vrijdag, augustus 23

Vrijdag

Er staat volgens de weerberichten een prachtig weekend voor de deur, dat zullen we dan straks maar snel binnenlaten . Knutsel bestaat uit een foto van de branding hier, een zeezicht ver weg, de zeehond van het www, een meeuw uit Westkapelle en een dame uit een paintshop lesje   :)

                                              Allemaal een heel fijn weekend gewenst !

11 opmerkingen:

 1. Je hebt het weer mooi in beeld gebracht, laat dat mooie weekend maar komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig bij elkaar gezocht en verwerkt!
  Het wordt een laatste hittegolf heb ik begrepen.. had voor mij niet echt meer gehoeven, maar ik hoop dat de nachten dan maar wel wat minder warm zijn.. dan is het wel lekkerder en beter vol te houden.. en al zeker voor Jaxon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een mooi weekend mag het zeker worden, maar die warmte die er ook bijkomt mag voor mij wel een beetje minder zijn.
  Maar goed we hebben het niet voor het zeggen.
  Mooie knutsel Haba...!
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi Haba...
  Fijn weekend
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zulke dames weleens gezien in Zeeland ;-)

  Love as Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn Haba, zo passen ze bij elkaar. Een mooi beeld.
  Over het weer: het wordt wel warm dit weekend, maar volgens mij zullen de nachten iets koeler zijn, dat scheelt wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba wat enorm mooi knuzelwerk zeg.Erg mooi ja mooi weekend meteen bom heel warm Dus gisteren dat ik van werk kwam meteen besloten gaan uit eten dan kan ik lekker naar buiten.
  hiihi Vanmiddag als we naar vrienden gaan blog voor neus mee nemen dan mag ik naar buiten pffff.Maar goed we gaan van genieten fijne weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank je Haba, jij ook een mooi weekend! Ik heb vandaag maar weer boodschappen gedaan voor het feestje, pff dat loopt nu ook al dagenlang! Maar de mokkataart is bezorgd en die staat nu héél mooi en verleidelijk te zijn.

  Tussendoor ben ik gisteren naar onze jaarlijkse kunstmarkt gegaan en heb gesproken met die schilderes die bij een paar van mijn gedichten staat :) Erg leuk, ze was echt onder de indruk van de gedichten, en wat haar beelden bij mij losmaakten. Is een mooie ervaring hoor, dan heb je wel eer van je werk hè. Dus we gaan zo nog even door en dan ooit een bundeltje met (o.a.) haar werk erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba ja hoop het ook ze leuke werk vind met 5 x 8 ipv soms 7 x soms 10 uren. Heeft het ontzettend naar haar zin gehad maar ja 39 jaar dan merk je wel van oeps heb ook sociaal leven nodig en uren zijn mij teveel nu.
  Gisteren gezellig bij vrienden geweest heerlijk gegeten en bij geklets
  Alleen eerst prik in mijn been door wesp of bij 10 min. later op mijn bovenkant van mijn hand .Meteen tegengif hahahhaha. Maar voel het nog vooral in mijn bovenbeen nog heet die plek ook in ieder geval ik weet ben niet allergisch voor.Wel pijnlijk zeg zoiets en sloeg niet waarschijnlijk onder mijn jurk gevlogen en in nauw gevoelt Ja dan gebeurt het meestal want ergens ben ik nooit bang ervoor.Ga niet gillen of rennen of slaan.
  Vandaag wat wassen draaien s'morgens naar brocante in regio hier verderop Lopend te doen. En in de middag binnen want pppff wat was het heet gisteren en word het weer vandaag
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 10. We kunnen nog genieten. Aan zee is zeker heel druk. Zandvoort is ook druk Haba. Ik ben geen type in de zon te bakken. Te veel voor me. Toen jong was wel. Wat heb jij mooie knutsel gemaakt. Pas heel goed erbij. Geniet van je mooie dag. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba op deze maandag
  Zo ga toch lopen al is het een korte heb nog steeds last van mijn been waar de wesp heeft gestoken
  Ja gaat lekker afkoelen in water zwemse fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...