zondag, juli 28

Feest. . .

Gisteren vierde mijn zwager zijn verjaardag, dus ik was naar De Bilt afgereisd. Het was een gezellige dag die werd afgesloten in een BBQ  restaurant.Er waren ook vegetarische hapjes bij, dus ik kon heerlijk meedoen. Het was leuk om zo ook weer de kinderen en kleinkinderen van mijn zus te zien. Die zie ik natuurlijk alleen op verjaardagen van mijn zus en zwager.Ik heb het heel gezellig gehad en na het eten ben ik weer richting huis vertrokken. Hier boven een fotoke van het dan lege restaurant, nou leeg was het niet (gelukkig voor de uitbaters) en wel erg gezellig. Ik was zo tegen tienen weer thuis, waar ik geërgerde blikken kreeg van Molly, die veel te lang op haar avondeten had moeten wachten. Zij was not amused en vond kennelijk dat ik op tijd voor haar avondeten thuis had moeten komen. Jammer voor haar, maar ik was het niet met haar eens.

12 opmerkingen:

 1. Was het een speciale verjaardag? een kroonjaar of zo? of viert jouw zwager zijn verjaardag altijd zo uitgebreid? :-)
  In ieder geval fijn dat het genieten was!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsja, jammer voor Molly dan. Ze moet zich maar een keertje aan jou aanpassen. Lekker toch zo'n feestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een kat heeft niet voor niets personeel. Maar Molly moet ook beseffen dat je vriendelijk tegen je personeel moet zijn.

  Love As always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik ben het met Mario eens :) Maar je hebt in ieder geval met een kat wel een persoonlijkheid in huis, dat blijkt maar weer.
  Leuk dat het gezellig was en lekker ook nog! Ik kan me voorstellen dat het leuk is nog even de jongere generatie te zien; maar wat worden ze groot hè ;)
  Gaaf dat je na afloop naar de koelte kon afreizen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen Haba ach die Molly hihihi hier valt het meestal wel mee .We komen weleens 11 uur of later thuis maar dan is het wel even een maui en lopen ze met je mee naar bijkeuken waar hun bakjes staan.En geven je een kopje hier kopje daar van dankbaarheid je weer thuis bent hihihii.Ziet er leuk uit maar wie bbq kok je hoef het niet zelf tedoen??? Ben nog nooit geweest weleens bij wok restaurant.
  'Ppppff ik zie niet paar van die grote zwarte vogels bij de overkant buren op dak wat een herrie.Vertellen zeker dat ze blij zijn dat het koel is hihihih
  Ik wens je een fijne maandag toe zijn de tegeltjes af??? zoja zwemse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Soms zijn er even belangrijkere dingen te doen, en Molly komt niets te kort...!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooo hahaha dacht lampen was ja ik ben ook weleens geweest bij zoiets zweten me kapot in de winter
  Dat was ook meteen laatste keer was gewoon beroerd door toen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemiddag Haba

  Dat lijkt mij ook heel gezellig zo met je familie
  Fijne nieuwe week Haba
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O bah, wat een narigheid dan. Teveel tocht meegekregen? Hier kunnen we vandaag in ieder geval weer ademhalen, dat is wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba ooo jeetje verkouden gelukkig niet meer zo heet.
  Nog deze week vrij en volgende week weer naar de diertjes als ik het goed heb????
  In ieder geval fijne dinsdag,ik ga snel even straks kaas halen en dan naar huis brengen en door naar mijn werk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha, je hebt soms van die (reklame)kreten die je altijd bijblijven hè. Bij mij zit "Even Apeldoorn bellen" er nog steeds in. Al onthield niemand waarvoor ze reklame maakten.
  Fijne woensdag en ik hoop dat de verkoudheid beter gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba dat wolkje geluk hebben we zeker nodig nu ze de gelezen heeft .Ze eist gewoon de helf v
  Dus net zoveel als Ilse krijgt Die dus 2 jaar lang hele hypotheek betaald Enz enz eisen erbij..
  Gisteravond eindelijk wat geregend grote druppels die al in de lucht bijna waren verdampt huis nog steeds 25 graden terwijl buiten nu 18 graden is.
  Vandaag nog werken en dan 2 dagen weer bijkomen als je binnen komt loop je tegen een muur van vreselijke warmte aan Op mijn plek is het 33 graden en meer.Gisteren eerder dicht gedaan de koffiecorner en beneden gewerkt tot 6 uur.Is ook te weinig personeel.Vandaag Laura dag o nee vrij fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...