maandag, augustus 17

vandaag

Ik ben weer lekker een uur aan het zwemmen geweest, altijd lekker om op te frissen. Maar thuis hing de warmte nog in huis beneden, want daar kan ik alleen aan de achterkant en bij de keuken de ramen open zetten. Voor zou ik de voordeur open moeten doen, om wat door te laten tochten, maar dat doe ik liever niet, je weet nooit of er niet iemand met foute bedoelingen zo naar binnen zou stappen. Dus de voordeur blijft dicht , dat lijkt me beter.

Door de regen is de tuin ook weer heerlijk verfrist en na die buien ruikt het ook zo lekker buiten, naar natte aarde. Alleen mijn grote geranium was wat teneer geslagen letterlijk dan, want zijn humeur kan ik niet aan de buitenkant zien misschien was hij ook wel wat somber, ik heb me eigenlijk nooit verdiept in de zielenroerselen van mijn planten. Dat zal vast wel fout zijn en daardoor heb ik binnen alleen planten die makkelijk zijn en er niet om geven om af en toe vergeten te worden. En ook niet elke dag water krijgen.

Het gras ziet er nog niet zo groen uit als op deze foto van toen het net nieuw gelegd was, maar het gaat de goede kant weer op  ik beregen mijn gras niet, dus het moet maar wachten op regenbuien om genoeg water te krijgen. Morgen weer naar het asiel hopelijk is daar de warmte nu ook een beetje weggetrokken, maar ik zal het wel zien. Ik wens jullie alvast een goede nachtrust en morgen een fijne dinsdag.

 

13 opmerkingen:

 1. Zwemmen is zeker een opfrisser.
  Binnen gaat de warmte maar moeilijk weg.
  Gras is sterk, dus komt weer goed. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, de hitte hangt nog in huis.
  Gelukkig wordt het volgende week echt koeler, daar zijn we wel aan toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen Haba eindelijk is huis afgekoeld werk nog geen meter blijft heel lang hangen vaak weken.Je word enorm moe van .Kwam enorm moe met koppijn spierpijn thuis gisteren nu hoef ik pas vrijdag weer lekker bijkomen Vandaag 10 uur naar beautysalon Daarna lunchen met buuf Morgen ga ik naar vriendin in Heemskerk
  Ach beestjes dag of nog niet??? fijne dinsdag groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een opfrisser kan iedereen met deze warmte wel gebruiken. Wij hebben airco in de woonruimte, dat is zeker met een verplicht thuiswerkende wel zo prettig. En de zonnepanelen op het dak kunnen dat wel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gras hersteld zich ook prima, dat hoef je echt niet te sproeien met kraanwater. Ik vond die warmte wel lekker. Maar ik kan er dna ook goed tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wou net zeggen wat ziet je gras er prachtig groen uit, maar dat is dus een oude foto. Bij ons is het nog vooral bruin helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie dat hier weleens in de straat, als we ons laatste rondje met Jaxon doen.. dat sommige mensen hun voordeur wijd open hebben staan als het zo warm is.. ik zou dat zelf dus ook nooit doen. Wél het keukenraam aan de voorkant.. en afgelopen zondagmiddag waren we weggegaan zonder dat dicht te doen.. vergeten..! Gelukkig had de buurvrouw het gezien en heeft zij het van buiten af zoveel mogelijk dicht gedaan.. lief hè!
  Ik heb in huis heel veel planten, maar geef die echt niet elke dag water hoor.. ze zouden verzuipen..! Kamerplanten zijn vaan planten die van nature in de jungle voorkomen.. daar regent het ook niet elke dag..! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is nu lekker opgefrist, maar de warmte hangt nog steeds in huis.
  Zwemmen kan ik niet, ben nooit verder gekomen dan pootjebaden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In de flat is het nu wat afgekoeld gelukkig en sliep ook weer wat beter. Van de hittegolf kwam daar weinig van terecht. En altijd goed om alles dicht te doen als je weg gaat want inbrekers houden dit soms in de gaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gras is vaak sterker dan je denkt. Als het maar kan ademen. Vandaag een wat koelere dag, maar dat trekt misschien nog even iets aan.

  Love as Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Och een paar buitjes en het ziet er weer zo groen als gras uit
  Zwemmen doe ik eigenlijk alleen als we op vakantie zijn...gek hè want vind het wel leuk om te doen.
  Groetjes en fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba bij mij op werk lange niet had gezogen maar zweet liep ik kan wel zeggen stroomde van me af niet normaal.Wel lekker in de pauze buiten in de schaduw tezitten Vandaag vrij ivm zondag had gewerkt ga naar Heemskerk naar mijn vriendin Gisteren ook heerlijke relax dag gehad fijne dag met Laura groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mogge Haba
  jij je zwempartijtje weer gehad
  en de natuur kreeg eindelijk ook weer een bad :)
  ja het is heerlijk afgekoeld , in huis nu ook , lekker hoor
  geniet de dag

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...