woensdag, juni 9

Alweer woensdag

 Het is nog steeds mooi weer, dus gister veel buiten geweest, niet in de zon zitten, maar ik heb wat buitenbezigheden gezocht,. Lekker bezig geweest dat wel maar vanochtend merkte ik dat een deel van mijn armen toch kennelijk teveel zon hebben gehad en er nu tamelijk rood uitzien. Ik had er helemaal niet aan gedacht om me met zonnebrandcrème in te smeren, dat doe ik altijd wel als ik in de zon ga zitten lezen of iets dergelijks. Nu heb ik veel in de schaduw van de bomen gewerkt, die laten natuurlijk ook de zon door, dom van me om me niet in te smeren. Nu na het douchen alsnog met aftersun ingesmeerd, misschien helpt dat wel wat. Het voelt in ieder geval niet erg warm aan, dus als ik nu maar veel binnen of onder een parasol blijf gaat het misschien meevallen.  Vanochtend eerst het gras gemaaid, dan is er nog niet overal zon in mijn tuin, dat is dus weer gebeurd, de groene bak is al weer aardig vol, dat heb je nu eenmaal met een behoorlijk grote tuin. Maar maandag wordt die geleegd.                                                 Deze foto van een parasol vond ik op het www


Nou ja het is weer oppasdag en de tuin van mijn dochter is groot genoeg om een plekje uit de zon te vinden en toch lekker buiten te zijn. Ik wens iedereen een heel fijne dag toe, geniet er van.

16 opmerkingen:

 1. Vergeet niet dat parasols toch ook zonlicht doorlaten. Dus zeker insmeren. Veel plezier met het oppassen ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is nu écht oppassen in de zon hoor, je hebt er geen erg in, maar dat komt 's-avonds wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk buiten haba, j a de zon is fel hé, ik heb het gisteren ook een beetje opgelopen, zat lekker t kliederen onder de sol :-)
  dan gaat het hard :-)
  geniet van vandaag Haba,
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijft altijd oppassen met teveel zon...maar goed ook de aftersun zal wel werken. En anders verlicht het wel.
  Tja wie wil er nu binnen zitten..echt genieten van dit zomers weertje
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik smeer me elke ochtend al een beetje in.. met factor 30.. dan hoef ik er verder niet meer aan te denken. Loop met Jaxon minder lang en probeer dan zoveel mogelijk in de schaduw te lopen voor dat beest.. maar het blijft oppassen.. de zon brandt feller dan ooit.
  Had ik zo'n speciale hortensia als op dit fotootje gekocht.. vinden de slakken die blijkbaar héél erg lekker pffff er zit bijna geen blad meer aan! Balen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemiddag Haba ja ik mag nooit in de zon dus zonblock 50 voor als ik er door heen moet. Hoop het gaat ja is zo gebeurd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik smeer eigenlijk nooit, hooguit mijn gezicht. Ik verbrand nooit en ben het hele jaar door buiten. Geen idee of het slim is van me.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vervelend dat je zo moet insmeren. Ik doe het eigenlijk nooit, maar ik denk dat het ook wel scheelt dat ik veel buiten ben. Ik verbrand ook niet. Tenminste. ik zit nooit echt stil in de zon. Dat heb probeer ik dan nooit.

  Love As always
  dimario

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wordt gewoon lekker bruin als ik buiten ben. Verbranden doe ik eigenlijk nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Smeren is wel nodig, de zon brandt snel in.
  Bij de een gaat het sneller, dan bij een ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba hoe gaat het met je armen enz?????
  Ja blijft mooie weer gezellige dag dus met Aiva buiten Maar jij uit de zon. Ik ga met schoonzus eens naar een andere boerderij
  Fijne donderdag groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nu zit ik weinig in de zon door mijn rosacea allergie maar ik smeer mij wel in met hoge factor. We kunnen alleen in de morgen op balkon zitten want in middag staat de zon pal er op. Dan scherm ik het wel wat af want te warm is ook niet goed voor de balkonplantjes. Maar ik ben wel blij met dit mooie weer want dan is het heerlijk toeven buiten. Wens je gezellige en mooie dagen toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zit ook bijna nooit in de zon wel onder de parasol en met factor 50. Elke dag maak ik een wandeling van 3 tot 4 km en ook dan heb ik me voorzien van factor 50 .Als tiener ben ik eens flink verband en dat was niet prettig. Vanmorgen kon ik wel weg zonder insmeren het was hier aan de kust in Koudekerke nevelig en kil. Hebben jullie nog naar de zonverduistering gekeken ?Ik wel maar wel met een bril die daar geschikt voor was. Gekocht bij de vorige verduistering. Ik wad wat laat maar zag toch nog dat er een klein hapje uit de zon was.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wel belangrijk om je in te smeren, maar ja ik vergeet het ook wel eens.

  Morgen en de komende dagen nog weer warm, geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Helaas kan ik niet zo volop genieten van een eigen tuin.
  Moet echt de deur uit om van de zon te kunnen genieten. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goedemorgen Haba ja en alweer vrijdag. Sta op en denk jeetje alweer vrijdag.
  Oky lekker half 6 start van weekend.
  Jij gaat weer lekker zwemmen 🏊 genieten maar
  En gezellige dagen met de 2 meiden gehad?
  Fijne dag 👍 groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...