vrijdag, augustus 30

Torens bouwen. .

Kijk oma wil je me helpen om een toren te bouwen?  Gisteren weer een dagje bij de kleine meid geweest we zijn ook nog even naar de kinderboerderij gegaan , maar ik had mijn telefoon thuis aan de oplader laten liggen. En daar maak ik meestal de foto's mee mijn fototoestel heb ik eigenlijk nooit meer in gebruik met de huidige telefoons maak je prima foto's als amateurtje.

Nu is deze foto van eind juli dus maar een maandje geleden en in die maand is er weinig veranderd. Ook de toren van halve bollen is nog met veel plezier in gebruik. Ik stapel ze op elkaar en Aiva haalt ze dan weer uit elkaar . simpel, maar dolle pret. Volgende maand wordt ze alweer 1 jaar, wat gaat het allemaal vreselijk snel, voor je het weet gaat ze naar school. Aan Laura zie ik dat het dan nog sneller lijkt te gaan. Maar voorlopig bouwen we nog gezellig torens.

10 opmerkingen:

 1. Tsk tsk tsk.. geen foto's maken tijdens zulke leuke dagen.. dát kan niet hoor oma Haba! Zo'n kleintje verandert zowat per úúr.. ze zal vast alweer heel erg veranderd zijn! ;-) Maar dat de spelletjes vaak hetzelfde zijn en dan nóg leuk, ja, da's eigen aan die leeftijd hè hehe.. hoevaak ik niet gegromd heb als ik op een nichtje paste en die de teletubbies wilde kijken.. nog een keer, nog een keer.. neeeeeeeee!!! hahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach wat jammer dat geen foto's hebt gemaakt. Leuk dat je met Aiva naar kinderboerderij bent geweest. Wat heb je toen leuke foto gemaakt. Het is nog niks van veranderd tijd 1 maand. Huh volgende maand is ze alweer 1 jaar oud. Pffff... Wat gaat de tijd hard. Fijn weekend gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja nou, de tijd gaat snel...!
  En kleine meisjes worden nog sneller groot... :-)
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het toch een leuk meisje. Nils is 15 maanden los lopen doet hij nog niet. Het is wel een klimmer. Hij gaat sinds vorige week naar de creche en dat vindt hij heel leuk. Helaas moeten wij het doen met skypen. Het is niet anders.
  Groetjes en een fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het gaat hard met kinderen. Met Jeslynn volg ik het. daar had ik met mijn eigen kinderen geen tijd voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet er lekker van. Je hebt zo mooi een mooi overzicht wat ze allemaal meemaakt, maar je hoeft ze niet elke dag te verzorgen.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba ach ja dat is ontzettend lachen toren bouwen en omgooien . Sept alweer een jaar pfff gaat zeker snel hé.
  Wat lijkt ze toch veel op jou
  Gisteren weg geweest met Ilse we hebben genoten saampjes
  Nu werken vandaag wens je een fijne weekend toe

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba dat was het zeker genieten Welness dag en ja het is er prachtig constant word er schoon gemaakt. Ziet er ook erg mooi schoon uit.
  Zo vandaag weer open de koffiecorner na zomerstop en ik mag het doen hihih
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is genoeg om een mens gelukkig te maken hè. Ik denk dat ik daar als kind ook wel blij van werd!

  Dankje voor je bezoekje :) Het is een rare zondag, ik hoor hier om me heen geen mens en ik heb zelden zo weinig mail gehad; ik denk dat iedereen heeft besloten het laatste stukje zomer te vieren! Owww… wacht even, hoe het hier in de buurt zit weet ik al, want ik heb gisteren een buurtfeest overleefd. Misschien is men een beetje moe :)

  Voor morgen een goed begin van de week! (en natuurlijk ook een fijne avond).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba weekend weer voorbij gisteren lekker druk geweest en nog erg benauwd op werkplek .Toch vele zijn gaan zitten om wat te nuttigen. Vandaag vrij tot morgen dus ga ik eens even boven wat doen van huisvlijt
  Nee ga niet lopen heb ik van weekend genoeg gedaan fijne zwemochtend en maandag groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...