maandag, mei 20

Nou jaaaaaa

Ik lag lekker in mijn stoel te slapen en opeens pakt mijn baasje me bij mijn lurven en propt me in een plastic geval met een deksel erop. Daarna tilt ze de heleboel op en ze zet de bak waarin ik zit op de bijrijdersstoel van haar voituurke. Nou je begrijpt wel ik laat me niet onbetuigd en mauw hele concerten wel zes kilometer lang.
Aangekomen waar we moeten zijn, weet ik het opeens, we gaan weer naar die onbeleefde dame, die altijd zomaar zonder te vragen, onder mijn staart kijkt. Daarna duwt ze een metalen ding aan alle kanten tegen mijn lijf aan. En als apotheose pakt ze mijn nekvel vast en steekt er een gemene naald in auwie. . . . .

Daarna word ik weer in die plastic bak gezet en gaan we weer naar de auto toe. Ik weer zingen tot we thuis zijn. Gelukkig mag ik er nu zelf thuis uitspringen en ik krijg een lekker hapje tegen de schrik.  Mijn baasje heeft beloofd dat ik in ieder geval voorlopig niet meer in die bak hoef, nou maar eens wat gaan drinken en kijken of ik mijn dutje kan hervatten, de slaap is wel al aardig over gegaan door al dat gedoe. Ik houd niet van auto's om in mee te rijden en al helemaal niet van die prikmevrouw.

15 opmerkingen:

 1. Katten en auto's. Ik heb er nog geen gehad die dat plezierig vond... Trouwens ook de behandeltafel is geen favoriete plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, oei.... ik zou ook protesteren, en flink mauwen...!
  Gelukkig ben je er voorlopig weer vanaf...!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjonge kat.. wat een praatjes heb jij.. terwijl je er luxe heen gereden wordt..! Als ík naar die vervelende prikmevrouw moet, mag ik er zelf nog naar toe gaan lopen ook..! En dan is m'n vrouwtje nog boos, als ik niet zo graag mee naar binnen wil.. snap jij dat nou? tsss.. wroefff!
  Woefjes van Jaxon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. whahahahaha tja mollie, soms moet je wat ondergaan om gezond te blijven hé, die baas van jou heeft het super met je voor :-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. misschien een sessie houden voor katten met een trauma.

  love As always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba ja Levi kan ook zo'n concert weggeven Ik weet nog elke keer naar Amsterdam 3 kwartier lang .
  Nu gelukkig 10 min Jessie neemt het zoals het is maar vangen is drama.Alleen bi dierenarts laat los en ze gaat hup de bak in.
  Maar Molly ook helemaal weer gezond en prikken gehad?
  Vandaag mag je naar de anderen poezen fijne dinsdag ik ga vandaag en morgen ook werken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ooo oky ik zoek een nieuwe die handig is wil je eens een foto van neerzetten Haba sus6 om bij asiel tekomen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk is anders...

  protest is hier wel op zijn plaats

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba trouwens mooie foto wie heeft die gemaakt dierenarts???
  Ooo ik ben zo boos
  Kom ik gisteren op werk staat in logboek ik kan niet de laatste uurtjes zaterdag van je overnemen.
  Zij had zelf 2 weken terug voorgesteld ik was blij mee want door haar ziekte had ik veel gewerkt,dus was ik echt happy mee. Ik heb al 2 x voor haar geruild ik doe het nooit ik hou overal rekening mee. Echt wat een "fijne collega"pffff .Vandaag werk ik met haar ik weet niet ik me gedraag zeg.Maar lief aardig denk ut niet.
  En voor haar ruilen weer eens moet ik echt nog eens over nadenken.
  Maar goed dus vandaag werkdag en dan zaterdag alleen nog gelukkig hoop nog te doen voor de vakantie

  Weet je zo ben ik niet maar zij komt elke keer op allerlaatst met Floor kan jij voor mij die dag werken enz .Ik was er zo blij mee denk vanaf 2 uur zaterdag naar huis hoe lekker is dat na 4 weken alle dagen werken .
  Maar goed heb me geuit
  Een hele fijne middag met Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de dierenarts heeft de foto gemaakt, zij vindt de tekening op Molly haar koppie erg apart en vroeg of ze een foto mocht maken.

   Verwijderen
 10. Goedemorgen Haba aha ja zag ook eruit dat het daar was.
  Molly kijkt zo van oky zo van mot dat hihihihihih.
  Nou over gisteren collega begon er over ik zei Tja je heb me dus blij gemaakt met dode mus. Waar ik niet erg over te spreken ben. Je zal merken visa vesa dat het niet meer zo makkelijk zal worden dat ik je weer help. Later kwam ze vragen wie is jou bedrijfsleider zaterdag.Nou weet jij niet wat je bedoelt Bedrijfsleider is Ronald maar jij bedoelt voorman want anders zijn we gauw failliet met alle salarissen. Maar goed hoezo ?"nou vragen of goed is of ik de kleine meeneem (5 jaar) Ik zei laat maar ik werk de hele dag wel maar erg gelukkig met jou ben ik niet. We hebben elkaar weinig gezien de hele dag heb alles overgedragen voor 3 weken .Maar bedrijfsleider is niet echt happy met haar en ook behoorlijk pissig.
  Waarschijnlijk heeft hij met haar over gehad hoe en wat dat ze daarom vroeg zei over de kleine meenemen daar had ze niet met hem overgehad.

  Maar goed ik heb achter me rug duurt 4 weken eer ik haar weer zie hihihi En ja ik hoop niet al te lang duurt eer een beagle hier weer rond loopt zo fijn vooruitzicht.
  Fijne dag met Aiva

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba en heeft Aiva je ergens mij verbaasd ??
  Zo vrijdag boodschappen doen we samen of je ook de laatste wasjes gaat doen weet ik niet nou wasjes maar niet de laatste Maar oky jij gaat zwemmen dat doe ik niet.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba alweer weekend mijn heerlijke even laatste dag op werk.Ik wens je een hele fijne weekend toe
  groetjes
  O ja ik zal de eerste keer weer reageren via flop punt sorry

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik bedoel als ik reageer dan is s het via mobiel dan staat erbij jou flop maar dan pak je gewoon oude bericht van mij om bij mij te komen.
  Veel plezier bij Aiva

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goedemorgen Haba
  Je hebt er weer een heerlijk kattenverhaal van gemaakt
  Tja het is ook niet te begrijpen voor haar denk ik
  Ik wens je een heel fijn weekend
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...