zaterdag, juli 13

Ergens


15 opmerkingen:

 1. Ik mag het hopen, maar nog niet gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou mooi zijn.. nóg mooier dan jouw gedicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi vooruitzicht... maar toch nog maar even wachten.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En de droom... leeft voort hè. Mooi Haba! Mooi beeld ook. Beetje ongewone stijl voor jou misschien? Ik moest aan Luuntje denken :)

  Dankjewel voor je reaktie! Ja gaaf he dat nostalgische van die foto. Uit de tijd dat de stationsrestauratie zéker nog chicque was... Ik hou van mooie oude stationsrestauraties, er zijn er helaas alleen nog wat in gebruik bij grote stations. Amsterdam; die van Antwerpen is ook prachtig... Die van Deventer was nooit groot, maar had wel een mooie eigen sfeer, en nog tot in mijn reizende jaren een echt chicque restaurantgedeelte met een heel klassieke keuken (met o.a. de Russisch Ei salade). Maar ik denk dat ze jarenlang met verlies hebben gedraaid, en dan houdt het een keer op hè.

  Ik stapte niet alleen in Deventer uit als de trein vastliep; ik onderbrak ook graag mijn reis als ik terugkwam van vakantie. Als afsluiting nog één keer chicque uit eten, ook handig omdat je dan thuis niet meer hoeft te koken. Perfekt toch?

  Deventer als stad is ook schitterend, inderdaad. Ik kan me voorstellen dat je zoon een mooi uitzicht had over de IJssel!

  O ja, ik las dat je boekenbonnen had gekregen, gaaf! Altijd feestelijk om dan iets te gaan uitzoeken. Heb je al iets in gedachten? Niet vergeten dat je bij de echte boekhandel ook alles kunt bestellen, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen Haba wat een mooi gedicht maar hoop de grens nog lange niet voor je komt.Al geeft het heel veel rust bij de persoon waarom gaat.,dus ik ga over dansen.
  Of ik begrijp het verkeerd,soms ben ik erg slecht in het juiste in lezen.
  Gisteren toppy dag gehad en genoten met shoppen met zoon.
  Nu bij komen van alles maandag werken ipv dinsdag want dinsdag heel vroeg weg naar rechtbank in Haaarlem is gevraagt of ik erheen wil ivm de zaak van mijn werk. Erg spannend
  je leest tzt erover fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba

  Wat mooi geschreven weer.

  Moest gisteren nog aan je denken. Dacht dat je in vlissingen woonde

  Fijne zondag

  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb even gekeken, wat een gave winkel! Ik heb het gevoel dat zij doorhebben welke sfeer je moet uitstralen om ook in deze tijd nog vooruit te kunnen. Met boeken en platen, allerlei cadeauartikelen, restaurant erbij.. Maar gelukkig geen spoor van een e-reader, haha.
  Jaren geleden toen die dingen opkwamen, zag ik boekwinkels ze verkopen en zo hun eigen graf graven, vond ik erg sneu.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba nieuwe week, nieuwe kansen. Welke weet ik niet 🤭
  Zwemse 🏊🏼 en fijne maandag 👍 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba nou met recht nieuwe kansen gisteren bestuur en O.R zijn tot elkaar gekomen gisteren.Was vergadering bij ons op kantoor.Heb ze verwend met lekker koffie ,thee en koekjes.
  Dus ben vandaag vrij lekker even snel over de markt en dan Ilse helpen met haar huis ze wil zondag als haar lukt helemaal over
  Dinsdag nu dus 2 de dag vrij jij geniet er lekker van groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba hopelijk op tijd, om een fijne dag te wensen met Laura.
  Hopelijk droog met zon ☀ erbij groetjes 🙋 Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen was net te laat was bezig met nieuwe blog
  Lees en hoor hoe het was bij Laura en Aiva

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba dus 2 weken geen Laura en gaat Aiva nog op vakantie ??? .
  Ik ga zo boodschappen doen en bedenken wat we gaan eten in weekend Jaap eet misschien zondag bij Ilse want hij helpt haar met verhuizen .Ik niet want werk beide dagen. Dus word iets van met zijn 2 tjes of alleen gerecht bedenken.Gisteren hoop gedaan ivm de warmte komt .Vandaar mijn afkoeling log hahaha fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oo is het alweer tijd voor controle dan merk je hart de tijd gaat. Sus6. 👍💋

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een mooi gedicht heb je geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...