vrijdag, november 29

Regen

Gisteren was een gezellige dag, mijn zus was jarig en daar ben ik op bezoek geweest. Alleen die regen onderweg dat rijdt nooit zo gezellig. Maar ja dat heb je als iemand eind november jarig is.
Lekker  eerst koffie met gebak, nou aan die koffie was ik wel toe, want sommige  weggebruikers houden geen rekening met het weer en als ze dan vlak voor je weer invoegen krijg je nog een extra lading troep op je voorruit. Ik probeer altijd een redelijke afstand te houden op de weg, maar dat doet men niet altijd. Ik vind het vermoeiender rijden zo dan met droog weer.
Ik heb wel bij hen de lunch gebruikt, maar om een uur of drie ben ik weer aan de terugweg begonnen. Nog steeds regen, nou ja je zit wel droog in je auto gelukkig. En ook nog de nodige files, het lijkt wel steeds drukker te worden op de weg. Maar ik heb gelukkig geen haast, een file jammer maar dan doe ik er gewoon wat langer over, na Bergen op Zoom was het weer wat rustiger en kon ik lekker doorrijden.

 

Gelukkig heeft mijn fordje goede ruitenwissers, ik ken nog de verhalen van mijn vader, het fordje van toen bezat geen ruitenwissers, met sneeuw moest je dan steeds de ruit schoonmaken, nu was het toen natuurlijk ook niet zo druk op de weg.
Vandaag weer lekker zwemmen en in het weekend vieren we sinterklaas.


12 opmerkingen:

 1. Het heeft gister bijna heel de dag geregend. Toen ik in de avond mijn rondje deed was het toevallig net droog. Niet elke weggebruiker houdt rekening met andere gebruikers die afstand willen houden. De vlak voor je invoegers zijn echt een crime.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ja het was een natte dag gisteren :-) vertel me er wat van :-)
  maar vandaag en morgen is het weer oké dus vooruit maar weer hé Haba, gefeliciteerd met je zus hé, gezellig zo'n dagje bezoek, dat doen we hie rniet maar ik herinner me van vroeger dat er op mijn moeders verjaardag wel altijd "lange" visite kwam , was altijd leuk

  heb het fijn vandaag lekker poedelen hé
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In de regen rijden vind ik ook lastig. Ik ben ook altijd bang dat ik in zo'n groef in de weg kom of zo...

  Gezellig dat je naar je zus toe ging voor haar verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was inderdaad lastig rijden gisteren.. en dan reed ik nog in het donker.. ik zag zowat de strepen op de weg niet! Die vervelende lui die met zulk weer nét voor je invoegen.. grrrr.. die zou ik wat doen hoor.. egoïsten! Maar was al blij dat we onze eigen auto weer hebben.. die was een paar weken in de garage voor een reparatie en hadden we een leenauto met een automaat.. oef oef, als je dat niet gewend bent, is dat net of je opnieuw moet leren autorijden hahahaaa!
  Nog gefeliciteerd met je zus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het regende hier ook de hele dag. Regen is ook niet mijn favoriete weer om in de auto te zitten. Vandaag is het gelukkig een stuk beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat met en voor je zusje.
  Ja het was slecht op de weg gisteren met al die regen, ik weet er alles van.
  Op naar een goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelfs ik had op de heenweg en terugweg regen. Dat kom niet vaak voor. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je zus.

  love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba mijn vraag is het gelukt met je gedichten, en hoeveel A4 tjes😊😊
  Je heb leuke dag bij je zuster gehad, ja over sommige weggebruikers vreselijk. Gister naar huis ook drama ivm Black Friday pppffff. Maar goed vandaag rustig dagje na drukke werkdag
  Fijne zaterdag Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba gelukkig was gedicht lekker nog in de middag klaar
  Hoop je nog iets lekker had gevonden voor warme maaltijd.
  Ik wens jou en hele familie een hele fijne Sinterklaasfeest🎉🎁🎁🎁
  Om. 11 uur komt Bjorn dan gaan wij Ilse halen en gaan we naar Velsen naar kermis gedoe. We zullen het beleven
  Bij thuiskomt hebben we een tafeltje gereserveerd bij een Libanese restaurant hier. Eens wat anders dan Roast 😂😂😂
  Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Met regen rijden is niet fijn.
  Maar je deed het voor een gezellige dag bij je zus.

  Fijn sinterklaasfeest.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba hoop je niet ziek bent
  Maar heerlijke Sinterklaas feest heb gevierd.
  Wij hebben ontzettend leuke mooi zondag gehad met z'n 4 tjes
  Fijne maandag word er nog gezwommen?
  Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Verhip ik zie je berichtjes nu pas bij oude blog staan. Ach ja dat zijn mooie herinneringen van je man ja lachend met tranen op zulke dagen. Hou ze vast

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...