dinsdag, mei 28

Akelei

In mijn tuin zijn er weer wat akeleien terug gekomen, ik blijf het mooie bloemen vinden al worden ze in de bloementaal de bloemen der dwaasheid genoemd. Maar zulke dwaasheid mag van mij massaal in mijn tuin bloeien ik heb nu paarse en witte Akeleitjes gespot, nu maar hopen dat er meer boven de grond gaan komen
8 opmerkingen:

 1. Jaaa.. schitterend bloemetje hè! Ikzelf heb al járen blauwpaarse (ooit eens zaad van m'n tante gekregen).. maar die gekke plantjes willen niet in de tuin.. elke keer komen ze tussen de terrastegels op en al zet ik ze dan terug in de tuin, dáár zie ik ze nooit terug, alleen weer tussen de tegels..! Misschien is dat die dwaasheid wel?? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahhh Haba die vind ik zó mooi hé, had er in mijn oude tuin zóveel maar hier willen ze het niet doen... de dwaasheid zal over zijn denk ik :-)
  een van mijn favo's haba

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi bloemetje, bij mij is het na een jaar afgelopen en zie ik ze niet meer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb even wat over het plantje gelezen, maar ik vind hem wel mooi hoor.

  Love As always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen Haba hele gezellige bloemetjes ja die mogen hier ook wel komen.Vanmiddag naar Laura gezellig
  Hier 11 uur komen Henk en Marijke die wonen al aantal jaren hier zo'n anderhalf uur hier vandaan.
  We eten vooraf salade en preischotel hoofd met hammetje en worst van de bbq. Het weer is hetzelfde dus kachel mag aan Jaap weer blij.
  Fijne dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba geen oppas dag voor jou vandaag neem ik aan.
  Zo was lekker vlot wakker en voor ontbijt gaan lopen.
  Kan je zien op mijn blog. Had eergisteren brood gebakken dus straks met gekookte verse eitje van de kippen hiernaast in ons zijtuin.De tuinbonen die ik had gehad waren heerlijk.
  Gisteren enorm gezellige dag gehad met Henk en Marijke heerlijk teveel gegeten hahahaha fijne Hemelvaart

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige gedichten kaart Haba, maar ook bij de buurvrouw beneden in tuin doen ze het niet. Waarschijnlijk toch teveel zon aldaarm want plantje houdt van half schaduw.Ze had ze in de tuinen van Appeltern gekocht en wellicht een verkeerd soort. Daarnaast kunnen slakken ook veel schade aanrichten aan de jonge bladeren van de plant. Maar fijn dat ze het wel doen bij jou. Ik lees wel maar reageer niet altijd hoor. Beetje druk met alles even.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...