dinsdag, april 16

Schaapjes tellen?

                              Vlak bij zijn de schaapjes weer lekker buiten aan het spelen


Deze dame viel me extra op omdat ze zo'n apart uiterlijk had en nieuwsgierig was ze ook  dit schaap met zwarte voetjes. Ik was even aan de wandel en kwam de dames tegen op weg naar de winkel, tenminste ik was op weg naar de winkel de schaapjes konden behalve in de wei nergens heen.

16 opmerkingen:

 1. Ja, die heeft ook een mooie tekening op haar koppie.. net als Molly hè, maar dan anders hehe!
  De stadskudde was hier vorige week ook weer, vriendlief zei het, ben zelf die kant blijkbaar niet op gewandeld met Jaxon want ik heb ze dit keer niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat deze schapen naar wei gegaan is. Prachtig om te zien. Tweede foto heeft heel mooie tekening in zijn gezicht. Komt niet vaak voor deze schaap. Zwarte voetjes is helemaal apart. Mooie foto's Haba. Fijne dag verder. Het is al bijna avond. De dag is zo om.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om de schapen weer in de wei te zien...!
  Echt voorjaar.
  Fijne avond Haba.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fantastisch om ze te zien Haba, ze zien er netje verzorgd uit, dat is wel eens anders.

  een fijne avond nog
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier in de buurt zijn meestal wel veel schaapjes, misschien een vriendin van ons een opbellen. Even op de koffie voor mij en voor Shirel en Yaron de lammetjes en schapen.

  love as Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een heerlijke tijd als al dat jong levend spul weer rondloopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen heerlijk zo'n lente side met schapen .Ja dat heb ik hier niet wel in Frankrijk volop zal wel vol zijn met drachtige merie's enz Zo vandaag wel vanmiddag naar Laura gezellig
  Ik ga werken heb de ochtend moeilijk vanmiddag komt helaas de laatste keer mijn stagiaire.Werk altijd heerlijk met haar
  .
  Fijne woensdag

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kwam er ook al tegen op de dijk. Voorjaar! Ik heb er echter deze keer geen foto's van genomen. Wie weet doe ik dat nog binnenkort. De schapen hier kunnen ook alleen binnen de omheining bewegen hoewel er wel eens een ontsnapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Onze schapen uit de buurt hadden weer een grote wandeling want zij werden verwacht in Montfoort om daar weer te gaan grazen. Zij blijven er ook een tijdje dus kunnen ze ook even uitblazen. Mooie foto van de onderste die je zo aandachtig bekeek.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oww die schaapjes zijn leuk, ik heb er ook altijd een zwak voor gehad! Mooie foto's, zo zie je maar dat een mens altijd iets bij zich moet hebben om mee te fotograferen :)

  Ha Haba, ik ben er weer, agossie ik zag dat jullie een beetje ongerust werden, dat was niet de bedoeling. Maar ja ik ben er soms even niet, dat is waar. Soms vanwege de gezondheid, of sociale aktiviteiten, of wat dichten betreft geen inspiratie, maar vaak ook door de moeite die het kost om mijn goedkope computertje een youtubefilmpje met muziek te laten maken, of zoiets. Heel frustrerend! Maar dat is nu eenmaal een hobby, dus ik moet en zàl soms een filmpje maken, grmbl!

  Maar, we hebben in ieder geval weer een gedichtje :) O en trouwens, grappig van die associatie met Marsman! Ik denk dat dat gedicht van Marsman een blijvende indruk op je heeft gemaakt, en als het woord Groot ooit opduikt in een dichterlijke omgeving, het direkt die indruk weer oproept. Mooi toch, zoiets.

  Groetjes ut het Oosten, waar we vol spanning afwachten of we nog een paasvuur krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Moedergogen Haba hoe was bij Laura gisteren Vandaag naar jonge telg van de familie
  Lekker weertje hoop ik voor je lekker even wandelen
  Is daar ook zo mooi gebied zoals bij jou ???
  Ik heb vandaag lekker vrij en daar ga ik van genieten eerst lopen en dan fysio en dat is weer hard nodig
  fijne donderdag

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha Haba, dankjewel voor je reaktie. Haha, Dana is geen kil type hoor, je kunt haar er best bij hebben :) En ze vertoeft toch veel in de westelijke toren, dus och. Wel komisch dat je dan iemand kent die zo heet! Doet me denken aan een gedicht dat ik ooit schreef als Monster Minstreel, over een junk. Die had ik Jacco genoemd, en blijkt nu één van Luuntje's vrienden zo te heten en zich dit aan te trekken! Dat verzin je niet, hè.

  Ik hoop dat kleinkind twee zich vandaag niet zo vermoeiend opstelde als kleinkind één, en dat het gezellig was!

  O Florence, schrijf je hierboven nu "moedergodin Haba"??? Da's wel héél veel eer!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goedemorgen op deze goede vrijdag zo naar werk en dan weekend
  Hoe waren de beide dagen bij je kleindochters????
  Zwemse fijne dag verder

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goedemorgen Haba,

  Het is zo mooi weer. Ik kom je fijne vrijdag wensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haba en alle anderen een vrolijk Pasen en geniet van het mooie weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goedemorgen Haba nou moet ik zeggen ik ben ook niet zo.n fietser hoor.Na mijn werk ben ik bekaf loop de trap op te hijgen maar zo stukje met Anoeska lukt net ik loop ook veel liever.
  Alhoewel als ik dat doe meer dan 6 km voel ik wel mijn heupen ach ja zoveel versleten bij
  ,Maar goed gisteren weer gewerkt nou ook wat mijn collega van de koffiecorner heeft gisteren op haar vrije dag fietsongeluk gehad en lift in ziekenhuis wat we toen hadden gehoord verdenking op breuk in haar bovenbeen niet zo best . OOk zoveel zieken nu dat ipv wel open met 2 de paas toch dicht zijn.Ja echt zoveel zieken nu ik had gehoopt van eindelijk af met de griepen we hebben weer personeel maar niks is minder waar.Gaat dus niet lekker daar. Maar goed zo boodschappen doen ik wil de gang opruimen ik had ruimte gemaakt voor de verwisseling van de meters maar lukt bij ons niet pfff Dus ga ik de gang eens aanpakken ieder nadeel heeft zijn voordeel hahaha
  Morgen gaan we eerst naar strand maar zonder Ilse die komt pas 5 uur na werk
  Fijne Paasweekend met zoon schoondochter en kleindochter
  PS ex schoondochter???? Om de hoek bij ons ppppfffff Hoop haar niet teveel tegen kom zeg

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...