zaterdag, juni 8

Meeuwen

Een tekst die ik jaren geleden schreef, maakt duidelijk dat ik de zee nooit ver weg wil hebben al is het een gevaarlijke vriend, als klein kind maakte ik de watersnood mee. Ons huis was droog gebleven omdat we op een hoog deel van mijn geboorteplaats woonden. Maar ik weet nog hoe ik me voelde toen ik in mijn kleuterschool de stoeltjes rond zag drijven toen het eb was. Maar als ik nu aan het strand sta, de meeuwen hoor en zie hoe de golven aan komen rollen, voel ik me toch vrij. Misschien vreemd maar ik ben en blijf een kind van het water en de ruimte, in een bos of tussen de bergen voel ik me opgesloten. Een dag is best leuk maar ik moet er niet al te lang blijven dan wordt ik depressief.

5 opmerkingen:

 1. Ik zou ook niet weg willen bij het water, de zee. Ik voel me hier het lekkerst. Ik zou ook Zeeland gaan missen als ik er niet meer zou wonen. Ik vind een paar uur in een bos al veel trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan het me wel voorstellen. Hoewel ik het bos ook heerlijk vind hoor. Maar Zeeland is toch wel iets wat aan je trekt.

  love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik ergens anders zou wonen was het Zeeland geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemorgen Haba ja strand zee lucht heerlijk. Bossen soms hier zit ik boven de berg. En kijk ver heen zalig. Ook de regenbuien zijn vaak zo weg.
  De kersentaart is heel gemakkelijk vind ik. Gisteren bij Franse buren vrienden gegeten buikje weer veelste vol 😂 😂
  Vandaag naar Saint Antonin markt.
  Fijne pinkster zondag 👍 Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind eigenlijk álle water wel mooi.. wandel ook graag langs een rivier of meer. Maar dat opgesloten gevoel in de bergen of het bos heb ik helemaal geen last van.. ik adem gewoon die lekkere gezonde lucht in en geniet ervan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...