zaterdag, september 14

Daar ben ik weer

Zo Florence je was net te vroeg hoor, ik heb even lekker uitgeslapen. En nu net de foto's uitgeladen.
De achtste was Aiva jarig, dus eerst een feestje met taart joehoe lekker !!

                                                 Taart AAANVALLUUUUUU !!!

En maandag op pad met pappa, mamma en oma richting België.  Daar gingen we met zijn allen in een huisje en daar bleef ik ook slapen, gezellig met pappa en mamma op de kamer. leuk, wanneer ik wakker werd zag ik ze gelijk liggen wel geruststellend in zo'n vreemde omgeving.

Bij het huisje was een mooie tuin en er waren ook poezen die we wat eten hebben gegeven, die zullen ons wel missen denk ik.Er was een mamma poes, een pappa poes en een kindjespoes 

Ik ben heel vaak in het zwembad geweest en als ik er dan uit moest omdat het tijd voor mijn hapje was, moest ik wel eventjes zielig kijken, want in het peuterbadje lekker spetteren vond ik geweldig leuk. Daar zijn geen foto's van want oma nam alleen een handdoek en haar badpak mee naar het zwembad.
Maar wat ook heel leuk was, dat was de ballenbak, daar heb ik ook veel lol gehad.


Op de trampoline wist ik niet precies wat ik moest doen, maar als pappa of mamma mee naar binnen ging konden we samen wel wat springen.

  Ook bij de geitjes vond ik het reuzeleuk, jammer genoeg mocht ik van pappa niet op de grond en daar zag ik net zulke lekkere dropjes liggen, maar volgens pappa waren dat geen dropjes maar poepjes zou dat echt zo zijn? Nou ja ik zag ook niemand die die dropjes opat, dus pappa had wel gelijk. 
En nu zijn we weer thuis, bij mijn eigen poezen Bonnie en Clyde en hond Freek komt straks ook weer thuis ,
die was bij andere oma aan het logeren.20 opmerkingen:

 1. Ben op werk maar zag je had gepost. Ja dan wil ik best gaan kijken. Leuke foto's en pracht gezellig verhaal. Morgen vrij gaan we naar Houten naar info over lab Beagle's
  Best spannend ik ga verder met werk doeiiiii ps fijn je er weer bent 👍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom net binnen. Het was voor jullie heel gezellig geweest In België. Aiva vind geitjes leuk. Leuk dat je poezen tegen kwam. Familie poezen zeg maar. Leuke foto's geworden. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei Gefeliciteerd met je eerste verjaardag van Aiva. Knuffel maar geven ons. Wat gaat de tijd vreselijk hard. Fijne avond. En morgen ook fijne zondag gewenst.

   Verwijderen
 3. Dat ziet eruit als een heel leuk uitstapje hoor Aiva.. jij hebt je vast réúze vermaakt.. en je papa en mama en oma ook!
  Maar het is ook altijd weer leuk om thuis te zijn hè.. bij je eigen poezen en hond! Wij gaan toevallig mórgen naar België voor een paar daagjes.. maar wij nemen onze eigen hond altijd mee!
  Dááág Aiva.. lief zijn hoor, vooral voor oma! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh.. en natuuuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je 1e verjaardag! *smak*smak*smak* Dat zou ik bijna nog vergeten!

   Verwijderen
 4. Heerlijk toch, zo een paar dagen er tussenuit zo met zijn allen...!
  Fijn dat jullie zo genoten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemiddag Haba

  Jullie hebben genoten zo te zien. Leuke foto's.
  Nog van harte gefeliciteerd ook
  Wens je nog een heel fijn weekend
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeey Haba, gelukkig je bent veilig thuis :) Ik geloof dat het ook wel leuk was! Haha, de ballenbak ja, die was er in mijn tijd nog niet - anders had ik daar wel in gewild. Leuk is dat hè als je ziet dat het kind zich vermaakt, met de ballen en de beestjes.

  Ik hoop dat je een beetje kon slapen in deze omstandigheden. Want anders duren leuke midweken tòch lang, is mijn ervaring. Je hebt in ieder geval je zwemrondjes gemaakt voor wel, wat zullen we zeggen, vier weken? (ik zeg maar wat hoor). Dat scheelt weer!

  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. geef je papa maar niet te vaak gelijk, straks gaat hij er aan wennen en dat komt je vast over een jaar of 12 niet uit.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Ilse apte net ma we zitten in vliegtuig 7 uur stijgen we op 3 en half uur later zijn we in Griekenland Ja met broertje.
  Wij gaan einde van de ochtend naar Houten ben zo benieuwd
  fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. we krijgen eerst een informatie dag daarna na de vakantie komen ze thuis langs daarna als alles naar wens is mogen we eentje adopteren.

   Verwijderen
 9. O ja de vakantiewas wegwerken... Pffff.... Ik hoop dat je het daarginds een beetje zonnig had vandaag, anders is de overgang na een vakantie zo groot. Hier was het zo donker dat je niet weet hoeveel lampen je aan moet doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba gisteren wel interessant maar ook vele dingen van ja natuurlijk enz. Het zijn hondjes niet veel rugzak hebben maar want ze hebben niks meegemaakt ook niet buiten lopen op straat.Dus moet we heel langzaam opbouwen dat ze niet van alles schrikken .Ik ga vandaag email sturen dat wij naar de vakantie huisbezoek willen en dan afspraak maken wanneer we een beagle kunnen ophalen. Dus eerst genieten vanaf zaterdag van onze 2 weken vakantie
  Zwemse en fijne maandag ik mag naar fysio en naar de prothese kliniek mijn brug is gisteren stuk gegaan pffff lekker voor de vakantie .

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ohhh gezellig Haba, je had het erg leuk zie ik wel :-),
  ze wind je om je vinger:-) en dat zou ze mij ook doen hoor :-)
  gezellig dat je er weer bent
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba het is weer beestjes dag voor mij snel over de markt heb kazen nodig voor naar Frankrijk mee te nemen.En dan naar werk fijne dinsdag

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goedemorgen Haba was het gisteren beestjes dag??
  Vanmiddag Laura dag
  Ja zoiets van vakantie vergeet je nooit nee.
  Gelukkig altijd weer goed afgelopen
  fijne woensdag

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goedemorgen Haba dus lekker vrij vandaag niet vroeg op.
  Nou was al weer veelste vroeg wakker Hopelijk in de vakantie dat het mij gaar lukken dat ik kan uitslapen ben er echt aan toe.
  Maar goed mijn nieuwe log is klaar
  Ik ga zo wassen doen boodschappen en spullen klaarzetten fijne donderdag

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ach ja vandaag trouwdag van Ilse 5 jaar geleden raar waarvan 2 al gescheiden is

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...