maandag, maart 25

Weekend voorbij

Goede morgen allemaal, het weekend is weer voorbij ik had een leuk gezellig weekend, mijn zus en haar man kwamen weer eens op visite, we treffen elkaar meestal vier keer per jaar. Maar we bellen elke week. Vandaag weer lekker gaan zwemmen en volgend weekend ga ik met kinderen en kleinkinderen er even tussenuit naar de Ardennen. Ik hoop dat het dan ook mooi weer is net zoals afgelopen weekend gister was gewoon een stralend zonnige dag.


                       Ik wens jullie een fijne week met om te beginnen een prima maandag.

11 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Haba,

  Je had heel gezellig gehad in de weekend. Volgende weekend heerlijk op uit naar Ardennen. Daar is zeker heel mooi Haba. Heel lang gelden zijn wij daar ook op vakantie geweest. Je zult heel veel plezier hebben. Leuk dat je met kinderen gaat. Je knutsel heb je heel mooi gemaakt. Mooie kleuren Haba. Fijne dag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede morgen Haba en een fijne nieuwe week gewenst.
  Blij voor je dat je zo'n heerlijk weekend had en je 'knutsel' mag er beslist ook weer zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het weer is gelukkig niet altijd wat ze voorspellen. Het weekend was beter dan verwacht. Ik hoop dat je dat volgend weekend ook hebt. Voor mij mag het zonnetje wel wat vaker schijnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een gezellig weekend. Dat moet je ook zeker hebben. Het weer is vandaag niet alles, veel wind, maar tot nu toe nog wel droog gebleven als ik naar buiten moest.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weet niet waar je precies naartoe gaat in de Ardennen, maar als het kón zou ik komend weekend ook wel naar Sy willen hoor, want het schijnt echt héél erg mooi weer te worden daar! Dus dat gaat een geweldig weekend worden voor jullie.. geniet er maar ten volle van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het klinkt of je er een extra goed humeur aan hebt overgehouden, leuk! En met dat uitzicht op komend weekend kan het niet stuk hè.

  De knutsel is heel mooi. Zonnig en voorjaarsachtig, maar ijl zoals het voorjaar nog is :) Het heeft wel iets van een aquarel, eigenlijk. Knap hoor.

  Een mooie week!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed vooruitzicht Haba, alvast veel voorpret...!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba ooo dat is zeker gezellig eens tegenover elkaar praten ipv telf.

  Aha naar de Ardennen wat leuk allebei de kinderen zoon en dochter of alleen 1 van gezin?????

  Maandag gaat collega beginnen met chemo

  Gisteren plantjes voor in de tuintje gekocht altijd gezellig
  Straks naar de markt snel en daarna naar werk
  Veel plezier bij de diertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Haba, ik was je kwijt maar vond je weer en je staat in mijn kring weer terug met de andere url erbij gezet. Geniet van elk moment wat op je pad komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedermorgen Haba oooo wat leuk zeg met z'n alle ja word zeker een leuke weekend
  Gisteren kwam Lorena met haar vriend(die ziek is) op werk en bij mij koffiedrinken. we hebben afgesproken ze samen vrijdag bij ons komt en ze vroeg of ik paella kan gaan maken uiteraard. Ook over gehad of onze ex collega het al wist niet dus dat ga ik donderdag persoonlijk vertellen zij heeft verleden jaar haar partner verloren. Dus ga ik donderdag naar Edam
  O ja al woensdag dus Laura middag
  Fijne middag hopelijk heerlijk weertje en niet zo koud
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...