vrijdag, maart 22

Lente

Goede morgen allemaal, ik ben komend weekend druk met visite en volgend weekend wordt een lang vrolijk weekend dus ook dan zullen jullie me missen, ik zeg het maar voordat mensen ongerust worden wegens mijn afwezigheid op mijn blog.
Ik weet wel dat het niet verplicht is om steeds nieuwe logjes te plaatsen en komende week zal ik ook nog wel iets neerzetten , maar het zal minder zijn en misschien dat ik ook bij jullie niet langs zal komen deze twee weekends , zo dat heb ik dus ruim op tijd aangekondigd.
Gister veel keer de trap op en af gelopen, Aiva wordt groter en wil niet zoveel meer slapen al is ze best wel moe. Met twee vuistjes in haar oogjes wrijven, maar als ze in bed wordt gestopt klaarwakker zijn, tja eventjes lastig voor haar en voor mij ook.

Ik zet hier een oud gedichtje van me neer, dan is er toch wat te bekijken


13 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Haba,

  Drukke weekenden voor jou. Het word keertje leuk voor je. Je had gisteren druk gehad met de kleine. Ja Aiva word dan ook groter dan willen niet zo meer gaan slapen. Wat gaat de tijd snel. Wij hadden net nieuwe blogje gezet. Toen jij gingen reageren. Ook toevallig! Mooie gedicht heb je daar staan. Lentenacht..... Mooie uil staat erop. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, rúím op tijd aangekondigd.. nu maar lekker van die weekends gaan genieten hè! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, oma wordt op de proef gesteld... Ik kan me voorstellen dat je daar moe van wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, oppassen op een klein meisje is niet altijd gemakkelijk.
  Geniet volop Haba van alle leuke dingen die er aan komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk dat is tenminste een mooie duidelijke kennisgeving; ik wou dat ik met allerlei hulpverleners ook zo'n heldere communicatie had. Afijn...

  Mooi gedicht Haba, ja dat is de ware lentegeest hè. Ik zat te piekeren of het me bekend voorkwam, maar toch niet echt hoor. Dat is van even geleden, dan! Vind jij het ook niet wat klein overkomen hier? Maar, nu moet ik wel zeggen dat ik weet dat als het dit formaat al had, uitvergroten niet altijd een mooi resultaat oplevert. Dus dan beter zo laten.

  Leuk, die gezellige momenten deze weken! Zit daar niet dat weekendje bij in het vakantiehuisje? Veel plezier voor nu en hoppa alvast voor dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee dat is grappig; in de informatie hieronder zie je de foto veel groter! Zo kun je toch nog even de knutsel wat nader bestuderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Shirel was vroeger ook een moeilijke slaper, maar consequent zijn heeft veel opgelost. Samen met geduld natuurlijk. Yaron is veel makkelijker, die slaapt binnen vijf minuten.

  Love As Awlays
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Cobi ik wens je top weekend toe en de weekend daarna ga je weg met gezin???
  Een hele fijne weekenden hoop het weer mee werkt
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Veel plezier met wat je doet Haba. Zelf ben ik ook even afwezig vanwege drukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba,

  Lekker genieten! Bij ons balkon is druk bezig. Paar koolmeesjes in vogelhuisje ingegaan. Zo gezellig bij ons balkon. Staat ook viooltjes in potten. Ik wens jou heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goede morgen Haba en een fijn weekend gewenst die ondanks de drukte toch heel plezierig zal zijn neem ik aan. Genieten van je kleinkind is heerlijk, ook al moet je daarvoor tig keer de trap op en af.

  Mooi gedicht plaatste je hier, mooi vormgegeven ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba en hoe was je weekend???
  Nog lekker aan nagenieten
  Ik heb rustig gehouden ja nieuws hakte behoorlijk in
  Vandaag nog vrij ga plantjes kopen en mijn armen word losgemaakt en wie weet ligt eraan ga ik klein stukje lopen of fietsen.fijne maandag en ga je nog zwemmen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goedemiddag Haba, mooi gedicht die ik mocht zien en lezen. En je zal wel ergens anders nu wezen maar kom je woorden vanzelf wel weer tegen. Groetjes Tine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...