zaterdag, oktober 26

Heerlijk. . . .

. . .gegeten vanavond, mijn zoon + vriendin hadden me uitgenodigd om samen uit eten te gaan , omdat ik elke week op hun dochter pas. Nu vind ik het gewoon leuk om op mijn kleindochter te passen dus daar hoef ik natuurlijk niet voor beloond te worden. Vanavond paste de andere oma op Aiva, dat was dus ook geregeld.
Maar het was een lekker en gezellig etentje. We waren in restaurant Slot Oostende  (klik) in Goes ik heb nog wat informatie opgezocht .

"Slot Oostende of Slot Ostende is een voormalig kasteel in Goes. Het kasteel was gelegen tussen de Sint Adriaanstraat, Wijngaardstraat, Oostendestraat en Singelstraat in het centrum van Goes. Een oude zaal van het kasteel maakt deel uit van het huidige Singelstraat 5, een rijksmonument "


                           Impressie brouwzaal 
We zaten boven op een soort balkon en konden zo ook prima in de keuken kijken waar men druk bezig was om alles klaar te maken. Daar kon ik geen foto van vinden, dus hier maar een impressie van de beneden verdieping en een hoekje van de open keuken. Ik kan iedereen aanraden om als je in de buurt bent daar te dineren. Ik vrees trouwens wel dat je zeker in het weekend zult moeten reserveren, want het is een geliefd restaurant.

18 opmerkingen:

 1. Lekker eten en drinken ben ik altijd voor te vinden. Ik vind alleen dat type restaurants aardig aan de prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat valt wel mee Sjoerd, het is natuurlijk geen fastfood restaurant, maar ook niet overdreven duur moet ik zeggen.

   Verwijderen
 2. Ziet er leuk uit.. met een gezellige ambiance. Heb meteen de menukaart even bekeken. Moest wel lachen dat een salade geitenkaas met bacon een 'vegan'-icoontje erbij krijgt.. zeker een plantaardig varkentje dan hehe.
  Ik wil volgend jaar misschien naar dat kasteel bij Domburg, waar die Stayokay in is.. met de zussen, lijkt me grappig! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een mooie locatie Mizz. lekker in het bos met mooie wandel/fietsmogelijkheden, vlak bij het strand en Domburg zelf is ook makkelijk aan te lopen. Westhove is vroeger een kasteel geweest van de monniken van de abdij in Middelburg. Ik ga daar ook vaak even in het bos wandelen. Het is ook een tijd een jeugdherberg geweest, maar of het nu een echt hotel is geworden, zou ik niet durven zeggen. Dat hou ik niet echt bij moet eerlijk gezegd. Het is er in ieder geval mooi en de voormalige oranjerie is nu een museum geworden.

   Verwijderen
  2. Stayokay is het vroegere jeugdherberg hè.. heel basic dus, maar dat vind ik juist wel grappig. En je kunt er een 'eigen' zaaltje afhuren, da's voor zes pers. maar daar mogen we met z'n vijven vast ook wel in.
   Het enige dat me tegenhoudt is dat dat helemaal niet zo heel erg goedkoop is.. de gewone hotels lijken zowat even duur. Er is wél ontbijt bij.. en het is natuurlijk een schitterende locatie. En inderdaad.. je bent zó bij Domburg, maar op de heenweg lekker even uitgebreid Middelburg in zal ook leuk zijn. En Veere is ook in de buurt. Yep.. denk dat ik voor m'n 60e verjaardag de zussen eens met een weekendje Zeeland ga verrassen hehe.

   Verwijderen
 3. Goedemorgen Haba

  Wat een mooie locatie.En een heel leuk bedankje ook.
  Wens je nog een hele fijne zondag
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig...!
  Het zal ook zeker gesmaakt hebben, in die mooie locatie.
  Fijne zondag Haba.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen Haba dat ziet er zeker goed uit zeg .En ook een leuke waardering voor jou van zoon en schoondochter toch.
  Dat zal zeker heerlijk gesmaakt hebben daar vandaag lekker van nagenieten fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou Haba, wat een feest zeg,
  leuk hoor om eens meegenomen te worden,
  uit mezelf kan ik niet gaan, nu ja bijna niet..
  dus het is wel fijn als je dan meegenomen wordt,
  ziet er erg leuk uit
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is nog eens een leuk en gezellig bedankje Haba.
  Mooie locatie ook, echt genieten dan.

  Groetjes,
  Hilly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd leuk om te worden uitgenodigd voor een etentje. Ze hebben als smoesje verzonnen dat het is omdat je op Laura past (-: Jullie hebben een dik verdiende lekkere en gezellige avond gehad. Om in een fotolijstje te hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In dit geval pas ik op Aiva, de dochter van mijn zoon + vriendin. En of het een smoesje was, ach dat doet er niet toe, we hebben genoten. :-)

   Verwijderen
 9. Goedemorgen Haba weer nieuwe week van start half 11 krijgen we huisbezoek van de lab beagle vereniging.
  Dus hoe dan ook beetje spannend fijne zwemochtend en maandag verder groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba hoe wij Jaap en ik gisteren hebben ervaren lees je op mijn blog
  Fijne diertjes dag
  fijne dinsdag groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Maandag kunnen we bellen naar stichting. Precies heb ik aan gehaald dat hij of zij niet hele dagen alleen zal zijn. Zij zei ze willen dat ze nooit echt alleen zijn ook niet halve dag. Ik weet niet wat ik over moet zeggen. We zullen zien maandag

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, zulke plekken met karakter zijn geweldig, ja. Ik zie dat het plafond van hout is, daar hou ik ook van. Maar, vooral goed dat het eten lekker was, natuurlijk :) Wel grappig, ik las hierboven ook al dat MizzD de menukaart bekeek, die neiging heb ik ook vaak als ik lees of hoor over een mooi restaurant.

  Heb je de auto in vernieuwde staat teruggekregen? Je merkt wel hoe onthand je kunt zijn hè, als ie er niet is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeps! ik keek over een reaktie van jou heen. Leuk, die boeken, lekker van alles wat :) Ik weet zeker dat ik de naam Percy Jackson ken, of ik nu een boek heb gelezen of die serie heb gezien durf ik niet te zeggen. Grappig om zoiets weer te lezen he. Ik ben nu door de boeken van Tonke Dragt heen, volgens mij, al zal ik later de Geheimen van het Wilde Woud wel weer eens lezen. Nu dacht ik, dat ik daarna direct zin zou hebben in dat andere boek, het Gilgamesh epos, maar dat moet toch nog wachten.

  Geschiedenis is ook gaaf, zeker van zo'n oude stad !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Maandag bellen naar degene die verslag over ons krijgt
  O ja goedemorgen aha je was niet naar de beestjes las ik je auto kreeg nieuwe schoenen hahahha ,zeker winterlaarsjes of niet??
  Fijne Lauramiddag ik ga werken en overleg ivm collega lang ziek blijft wat we gaan doen met de koffiecornder groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...