donderdag, september 19

Zonnige herfstdag

In mijn tuin beginnen de gevallen blaadjes op her terras al een laag te vormen, ik zal ze straks maar even opvegen, want anders wordt het een heel karwei voor de bomen weer kaal zijn. Dus steeds maar even de bezem ter hand nemen.
Ook mijn seizoenenschaal kan ik weer in herfststemming brengen ik heb al wat kastanjes geraapt en mijn herfstpopje  kan ik uit de kast halen. Zo is het bijna mijn meest favoriete seizoen, al is dat nog net niet het geval op de kalender.


Ik houd van het lager invallende licht in de herfst, het is niet zo scherp meer als in de zomer, de boom van mijn knutsel heb ik niet zelf op de foto gezet, maar ik vind hem wel prima geschikt voor deze tijd van het jaar.

9 opmerkingen:

 1. Wij herfstmensen komen nog es in de meerderheid..! ;-)
  Mooi werkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, ja de herfst staat op de stoep, en dat heeft zeker ook wel weer wat...!
  Al mogen we het weekend nog even een beetje zomeren, ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De herfst zet naar mijn idee wat vroeg in...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtknutsel Haba! Mooi die boom, en ook die fijne blaadjes daaronder. Ja ik vind de herfst in ieder geval erg mooi, zelfs als het niet niet zo heel zonnig is; mits ik dan niet teveel naar buiten hoef :) Ik was ook al begonnen met een herfstdicht, alleen kom ik niet verder dan het eerste vers. Geheel in stijl dus :)

  Had je zoon nu nog zomervakantie of al herfstvakantie....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen Haba prachtig mooie stukje najaarwerkje
  Al is het hier weekend nog lekker warm In Puylagarde helaas niet
  Zal regen druiven plukken worden jammer
  Ik ga zuurkoolstampot maken heb al zuurkool en worst en zak aardappelen.Ik vind herfst ook gezellig maar laaghangende zon niet zo fijn als je auto rijd helaas.
  Fijne zwemochtend en weekend enz enz groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. owh wacht eens, die krijg ik er natuurlijk straks bij als ik een tuin heb.. gevallen bladeren. Mmmmm, daar had ik nog even niet op geregend.

  Love As alwyas
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Herfstbladeren gaat vallen van de bomen. Maar is nog niet zover. Bladderen beginnen te verkleuren. Wat heb je mooie knutsel gemaakt. Leuk gedaan Haba. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik werk nu zondag is hele dag regen voorspeld daar hele week eigelijk. Heb wat leesboeken mee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. een prachtig mooi plaatje haba, ik hoop dat mijn buurmannen de blaadjes laten liggen, want die zijn zó vegerig, dat ik er niet eens foto's van kan maken.... da's zo lastig :-)

  heb het fijn dit weekend

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...