zaterdag, augustus 22

Boekenbonnen

Toen ik jarig was, heb ik een aantal boekenbonnen gekregen, heerlijk vind ik dat, lekker in 'De Drukkerij' in Middelburg rondlopen en leuke boeken uitzoeken. Maar toen ik op het punt stond om te vertrekken, goot het opeens van de regen en ik zag nog meer donkere lucht aankomen, die bonnen blijven geldig dus volgende week is er vast wel een dag dat ik die kan besteden. Ik voel er weinig voor om in de regen door Middelburg te gaan lopen en kletsnat te worden, dus maar hier thuis blijven vanmiddag. Dus ik kom vandaag niet langs dit mooie gebouw om naar de bovengenoemde boekenwinkel te lopen. Nou ja dan kan ik nog even nadenken welke boeken ik nog op mijn lijstje heb staan van eventueel aan te schaffen boeken.

 

                   Het oude stadhuis ligt schuin tegenover De Drukkerij beiden aan de markt .


13 opmerkingen:

 1. Heb het niet zo mooi kunnen zien die ene keer dat wij in Middelburg waren.. we waren er net na Oud&Nieuw en de kramen van de kerstmarkt stonden er nog..! Maar mooi is het wél daar.. heb genoeg ander moois gezien toen in ieder geval.. en een mooie wandeling over de stadswallen gemaakt.. met twéé molens! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelijk heb je hoor, dan houd je het nog tegoed,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat in het vat zit verzuurt niet, en boekenbonnen bederven ook niet.
  Er komt vast nog een mooie dag om lekker te gaan snuffelen.
  De buien die nu vallen zijn ook heerlijk...!
  Fijn weekend Haba.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uitzoeken is het leukste van zo'n cadeautje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedeavond Habba prachtige gebouw is wel heel lang geleden dat ik daar ben geweest. Ja hier hebben we ook wat plensbuien gehad. Maaret BBQ tijd droog. Wel binnen gegeten zoals je zag.
  Ik ben trouwens paarse weken ook erg moe val vaak in slaap . Denk lijf gewoon is afgemat door de warmte.
  Trusten voor straks.🛌👍

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uitzoeken in een echte boekwinkel. Daar kun je echt naar uitkijken.

  Love As always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba hier ben ik weer zondag lekker voor mij doen uitgeslapen Het is nog vroeg half 7 maar voelt wel zo.Drenk zo even kort loop ga doen vandaag .Wens je een fijne zondag toe

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou ook niet snel op een regendag in Middelburg gaan rondlopen, nergens eigenlijk. Ik kan altijd nog bij mijn zoon langs natuurlijk maar ja, door de weeks werkt hij.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog iets leuk tegoed Haba.
  Boeken uitzoeken, heerlijk.

  Als het zo ver is geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk zo'n cadeautje
  Meermaals plezier
  Een uitje en uitzoeken boeken en dan nog lezen.
  Oudste dochter heeft in Middelburg gewerkt...mooi daar
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het blijft een schitterend gebouw!
  Cadeaubonnen...daar zouden ze mij ook blij mee maken. Eigenlijk heb je er tweemaal plezier van. Bij het ontvangen en bij het inwisselen (-:
  Wat in het vat zit...
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zeer gewis een geslaagde rit en daarbij goed op gelet op de weg en onderhoud en mooi geparkeerd, en dat wordt vast later een echte heer in het verkeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De vorige reactie staat dus niet waar deze wezen moet en kan je wel verwijderen gaan. En een boekenbon is altijd fijn want dan kan je zelf kiezen wat je wilt lezen. Ben al heel lang niet meer daar geweest maar ken het gebouw nog wel.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...