vrijdag, mei 17

Nummertje drie

Gisteren weer op mijn jongste kleinkind gepast. Inmiddels ook alweer acht maanden oud, ze gaat nu zelf alweer zitten, maar kruipen doet ze niet, met tijgeren scheurt ze zo snel door de kamer, dat ze misschien denkt ik ga niet kruipen, waarom zou ik die moeite doen.
Het is wel een heel vrolijk meisje trouwens, net zoals haar oudere nichtje, beiden huilen ze alleen als ze vallen of zich op een andere manier pijn doen.

Grote neef zie ik niet zo vaak, want die is al 18 en heeft andere dingen waar hij mee bezig is, studie en nog veel meer waar Laura en ik nog niet mee bezig zijn. Ik had ook wel zo'n grote broer willen hebben, maar ja dat gaat niet zomaar, dus als ik een grote broer nodig heb, mag ik die wel van Laura lenen heeft ze beloofd.

Dit speeltje maakt een irriterend muziekje moet ik zeggen, maar je kunt er ook op bijten en aan draaien terwijl het geen muziek maakt. Nu heeft oma het muziekje uit gezet, maar ik vind dat niet erg hoor, zo kan ik er ook leuk mee spelen.


Toch eens kijken of ik die muziek weer aan krijg, want alleen belletjes en rateltjes zijn wat minder leuk dan dat muziekje. Nu denkt oma dat ik zo straks een slechte smaak voor muziek krijg, misschien is dat wel zo, maar hoe meer herrie iets maakt hoe leuker ik het vind  :)

13 opmerkingen:

 1. Het is echt een scheetje hoor.. zo'n grote glimlach op dat toetje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is genieten Haba, zo'n mooie lachende kleindochter...!
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, met zo'n peuter van drie om je heen vergeet alweer bijna dat die ook zo klein zijn geweest. Heerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bij ons vonden de kinderen juist speelgoed wat geluid maakte niet leuk om mee te spelen. En ik vond dat natuurlijk niet erg.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yesss dat wordt een echte rocker! Mooi zo. En grote broers worden sterk overschat hoor, ze redt het zó ook wel. (hoewel íkzelf wel een goede was ;) ). Toch lief van Laura dat ze wil delen.

  Ai ja je had al wel eens gezegd dat je niet meer keek naar het songfestival. Tja ik hoor wel vaker dat mensen er soms opeens genoeg van hebben. Het is ook wel heel vaak veel gedoe om niks hoor. Maar ja ik zit toch te wachten op dat ene echt leuke liedje - en er is altijd wel iets leuks. Zoals het Nederlandse deze keer.
  Ik vind ook dat de winnaar toch vaak (niet altijd) wel het beste was, op de één of andere manier komt dat wel boven. Afijn, duim... duim....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen hahahaha wat een skeetie Ooo niet kruipen wie weet gaat ze snel lopen Meiden zijn zo snel
  Oky Ilse te snel die liep met 6 maanden kruipen lukte niet toen zat ze en ineens zie ik haar lopen.Uh ik vond het niet leuk ik had toch een baby gekregen??En nu komt ze de fles halen !!!
  Maar goed over Aiva Mooie glimlach ja dat straalt makkelijke meis uit
  Ik wens je een fijne zaterdag toe heb ook net nieuwe log neergezet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. whahahaha ja haba, jong geleerd, dat is zo hé, ik denk dat jij gelijk hebt,
  nu slechte smaak leert ze wel af later toch, mozart schijnt erg goed te zijn voor kindjes :-)

  genieten van zo'n klein ding <3
  fijn weekend haba

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou Haba om eerlijk te zijn zeg ik nu ben aan vakantie toe hoor ben blij ik 3 dagen vrij ben .Hele dagen werken ga ik nu wel voelen O ja katten gezond prikken gehad en goed gesprek over Beagle nemen uit Lab. Maar goed heb ik bij gezet op de log van vandaag
  Zo ff niksen was nog een toer de katten in hun reisbak tekrijgen en na niksen dan weer aan huisvlijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Had die 2 ook niks verteld maar ja de buitenluik was dicht dan voelen ze onraad. Maar bij dierenarts was Jessie klaar laat haar maar los en ze gaat vanzelf in de bak hihihihih

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schatje. Nils wordt eind deze maand 1 jaar. Hij is ook ondernemend en trekt zich overal aan op..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba ja was laat moest nieuwe blog maken maar kon foto van mijn neef niet meer vinden Dus hoop werk op de vroege morgen. Gisteren heel gezellig bbq geweest en ja we hebben ook nog gewonnen met Eurovisie songfestival hoe is dat hahahah
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba

  Wat een schatje. En zo vrolijk.
  Fijne zondag haba
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goedemorgen Haba heerlijk begin van de dag zo smile te zien hahaha. Ja blijft nare dag 19 mei en 16,26 nov. Maar goed life goes on. dat hebben we gedaan door uit eten.
  Maandag zwemmen voor jou en voor mij na lange tijd vrij morgen weer beginnen en woensdag en zaterdag dan even 3 weken niet .heerlijk. Fijne maandag zwemse

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...