dinsdag, mei 19

Lang geleden

Toen ik een kast aan het opruimen was, kwam ik mijn oude fotoalbums weer tegen, nou dan ruim ik niet zoveel meer, maar duik terug in mijn kindertijd. Op deze foto's ben ik tien jaar en wij waren op visite bij familie, in Haarlem. Daar gingen we naar de kinderboerderij dat kende ik eigenlijk niet zo, maar doordat ik oud ooms had die boeren waren, was ik nooit bang voor boerderijdieren, het was altijd leuk om daar eens bij de dieren te kijken Alleen duiven die op je hoofd gingen zitten hadden mijn ooms niet. Die pootjes op mijn hoofd vond ik wel een beetje eng voelen.
 Maar als er weer jongvee was, vond ik het leuk om er naar toe te gaan. Dus zo'n kalfje vond ik ook leuk bij die kinderboerderij.13 opmerkingen:

 1. BEn zelf ook nooit bang geweest voor boerderijen of iets dergelijks. Ik werkte vaak op 'n boerderij. Van dieren ben ik ook niet bang. En dieren ook niet voor mij wat wel handig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi die oude foto's, en ze nog eens bekijken is toch ook veel leuker dan enkel opruimen...!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig zulke oude foto's die brengen veel herinnering boven hè?
  Leuk die duif op je hoofd, hopelijk had hij geen bah gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk hè, die oude fotootjes! ;-) ik heb teveel vogeltjes op m'n hoofd gehad en ben er nu wel een beetje bang van hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jááá Haba, dat lijkt me ook wel wat voor jou :-)
  geweldig,
  geweldige foto's, di e duif op je hoofd is de max :-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's, Haba! Om te koesteren zo mooi.
  Het zat er al vroeg in dat jij niet bang voor dieren was. En dat ben je nog steeds niet! De parkiet die wij vroeger hadden, ging altijd in m'n haar zitten en deed dan een dutje (-:
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk die oude foto's. Ik heb helemaal geen foto's uit mijn jeugd. Eigenlijk jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een hele goedemorgen Haba wat leuk ja, ja als je zoiets vind komt van verder opruimen niks van kan ik mij goed voorstellen.
  Mijn pa maakte ook heel veel foto's maar meer dia's we zijn wel eens (heel lang geleden denk 25 jaar) gaan voor zitten met Ilse en Bjorn scherm op en projecten aan. Maar alle dia's liggen nu in Frankrijk ergens denk ik. Maar ja dan komt heel veel herrenringen los.Ik vind koeien prachtige dieren paarden ook zie ik in Frankrijk in ons straat en naast ons grote tuin. Ondanks dat zal ik nooit dichtbij komen maar ja ben een stadsmens

  Vandaag woensdag werkdag voor mij fijne dag groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke herinnering van vroeger. Er zijn steeds kinderboerderijen in Haarlem. Zo mooi om te zie hoe vroeger was geweest. De hout bij hertenkamp of de houthoeve of Schoterhoeve, Misschien beetje voor bekend? Leuke foto's om te zien. Wij gingen vroeger ook wel eens naar toe. Vooral DE hout bij hertenkamp. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja dieren, heerlijk, ik ben er mee opgegroeid en ondertussen zit ik er elke dag tussen. Wel huisdieren en geen vee echt. Maar die zijn ook wel mooi.

  Love as always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wij hadden vroeger ook altijd wel dieren.
  Leuke foto's Haba.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba ja is waar over de dia's, maar zijn zoveel wie weet klusje als we in Frankrijk wonen. Alhoewel wie zal buiten ons na kijken??? Vandaag lopen metAmet en haar hondje. Daarna met buuf Irene naar boerderij en is niet druk bij tuincentra ook even
  Ilse komt misschien mee ey n . Fijne Hemelvaartsdag 👍🙋 groetjes van mij,

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dan wens ik jou en familie bijzonder fijne dag toe 👍⛱️🏖️

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...