in de stad ook genoeg te bewonderen

Hoe dit hofje heette heb ik niet genoteerd dus heb ik het gelijk vergeten, maar het was wel schilderachtig. Mizz. D zei dat het waarschijnlijk de Vlaaikensgang was en inderdaad dit deed bij mij een belletje rinkelen, het is inderdaad de naam van dit straatje.


Deze paal die de straat afsloot had stickers die ik bij ons nog nooit gezien had.Kijk ook een leuke mural hier in Antwerpen, jammer dat er een serie fietsen voor stond. We hebben ook lekker geluncht en het was de hele dag heerlijk weer om in een stad rond te dwalen, natuurlijk aan het eind van de dag nog Leonidas gekocht, mijn dochter een flinke doos en ik heel zuinig (nee hoor ik ben alleen niet dol op chocolade) een minidoosje met één witte bonbon voor 's avonds bij  mijn koffie. Die heb ik ook opgegeten, maar een hele doos is mij te gortig, die slaan wit uit voor ik er toe kom om de boel op te eten. Zo een keer een bonbon is wel eens leuk maar ik ben er niet echt weg van.  Zo hebben we samen een gezellige moederdag gevierd

8 opmerkingen:

 1. zo'n moederdag is wel een feestje, zo samen, alle aandacht voor elkaar,
  Haba, dat is het kado alleen al, heerlijk, en antwerpen is een mooie stad en niet zo ver weg ook hé,
  lekker nagenieten Haba
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een dagje kwaliteit, zoals je dat regelmatig eens moet doen.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh.. de beste manier om zo'n dag te vieren hoor! lekker op stap in een mooie stad als Antwerpen! Ik denk dat ik de Vlaaikensgang herken in die schilderachtige foto's.. de eerste keer dat iemand mij daar rondleidde was ik er verbaasd van, zo'n verstild hoekje midden in die drukke stad!
  Ik ben ook niet zo'n chocoladeliefhebber meer.. en vooral die grote Belgische pralines, daar krijg ik er ook niet veel van op. Maar een witte sowieso niet hehe.. smaken verschillen hè! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig om zo samen Moederdag te vieren...!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het gaat maar om het idee, toch... Als het maar leuk was.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba nou dat is eens een leuke moederdag zo saampjes gezellig erop uit met dochter. OOOO nou als ik chocolade heb gekocht moet ik me heel erg goed bedwingen om ze niet meteen alles op te eten. Antwerpen volgens mij ben ik nog nooit echt in geweest.Ik rij 4 x in jaar doorheen als ik naar Puylagarden ga.Maar ik ben in vele Belgische steden geweest en van genoten.

  Over wat Bjorn had gedaan vond het ontzettend lief en goed maar aan de andere kant heel erg gevaarlijk.
  Maar hij zei "Ma ik heb ontzettend goed uitgekeken wat ik aan doen was"
  Fijne diertjes dag ik ga 8 uur snel even over de markt Jaap kan niet en dan door naar werk ,als ik alles heb thuisgebracht
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellig om zo samen een dagje uit te gaan. Dat levert ook meteen een mooie herinnering op. Dus dat is twee keer leuk : )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba pfff vroeg op de elektrometer word vervangen ja 6 uur al. Jaap mailde vanaf 7 uur goed was Kreeg gisteravond sms dat ze al "Herinnering: u heeft op 15-05-2019 een afspraak met aannemer Dynniq
  De monteur komt langs tussen 06:00 en 08:00 uur."
  Tja lekker ben je vroep op komen ze pas 8 uur .
  Dus nu zit ik hier moet straks werken om 12 uur tot 6 uur lange dag.
  Jij mag weer naar Laura vanmiddag maak een gezellige middag van
  en dag hihih
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...