woensdag, augustus 7

Een nieuwe kamer.

Vandaag ben ik met dochter en kleindochter naar de IKEA in Breda geweest.  Laura krijgt een nieuwe kamerinrichting, al het baby roze moet weggewerkt , de muren zijn al geverfd en een nieuw bed van steigerhout in de vorm van een huisje staat al in losse planken klaar in de garage. Haar papa moet het nog wel in elkaar zetten maar dat gaat zeker lukken.

                                 Daar heb ik nog geen foto's van maar van het verfwerk wel


Op de foto ziet de verf er erg grijs uit, maar in werkelijkheid is het meer iets groen/blauwe tint. Maar in ieder geval is het baby kleurtje weg. Tenslotte wordt ze in oktober ook al weer vijf jaar oud en dan wil je iets stoerders in je slaapkamer. We hebben nog wat gordijnstof gezocht maar de kleur die ze wilde was er niet, dat wordt dus nog ergens anders wat zoeken. De stangen om de gordijnen op te hangen zijn wel al aangeschaft, dus de rest zal ook wel komen. Als het bed ook in elkaar is gezet en alles naar wens van de kleine dame is ingericht, komen er nog wel foto's van het bedhuisje  te zien.

9 opmerkingen:

 1. Een mooie kleur lijkend op parallel...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. owh ja, op die leeftijd gaan ze eisen stellen aan hun omgeving, Daar gaat een hoop werk in zitten.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja leuk hoor.. op een gegeven moment worden ze het roze toch wel zat hè.. lijkt wel of het met álle kleine meisjes zo gaat.. ik zag het bij m'n nichtjes en nu bij m'n achternichtjes ook! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemorgen Haba dus bijna voor alles geslaagd alleen stof niet
  Ziet zeker erg leuk uit voor de jonge dame
  Ja Ikea heeft bijna alles hihihi kwam ik achter toen met Ilse er heen was in Amsterdam
  Ben benieuwd naar de foto van haar bed en als helemaal klaar is
  Maar nu tijd voor de andere grietepetiet Aiva fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja kleine meisjes worden groot, dan moet het anders.... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kleine meisjes worden dan groot. Dan willen wat anders in zijn slaapkamer. Mooie kleur geworden. De bed komt nog. Even geduld nog Laura. Komt goed meisje. Wat jammer dat je geen gordijnstof hadden waar Laura had gezien had. Succes met je nieuwe slaapkamer van Laura. Fijne dag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba leuke dag gisteren bij Aiva
  Vandaag zwemmen en de boodschappen
  Ik ga werken heb weekend lekker vrij wat ik ga doen weet ik nog niet groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba vandaag boodschappen en ga naar de kapper. De kleuren vallen weg dus tijd. Gisteren auto voor beurt naar garage gebracht is vlak bij mijn werk. En zo brutaal geweest om te vragen voor uit te kijken voor klein autootje. Jij heeft later met Jaap over de prijs gesproken. Kijk anders gebeurt er niks heb lang genoeg gewacht 🤭
  Ik zeg fijne zaterdag ga douchen 🚿

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O ja bedankt voor compliment van waterbakje gaat zo naar buiten

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...