woensdag, januari 8

Een gewone week

Zo we zijn allemaal weer in het ritme hoop ik, ik ga vanmiddag weer naar mijn oudste kleindochter die ook weer gewoon op school is. Maandag was het zwemmen en gister naar het asiel geweest. Kortom de dagen zijn weer normaal.
Er is niet erg veel bijzonders gebeurd hier in dit nieuwe jaar 2020 , dus ik heb ook niets te vertellen.
Daarom maar een knutsel neerzetten.De notendop bleef over toen ik de noot had opgegeten, de zee ligt hier vlakbij, het meisje+ doorkijkje komen van een psp-opdracht en de rest zijn effecten uit het bewerkprogramma. Fijne dag gewenst.

15 opmerkingen:

 1. wat doe je dat toch steeds zo knap haba..

  een erg handige psper :-)
  een fijne dag vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om er mee bezig te zijn lijkt mij. maar ik weet dat ik daar echt geen geduld voor zal hebben..

  Love as always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie "knutsel" hoor! gelukkig zitten we nu weer in ons ritme hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch weer geruststellend eigenlijk hè, zo'n vast weekritme? Vind het wel jammer dat ik op woensdag niet meer naar m'n ouderlijk huis hoef te gaan.. maar dat zal ook wel weer wennen.
  Mooi plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat knutselwerk heb je weer mooi voor elkaar... Hier zijn we nog even aan het oefenen op het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, gelukkig weer de gewone dag, dat is toch het beste voor iedereen...!
  Mooie knutsel...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haba, Haba...het is dat ik geen jaloezie ken, anders werd ik het op jouw knutsels. Ik vind het tovenarij op de computer!
  Alles is weer normaal. De kerstboom weg. Heerlijk...
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Haba, dankjewel voor je bezoek en ja, ook ik hoop op inspiratie :) Je kunt het niet afdwingen hè, al kun je je meer openstellen soms; en dat lijkt te beginnen te komen door gunstige omstandigheden (lekker vaag haha).

  Ik vind dit een heel mooie knutsel. Bizar toch hoe je van onderdelen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, een organisch geheel kunt maken, en dan ook nog iets geheel nieuws dat de fantasie prikkelt.

  Klopt ja, de dagen zijn ook hier weer wat normaler. Niet dat ik veel tegen de feestdagen heb! Maar toch. En vandaag nam ik een nieuwe bureaustoel in gebruik, en binnen een half uur waren allerlei gezondheidsklachten verdwenen! Daardoor voel je je ook wel weer klaar om wat actiever te worden. Maar het gaf wel te denken...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba wat mooi prachtig gemaakt van mij 9,5.
  Pff was gisteren enorm druk geweest, kon thuis amper lopen hibi. Maar zo ga iket Anouska en haar hondje bos in fingers cross🤞dat droog blijft daarna na winkelplein waar nu markt is en waar Ilse werkt goed fijne donderdag 👍 bij Aiva Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Notendop heb je mooi gedaan. Alles is weer normaal. Kleindochter is weer naar school gegaan.Nu andere oppassen. Nu is het bij ons opgelost de eerste logjes Haba. Het was te zwaar geweest. Fijne op pas dag gewenst. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zit helemaal in mijn ritme ja. Ik was er ook niet echt helemaal uit. Misschien alleen op oudjaarsnacht omdat ik later naar bed ging dan normaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba de ritme is bij mij volgende week pas weer goed
  Nu heb ik elke keer van welke dag het is
  Raar 1 dag extra en je bent de kluts kwijt
  Goed vandaag weer werkenorgwm vrij zwemse 🏊🏼‍♂️ Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een hele goedemorgen yes mijn 2 de dag vrij. Pppfff was ook gisteren erg druk geweest
  Straks boodschappen doen en ook gaan we kijken voor een andere kleed
  Hoe was bij Aiva en had Laura nog veel te vertellen tis al een hele dametje. Fijne zaterdag Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nee morgen werken ben 1 dag vrij dus halve weekend. Ja kan mij voorstellen dat het genieten is met die 2 dames. Ja vond wel leuke plaatje chimp hihi Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zolang het loopt zoals het voor jou het fijnst aanvoelt vind ik alles goed... over je knutsel kan ik niks zeggen want ik heb totaal geen verstand van die hobby behalve dan dat ik weet dat heel veel mensen zich er mee bezig houden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...