zondag, september 29

Een natte dag

Ik ben vandaag maar binnen gebleven, het was mij te nat buiten, gisteren wel nog even een wandeling gemaakt . Mijn zoon + kleindochter kwamen langs omdat schoondochter moest werken. We zijn toen even aan de wandel geweest, de kleine meid natuurlijk nog in de wandelwagen, ze kan aan de hand wel een paar stapjes lopen, maar een wandeling buiten is nog teveel gevraagd.
Ik heb nog wat herfstbloeiers op de foto gezet. De Oost-Indische kers bloeit nog uitbundig en ook de herfsttijloos is een kleurige plek.
                                                                           
De lijsterbes laat ook alweer de blaadjes verkleuren, dus toch nog een hoop kleur in de tuin ondanks de grijze dag . Morgen weer een nieuwe week en dan ga ik weer lekker zwemmen, ik wens jullie nu nog een fijne avond en morgen een heerlijk begin van de nieuwe week.
15 opmerkingen:

 1. heerlijk hoor haba, ik vind het prima het mag van mij nog een week doorgaan :-) de natuur kan het gebruiken, tekorten aanvullen, lekker door de regen met m'n jongens heerlijk hoor, niks mis mee zolang het een keer per dag is :-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh.. mooie plantjes, die ik niet in m'n tuin heb. :-)
  't Was geen leuk weer vandaag, maar het hoort er bij hรจ, in Nederland!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja nat was het zeker, wel goed voor moeder aarde...!
  Ze komt nog steeds te kort.
  Goede start van de nieuwe week...!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemorgen Haba

  Het was hier ook erg nat gisteren
  Een wandeling zat er niet in

  Fijne nieuwe week
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niets verveeld zo snel als regen denk ik wel eens. Je gaat er niet voor je plezier doorheen. Maar met kleindochter op bezoek is een dag ook snel weer voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedenmorgen Haba mooie foto's ๐Ÿ“ธ en gezellig je zoon met Airva langs kwam. Helaas was deze keer de markt gisteren niet zo zo. Niks gekocht de man met kraam olijfhouten spullen, ik zocht keuken lepels. Helaas.
  Fijne zwem ๐ŸŠ๐Ÿผ ochtend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleuren, ben er jaloers op, mijn planten hebben veel schade van de zomer. Zelfs de hortensia's vallen nu tegen, vaak zijn die uitgebloeid nog mooier dan in bloei. Maar er is wel weer รฉรฉn plantje waarvan ik niks verwachtte, prachtig gaan bloeien! Weet alleen de naam niet, ik denk een soort aster.

  Ik wens je een goede week. Woensdag is het even droog en zonnig, misschien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank je. Ja dat parkje was mooi toen het wild was ondanks de kleinheid; toen was het een soort groene long. En Bitterzoet vind ik een grappig plantje. Maar toen het leeggehaald werd was het alleen maar een te klein veldje. Heel erg zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba vandaag voor jou beestjes dag.
  Voor ons visite dag, nee wij gaan op
  Naar Henk en Marijke hun waren bij ons verleden week wij nu naar hun.
  Heb gevulde speculaas voor ze mee.
  Fijne dinsdag ๐Ÿ‘ groetjes ๐Ÿ™‹

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kleuren hebben de bloemen! Hier regent het vandaag ook pijpestelen, maar ik vind dat wel gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba gezellige dag geweest half 9 in de avond Reed ik terug op hele smalle weggetjes wel leuk. Al moest ik behoorlijk uitkijken voor kleine konijntjes en katjes
  Vandaag niksen lezen en brood ๐Ÿฅช bakken. Het regent ☔
  Fijne middag met Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba ben te laat je bent al naar Aiva. Tot morgen misschien groetjes ๐Ÿ™‹

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I ja hoe waren de pannekoeken. Lekker 2 dagen niet koken ๐Ÿคญ ๐Ÿคญ ๐Ÿคญ

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goedeavond Haba jw bent weer netjes, ik ga maandag naar de kapper. Zondag rij ik naar huis ๐Ÿก. Maandag boodschappen doen en naar de kapper. Dinsdag woensdag werken. Donderdag naar Ilse haar nieuwe bank is er. Ze heeft ook vandaag bakfiets gekocht. Ze kan niet meer fietsen ivm evenwicht en bakfiets ook makkelijk voor haar boodschappen.
  Ook fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goedemorgen Haba nou geen rust dag na drukke dag met Aiva zwemmen ๐ŸŠ๐Ÿผ en de boodschappen dag
  Hier is alles opmaken we gaan wel naar dec(grote markt) Parisot van paar kraampjes ๐Ÿคญ. Als ik eraan denk zal ik foto maken. Een hele fijne vrijdag ๐Ÿ‘ groetjes ๐Ÿ™‹

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...