zondag, augustus 18

Even. . .

. . . .nog wachten Aiva, je bent nog een beetje te klein om alleen in de tuin te mogen spelen, je zou gras gaan eten en andere planten. Dat is niet de bedoeling, volgend jaar komt er vast wel een zandbak of een speelbadje dan mag je wel de tuin in, nu nog niet. Kom dan nemen we de wandelwagen en gaan lekker even buiten wandelen.

Deze foto is van mijn oppasdag vorige week, toen was het heerlijk zonnig buiten dus we hebben lekker een eindje gewandeld. Oma duwde de wagen en het prinsesje werd natuurlijk gereden.

14 opmerkingen:

 1. Heerlijk vind ik dat om met kleindochter op pad te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen Haba vandaag ben ik laat slaap de laatste tijd slecht heel slecht. Daarna eerst film gekeken die ik gisteren heb opgenomen A United Kingdom. Zo onroerende film. Nu douchen 1uur naar Bjorn met Jaap fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aiva heeft haar personeel hehe.. die kan haar lekker rondrijden. Maar wat worden ze toch snel groot hè.. kijk 'r eens staan, zo'n grote meid! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van de week wordt het weer goed weer toch, kun je weer mooi naar buiten.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemiddag Haba

  Dat is echt genieten zo op stap met je kleindochter. Hieronder ook genoten van je foto's van het bedhuisje. Wat leuk gedaan!

  Fijne zondag nog
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaat het snel met die kleine hummels...!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze willen ook altijd wèg hè, die kinderen :) Als ze later wereldreiziger zijn, is het heel leuk om deze foto te hebben!

  Dank voor je wens en ook jij een fijne dag... al ben ik daarmee zoals altijd rijkelijk laat! Nou ja, goede bedoelingen zijn ook wat waard hè. Wat het weer betreft, ik ben wel blij. Het wordt deze week iets koeler, maar zondag, op mijn verjaardagsfeestje, wordt het weer prachtig! Kan ik mijn mooiste t-shirt aantrekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba we starten week 34 op
  Gisteren zijn wij bij Bjorn geweest om te vieren dat hij zijn motorrijbewijs had gehaald.
  Even wandeling daar gemaakt want er is wat bij gebouwd daar in Zwaag zeg.En gezellig winkelplein gekomen eindelijk. Heerlijk gegeten en uurtje of half 9 naar huis gegaan.
  Straks lopen huisvlijt en denk de klokjes afmaken.
  Zwemse en fijne maandag

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba,

  Aiva kan al lopen. Dat is zeker heel snel. Wat is gegroeid. Groeien hard. Wat heerlijk dat je op pad bent gegaan. Leuke foto. Wat gaat de tijd vreselijk erg hard. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedeavond Haba helaas moet ik altijd heel vroeg eruit als ik weg moet zoals werk. Dat heeft met medicijnen en toilet gebeuren. Dus elke dag 10 voor 6 gaat de wekker.
  Bedankt ja uiteraard piramide huis
  Ik zeg fijne avond mocht je nog lezen en fijne beestjesdag

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha dat klopt helemaal Haba. Alleen is het een beetje gek dat ik morgen geen verjaardagsvisite verwacht, iedereen komt later deze week en zondag. Maar goed, ik begin denk ik toch maar vast. Alleen is er nog geen mokkataart natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dankjewel Haba! En ook voor het (erg zoete) kaartje! Ach op dinsdag willen ze wel soms werken, daar bij de post :)
  Verder ook kaartjes, mail, facebook, telefoon etc dus ik voel me toch erg jarig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goedemorgen Haba vandaag Lauradag is daar school al begonnen, of is het hele dag
  Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...