woensdag, augustus 21

Woensdag

Hier zijn de kinderen weer naar school dus ik hoef pas om twee uur bij de school van mijn kleindochter te staan.  Morgen wel weer vroeg op pad omdat het nog wel ruim drie jaar gaat duren voor mijn jongste kleindochter ook naar school zal gaan. Toch begint voor mijn gevoel nu de herfst al een beetje, al is dat niet zo volgens de kalender. Maar als de kinderen hun vakantie voorbij is en ze weer naar school toe gaan, is dat in mijn gevoel toch het begin van de herfst. Misschien komt dat omdat vroeger de zomervakantie eigenlijk altijd in augustus was en we de eerste dinsdag in september weer naar school toe moesten. We hadden meestal ook pas vakantie rond de tijd dat mijn vader jarig was (29 juli ) dus dat was veel later dan tegenwoordig. Toch zet ik hier ook een herfstfoto neer want zo'n pluizenbol kun je nu ook al aantreffen.

                Als je goed kijkt is het toch een prachtig kunstwerkje van moeder natuur.

12 opmerkingen:

 1. Bij jou is weer school begonnen.Ieder keer is anders met vakantie tijd. Het is hier ook zo. Zo duurt wel even oppassen bij kleinkinderen. Herfst Haba? Warmer weer komt eraan. Vrijdag gaat het erin. Blijft volgende week ook heel goed weer.Paardenbloem met pluizig bol eraan. Prachtig foto.Het is ook kunstwerk om te zien. Fijne dag veder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oja fijne oppas dag gewenst. En voor morgen ook bij Aiva.

   Verwijderen
 2. Pluizenbollen van paardenbloemen.. dat vind ik toch meer iets van de zomer hoor! Maar inderdaad.. als je ziet hoe dat in elkaar steekt, vraag je je toch af hoe moeder natuur dat voor elkaar krijgt hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker een mooi kunstwerkje van moeder natuur...!!
  Ja, je merkt het aan alles dat de vakantie weer voorbij is, veel meer bedrijvigheid overal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier zijn ook de scholen al begonnen en zie ik allemaal rugzakken voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier hebben ze nog anderhalve week vakantie. Wel vroeg uit zeg. Zal wel een continurooster zijn.

  Love as Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja prachtig mooi èn een heel slim systeem!
  Misschien gek maar ik heb dat eind van de vakantie- en herfst gevoel altijd gescheiden gehad. Toen ik vroeger na de zomervakantie weer naar de middelbare school moest fietsen, en ik denk ook, daarvoor naar de basisschool liep, vond ik het nog best lang mooi weer, niks aan de hand. Vandaar..
  Wèl begon het jarenlang op 29-31 augustus te regenen en koud te worden, naar mijn idee vooral eind tachtiger jaren, en daaraan heb ik het herfstgevoel meer verbonden. Is me ook altijd bijgebleven omdat op zo'n moment, 31 augustus mijn zus overleed.

  Je vroeg naar dat mokkapuntje :) Nee wat dat betreft was het een kale, ingetogen dag... nog geen koekje gehad bij de koffie! Maar ja ik wist dat ik vandaag een paar buurvrouwen op verjaardagsvisite kreeg, en dan zondag het grote feest, dus och... Ik heb er niet ernstig onder geleden.

  Een mooie donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba over vakantie van vroeger ik weet niet beter in juli hadden in jaren 60
  Weet ik goed want we waren vaak in England met verjaardag van mijn broertje en die is 19 juli jarig Ik vind het wel nog erg donker in de ochtend Ik ben wel vroeg wakker 6 uur of iets eerder maar lichten moeten al aan in huis.En ja spinnenweb al ontdekt hoor hier en daar. Vandaag Aiva dag wens je fijne donderdag toe. Ik moet naar mondhyg van de implantaloog eens kijken hoe het gaat voelt niet echt goed we horen wel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O ja voor ik vergeet 15 sept gaan we naar Houten informatie dag over Beagle's uit lab .Vind het echt spannend hoop we in aanmerking komen en na vakantie al gauw eentje kunnen ophalen .

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba kom je fijne zwem en boodschappen dag wensen
  Ik ga werken en dag tot dinsdag vrij heerlijk
  Morgen voor mij boodschappen en tegen 4 uur naar kennis iin Amsterdam toe groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het was enorm baal dag gisteren
  Pijn heb ik in mijn handen nek schouders heupen en tenen. Dat is altijd aanwezig de ene keer heftiger dan andere keer. En ja mijn mond 💋tja blijft probleem. Het rottige is er steeds meer pijn. En dan raakt rugtas vol. Er word ook weinig onderzoek aan gedaan, dat is jammer. Maar goed werk is fijne afleiding groetjes 🙋 bedankt voor je reactie 💋💋😍

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had begin deze week ook wel een herfstig gevoel maar nu het weer rond de 30 graden wordt ebt dat snel weg.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...