zaterdag, september 7

Weekend

Vreemd is dat, het weekend voelt nog steeds bijzonder, terwijl ik nu al vijf jaar met pensioen ben. Nu is dat misschien omdat de kinderen ook vrij zijn, ik weet het niet, maar na al die jaren werk is dat misschien een ingesleten gevoel. Hoe dan ook het is weer weekend en ik hoop dat jullie er ook van gaan genieten. Na het weekend ben ik eventjes een midweek de hort op dus als iemand me mist, dan weet men waarom en zij 😺 wordt ook goed verzorgd lekker thuis en bediend worden.  12 opmerkingen:

 1. lekker he haba, ja dat gevoel ken ik, weekend is tóch altijd ietsje specialer denk ik :-)
  geniet er van hé, net als wij
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tijdens de weekends worden ook nog steeds de leukste dingen georganiseerd, dus ja, ik denk dat die twee dagen altijd net wat specialer blíjven, ook al werk je niet meer.
  Maar een midweekje op vakantie is toch ook wel lekker hè.. dus geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken dat gevoel ook, het weekend is toch net iets anders dan de doordeweekse dagen.
  Lekker genieten Haba van de daagjes weg...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom nog even langs om je hele fijne week met d zoon schoondochter en Aiva te wensen. Lijk mij zo leuk zo samen met Aiva te zijn, is toch anders lijk mij. Fijne tijd geniet met volle teugen van👍👌🙋🙋🙋🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja zeg, zomaar er tussenuit. Veel plezier de komende week...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi plaatje! Echt een herfstsonate hè.
  O begint het midweekarrangement op maandag? Daar kun je niets van zeggen dan, leuk! Of misschien moet je een dag lang de koffer pakken, dat kan ook :)

  Haba ik kan je zeggen, ik werk ook al heel lang niet meer (betaald), maar de weekenddagen zijn toch anders. Al is het maar omdat je minder wordt lastiggevallen met zakelijke dingen; vervelende telefoontjes; nare post; werkzaamheden in de straat, zulke dingen. Het is rustiger. Ik heb ongestoord tot diep in de middag lekker op mijn bed zitten schrijven (en schrappen) aan een gedicht!

  En tegelijk hoor en zie je iets meer van weekendachtige, vrijetijdachtige dingen om je heen. Al is het maar op tv! En ik vind dat wel leuk.
  Dus; we worden ermee geholpen, ik denk dat dat week- en weekendgevoel wel goed is.

  Fijne week straks! Eh, en zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben altijd in het weekend aan het werk, dus ik beleef het altijd anders. Ik vind het niet erg hoor. Ik werk al 30 jaar op zaterdag, ik zou niet meer anders willen. Geniet van je weekend.

  love As always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk genieten met je pensioen. Je kinderen heerlijk genieten met kleinkinderen. Wat leuk dat je midweek weg gaat Haba. Je zult heel veel plezier hebben. Je word lekker verwend. Mag ook keertje haha. Mooie knutsel heb je van gemaakt. Ik wens jou heel veel plezier. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba ik kom je ontzettend fijne dagen wensen met zoon schoondochter en Aiva.Hoop het weer meevalt veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook ik kan genieten van een kop koffie Haba, zeker als je een lekker soort hebt. Maar ik wil principieel niet zo'n modern apparaat waar je héél kleine kopjes uithaalt! Ook al kun je dan nog veel meer smaken krijgen.

  Ik hoop dat ne mooi weer zult hebben deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba hele fijne dagen 🙋
  En lees je als je terug bent
  Welkom 🏡 💐

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba, Ik kom je heel veel plezier wensen. Geniet maar van!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...