maandag, april 13

Rare dagen

Het zijn maar rare dagen met dat  'opgesloten' gevoel, en nu mag ik me zelf nog gelukkig prijzen met een grote zonnige tuin waar ik heerlijk kan zitten. Mijn kinderen zijn beiden even langs geweest,  wel met de vereiste afstand, maar je ziet elkaar dan toch even, anders is het alleen wel erg saai zo in mijn eentje, we bellen elke dag (met beeld erbij) maar toch is iemand in levende lijve te zien wat anders.
Nu bloeien er een hoop vergeet-mij-nietjes in de tuin, vreemd want die heb ik nooit gezaaid of neergezet, misschien komt dat  doordat vogels zaden verspreiden, maar het zijn hoe dan ook leuke bloempjes vind ik. ( maar ik word duidelijk niet vergeten).

 Ze staan tot in de potten, die ik trouwens nog moet vullen, dat is er nog niet van gekomen. Maar voorlopig laat ik het zo maar even, want die kleine hemelsblauwe bloempjes geven toch een vrolijk tintje aan het nog lege terrasje.

14 opmerkingen:

 1. Zeker leuk! zou het geen teken 'van boven' zijn? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal goed dat de mooie blommekes je zomaar aangewaaid komen...!
  Fijn dat je de kinderen weer even gezien hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach wat leuk haba, di e kleur blauw vind ik zó zalig hé, er wordt aan je gedacht.... blijf volhouden hé, des te eerder mogen we weer uit ons kooitje :-)
  ik heb er niet zo'n moeite mee, alleen dat je niemand meer een échte knuffel kan /mag geven.... dat breekt me wel op ..

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Best wel leuk dat video bellen in deze tijd, ik doe het ook met mijn dochter. De vogeltjes vonden vast dat je mooie bloemetjes verdiende.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben vandaag naar mijn werk geweest, even diertje voeren en dus ook even om de hoek gekeken bij mijn moeder. Die woont vlakbij. Op gepaste afstand kan er nog wel wat.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vergeet-me-nietjes wandelen "gewoon" je tuin binnen. Dankzij de buren hebben wij ieder jaar Lathyrus. Blauwe bloemen laat ik altijd staan (-:
  Het zijn rare tijden voor de mensch. Afgelopen week even m'n broer gezien, ook op afstand staan kletsen. Zo vreemd dat je elkaar dan geen knuffel kan geven. Houd stand, Haba!
  Lieve groet ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedeavond Haba zal dinsdag pas lezen, schrik was helemaal niet hier geweest vreemd. Was een luie dag vandaag gek val laatste tijd vaak in slaap. Ben ook vreselijk moe slaap slecht. Maar goed ik ga vroeg naar bed tot morgen 👍🙋‍♀️

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou ook graag eens even naar een tuincentrum, maar mijn vrouw behoord tot een risicogroep en heeft liever niet dat ik ga.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van avond naar goedemorgen Haba vandaag marktdag ga naar 2 kramen en visboer fijne dinsdag Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, ik zag mijn zoon en z'n vriendin ook. Ook op veilige afstand maar live is toch even leuker dan via een scherm. Dan kunnen we er weer even tegen zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is ook rare dagen. We moeten aan de regels houden. Leuk toch even kwam bezoeken bij jou. Dan veilig op afstand houden. Vergeet me nietjes is zeker heel mooi om te zien. Zo zie je maar weer om te groeien. Staat ook leuk Haba.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een cadeautje zomaar dan Haba.
  Geniet ervan, de kleur is zo mooi.

  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Iemand van boven heeft gevederde vrienden goed opgevoed en naar jou gestuurd....wat een enorm onbetaalbaar geschenk Haba!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...