maandag, november 22

22 November

 Vandaag denk ik weer aan mijn ouders, deze dag was hun trouwdag in 1939. Wat is dat lang geleden, ik heb geen foto's van die dag in het bezit, maar wel een foto van hun tweetjes samen, voordat ze waren getrouwd.

Dat was volgens mij ter ere van hun verloving een paar jaar eerder, maar omdat ze beide al in de jaren negentig van de vorige eeuw zijn gestorven (mijn moeder in '92 en mijn vader in '94)  kan ik het ze niet meer vragen. Maar de foto heb ik nog van twee gelukkige mensenkinderen, die samen besloten verder te gaan. Mijn vader heeft zijn colbertje wel erg vreemd dicht gedaan, volgens mij een knoop in een verkeerd knoopsgat, want de onderzijde van het jasje hangt ook al scheef . Maar dat hindert niet, zij waren gelukkig.

10 opmerkingen:

 1. Mooi toch als je dat weet... Ik heb er niet zo'n goede herinneringen aan, en helemaal geen foto's. Ook uit mijn jeugd niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf!
  Wij zaten gisteren met de familie foto’s uit te zoeken voor de crematie plechtigheid van mijn schoonmoeder......wat een verleden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geluk is toch het allerbelangrijkste hé haba,
  ik vind het wel een grappige foto geworden :-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op de foto van mijn pa als jongeman die vandaag op m'n blog staat, heeft hij óók al z'n jasje zo lelijk dicht.. misschien was dat vroeger wel juist de gewoonte? haha! Nu vind ik die véél te strakke colbertjes die de mannen nu aan hebben ook niet mooi hoor.. een beetje terug naar die tijd van toen..? :-)
  Leuk toch hé.. die oude foto's van je ouders, toen ze nog lekker jong waren? ik heb er ook van míjn ouders gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk die oude foto's
  En wie kijkt er nu naar een scheef jasje whahaha
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba wat een leuke foto ja ik heb hier ook wat foto's van mijn ouders. Maar meer dia's daar heb je nu niet veel mee.
  Ik vind als ik het zo zie jij veel op je ma lijkt .
  Ach ja dat jasje dat moest even snel dicht voor de foto ze zaten net zo lekker hahaha.

  Vandaag eerst fysio daarna markt Om 2 uur naar dierenarts over Boris gedrag van willen afentoe af bijten naar ons Nee bijt niet echt maar toch is het niet fijn. Dus wil naar een gedrag therapeut Verder een schat van een hond hoor.Dan als ik terug kom met Irene mijn buurvrouw/vriendin naar koemarkt naar petit restaurant voor tea en iets lekkers.Ik heb het wel eens over haar gehad ze lag heel lang in ziekenhuis en nu naar weet niet hoeveel kilo's zijn afgevallen en haar spieren weer aan het aanstrekken is (ze loopt nog achter rollator .Gan we met z'n 2 tjes even eropuit .
  Zo dat is mijn dag Joj naar de diertjes fijne dinsdag groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, dat je die mooie foto nog hebt...!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien hadden ze voor de foto wel een beetje liggen rollebollen. Dat kan natuurlijk :)
  Fijn dat je goede herinneringen aan je ouders hebt. Net als Sjoerd heb ik dat zelf niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer een mooie herinnering die jij had gedeeld. Zelf weet ik niks over mijn ouders want was al jong elders ondergebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba nee hoor niks mis met Boris lees op mijn nieuwe blog
  Met Irene tea drink n bij Brenda restaurant was heel gezellig, er werkt daar ook iemand die kaarten leest . Heel verrassend was dat
  Fijne middag met Laura 👍🙋

  BeantwoordenVerwijderen

Kijken of het zo lukt.

Nu even weer een poging om hier te komen. Ik zet alleen maar een foto neer van mijn meiskes.