dinsdag, oktober 22

Nat

Er is nogal wat regen gevallen, met als gevolg paddenstoelen in mijn gras.14 opmerkingen:

 1. Ja haba daar houden stoeltjes van...
  lekker hé. alleen deze zou ik niet eten :-)
  maar ze zijn wel mooi

  een fijne dinsdag gewenst
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben ze ook in onze tuin, maar helaas alleen van die saaie bruine.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk toch, als de natuur je eigen tuintje opzoekt? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zijn dit jaar veel paddenstoelen.
  Wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, en het zijn er zoveel deze herfst...!
  Nu nog even wachten op de rode met witte stippen... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit zoveel paddenstoelen gezien als dit jaar, en op de meest vreemde plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba toen ik zondag naar bossen was zag ik niet eens veel paddenstoel 🍄.
  Volgende week donderdaget kennis weer naar bos wie weet. Woensdag half dag Laura. Ik hele dag werken
  Fijne woensdag

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba heb je antwoord gisteren onder jouvatukje
  Vandaag Aiva dag ik ga eens huisvlijt doen.
  Fij e dag met kleine meid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Haba :) Ik ben er nog wel hoor al zie je me niet, haha. Maar ik ben de laatste tijd zo druk met andere dingen, en dan is het meestal zo dat er absoluut geen inspiratie komt voor gedichten; en dan zakt het bloggen altijd in, hebben we intussen wel geleerd. Komt goed! (maar vergeet niet dat alles al eens gedicht is; dus wat kun je daar nog aan toevoegen?).

  Leuk om hier de herfstsfeer te proeven. Het tussen de buien door boodschappen doen, kinderboerderijen bezoeken.. En mooie foto's natuurlijk. Paddestoelen heb ik niet in de tuin, wel voor het eerst één herfstaster, die het geweldig doet dus dat geeft eindelijk ook kleur in de herfst.
  Je gedicht hieronder is mooi, ja het komt mij vaag bekend voor. Het moet uit de allereerste periode zijn dat mijn puntje bestond en we op Teksttreffers zaten, 2006, wat een jaar was dat... dat zal ik niet snel vergeten. Veel nieuwe mensen leren kennen, waaronder verscheidene dichters :)

  Best leuk hè om soms de heel oude dingen uit je computer weer tegen te komen (die automatisch van computer naar computer werden meegenomen maar waaraan je niet altijd denkt). Ik was zelf ook aan het opruimen, omdat er een nieuwe computer komt, en dan zie je foto's die je vergeten was en teksten die je bewust zo ver mogelijk weg hebt gestopt maar toch niet weg kon gooien . Ik kwam correspondentie met Anita tegen, herinner je je die nog? Veel mee meegemaakt...

  Maar goed, wat ik eigenlijk wou weten: welke jeugdboeken heb je nu gekocht met de bonnen? Hadden ze wel wat je zocht? Ik ben al een tijdje bezig met het via de bibliotheek herlezen van de boeken van Tonke Dragt. Alle leeftijden. Als die uit zijn, kan ik eindelijk naar het Gilgamesh epos, dat ligt hier in huis klaar sinds mijn verjaardag.

  Zo, nu ga ik mijn computer drie dagen niet gebruiken, dat moet even om hem daarna intensief te kunnen belasten met een klus, en daarna komt de nieuwe in gebruik. Dusss.. tot de nieuwe computer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O wacht eens... misschien hadden we Teksttreffers nog niet in 2006? Maar mijn blogje wel, gemaakt door Luna.

   Verwijderen
 10. Goedemorgen Haba vrijdag zwem en boodschappen doen net als hier ik ook de boodschappen doen .Nu heb ik Jaap's parkeervergunning kan ik voor de deur staan anders weet ik veel waar. Want vanmiddag naar ziek collega zij was dit jaar getrouwd haar man heeft kanker ging hele tijd goed nu niet gaat door naar Anton van Leeuwenhoekziekhuis .O ja over parkeer vergunning straks (weet nog niet wanneer) i;s mogelijk 2 de vergunning ze gaan het veranderen.Maar dan is ons straat zoals nu parkeervergunningshouders maar ook betaald parkeren daar ben ik dus kwaad over heb je vergunning maar dan kan je nog nergens staan.Tja ik kwam hier in 1983 wonen waren er nog geen problemen ineens gingen mensen ons buurt gebruiken hun auto in ons straat zetten en dan met de bus naar Amsterdam en om half 7 was er weer plek.Winkel personen die even stadje in gaan hebben we geen last ,maar wel winkelpersoneel.Nu krijg je te horen tja dat krijg je als je dicht bij centrum woon.Ja hallo dat probleem was er toen nog niet nu moet je maar verhuizen Tja nog heel even dan zijn we ook weg dan hebben we 2 garage's hihihi .Maar goed zijn erger dingen .fijne vrijdag enne hoe was het woensdag en donderdag bij de kleindochters geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. In het gras in de tuin heb ik ze nog niet gezien, maar er staan er dit jaar bijzonder veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je ziet zelfs paddenstoelen in de zomer, als het maar nat genoeg is...
  Ik vind paddo-s wel typisch bij de herfst horen.
  Regenachtige groet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goedemorgen Haba fijne zaterdag en een hele fijne etentje met zoon schoondochter en Aiva
  Ik ga zo werken

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...