vrijdag, juli 12

Zo

Nu weer eens boodschappen halen, niet zoveel nodig eigenlijk, maar er zijn bepaalde zaken die ik altijd in M'burg haal, bovendien is de dorpssuper in deze tijd van het jaar erg druk met de toeristen, soms kun je al bij binnenkomst in de rij voor de kassa aansluiten (een tikkie overdreven sinds ze een grotere zaak hebben gebouwd)  Maar ik ga ook regelmatig een dorp verderop dat niet aan het strand ligt en waar ook niet erg veel campings zijn, dan ben ik sneller terug dan dat ik hier de winkel ga bezoeken.Nu heb ik niet meer zulke volle karren hoor, met een mand om de boodschappen in te bergen tot aan de kassa heb ik ruim voldoende.

Na de regenbui ruikt het buiten weer heerlijk fris en mijn gras zal er ook van genieten. Na een droge periode is zo'n bui gewoon heerlijk, soms ga ik even in de regen staan, tja ieder heeft zo zijn/haar afwijkingen denk ik dan maar en ik kan dan gelijk droge kleren aan en mijn haar drogen . In de winter of het najaar zal ik dat niet in mijn hoofd halen, veel te koud dan, maar nu werkt een buitje verfrissend, en niet alleen voor de natuur.

Allemaal een fijne vrijdag gewenst.

10 opmerkingen:

 1. Er reed hier gisteren 'n wagentje door de straat van zo'n boodschappendienst, toen i met wat buurvrouwen stond te kletsen. En het bleek dat wij alle drie nog graag gewoon zelf onze boodschappen haalden.. we hadden toevallig alleen alle drie een hekel aan te moeten verzinnen wat elke dag te eten hehe. De ene bruuvrouw vond dat zรณ moeilijk, dat ze gewoon alsmaar rondjes door de supermarkt liep in de hoop op ideeรซn te komen.. ze vreesde nog eens uit de zaak gezet te gaan worden, als men haar zo de hele tijd rond zag slenteren hahahahaha!
  Echt bewust in de regen gaan staan doe ik niet, maar ik trek als het zo warm is ook niet snel meer een regenjas aan.. je wordt dan sowieso nat.. beter van de regen dan van het zweet! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met deze temperaturen worden mensen vaak verrast door de regen. Ik vind regen op zijn tijd ook lekker. Het liefste zou ik er naakt in gaan staan. maar ja, ik denk niet dat de buren en het gezin dat waarderen... Maar het lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In je zwembroek misschien? Daar kunnen de buren geen bezwaar tegen maken ;)

   Verwijderen
 3. Ja, een buitje af en toe is heerlijk...!
  Ik ben ook altijd blij als de boodschappen weer in huis zijn.
  Fijn weekend Haba.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemiddag/avond ja hier is vanmorgen ook behoorlijk tekeer gegaan. Echt zomer wolkbreuk en. Regenton weer lekker gevuld. Ja op de foto is levi ze is al jarig geweest. Kwam deze schattige foto ๐Ÿ“ธ tegen. Zo luef dat koppie van haar
  Ik kom morgen niet blog te druk. Ga met Bjorn op pad

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb vandaag iets van tien kilometer in de regen gefietst... heerlijk toch.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lekker he haba boodschapjes voor het weekend in huis doe ik ook graag op vrijdag, hier lopen de campings ook vol en hoor je hoog hollands LOL , dat ben ik niet meer gewend :-)
  fijn weekend Haba
  tot maandag
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, dat kan ik best begrijpen. Anders wordt het als je perse een dag en nacht in het bos wilt doorbrengen onder de bomen, in weer en wind... om die eenheid met de natuur te voelen. Daar zijn wij ondanks de beste bedoelingen niet voor gebouwd, vind ik.

  Wij hebben ook buien gehad hier, net nu ik even een etentje had, de bedoeling was op een terrasje maar dat is niet gelukt dus. Nou ja je kunt ook niet alles hebben.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gisteren gewerkt ga zo met trein ๐Ÿš‰ baar Bjorn. Fijne zaterdag ๐Ÿ‘ groetjes ๐Ÿ™‹

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...