woensdag, januari 15

Ach ja

Zo in januari gebeurt er hier weinig dat noemenswaard is, straks weer Laura bij school ophalen, morgen weer een Aiva dagje, vrijdag zwemmen en zo gaan de weken snel voorbij.
Daarnet voor joker naar de huisarts gereden om medicijnen op te halen. Ik had gister een mailtje gehad dat op woensdag mijn medicatie klaar zou staan. Wat bleek, ik had niet goed gelezen want er stond keurig een datum bij en dan niet 15 maar 22. Ja Haba eigen schuld dan moet je maar beter lezen. . .
Niet goed naar de datum gekeken dus mijn eigen fout, ik had niet verder gelezen dan tot woensdag, dus een ritje over de Polredijk voor niets gemaakt. Ach ik hoefde niet op de fiets , dat doe ik alleen in de zomer als het mooi weer is, dan is zo'n fietstochtje wel leuk en niet erg ver. Met een stevige wind en grijs weer, terwijl ik vanmiddag op ga passen, neem ik fijn de auto al is dat misschien niet zo milieubewust .


Misschien kunnen Laura en ik straks samen een spelletje doen, als ze er zin in heeft natuurlijk,er moet niets als oma er is  :)

15 opmerkingen:

 1. We moeten soms ook eens om onszelf denken en niet altijd aan dat milieu.. want wie schiet er wat mee op als jij kou vat of van de dijk waait als je op een onstuimige dag als vandaag ging fietsen..?
  Wél jammer dat je voor niks ging hehe!
  Yep, alweer twee weken om van het nieuwe jaar.. de tijd vliegt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch wel vervelend dat je er voor niets naartoe bent gegaan hoor. Het is nu echt geen weer, om te gaan fietsen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dus jij moet ruim een week op medicijnen wachten? Wat lang! Ik vind dat ze bij onze apotheek al van "de langzame" zijn. Zijn ook met geen aansteker vooruit te branden en niemand schijnt er voor zijn/haar plezier te werken. Maar daar laat ik mijn dag niet door bederven (-:
  Januari is een soort niemandsland. Geen winter, geen voorjaar, geen blauwe lucht, somber... Een mens heeft chronisch optimisme nodig!
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig hoeft elke maand niet bijzonder te zijn of druk. Ik vind december al meer dan genoeg voor een heel jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, januari is maar een saaie maand.
  Goed dat je met de auto was, je zou zomaar van de dijk af waaien met de fiets.
  Gelukkig waait het nu veel minder hard...!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik de voorspellingen moet geloven krijgen we veel beter weer de komende weken... En ach, als je alleen rijdt we je moet rijden valt het allemaal wel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk toch even een rustig maandje tussendoor. En dat mooie weer komt wel weer.

  Love As always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Haba, dankjewel voor je reaktie! Je hebt gelijk wat dat schilderij betreft, ik was vergeten erbij te zetten dat het "Dream on" heet. Positief dus. Maar hoewel dat beklemmende in het gedicht zit, werkt het wel toe naar die ommekeer in mijn leven die positief was! Alleen ja, zo'n moment blijft je wel bij, het was het afscheid van mijn oude leven.

  Vervelend dat je voor niets ging! Maar misschien wèl goed om zo even naar buiten te moeten. Ja, zo'n foutje kun je zo snel maken hè. Misschien hadden ze het ook niet al te duidelijk geformuleerd?

  Over dat autorijden zou ik me niet te druk maken. Als je nu die bescherming tegen weer en wind nog niet verdiend hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba tja zeker geluk je niet op de fiets was. Nee fietsen die ik alleen ff snel naar de markt verder blijft hij in de schuurtje. Fietsen is niks meer voor mij mijn lijf is er enorm op tegen. Vandaag vrij en morgen even energie op doen voor denk een drukke zaterdag. Was gisteren ook enorm druk goede omzet weer geweest
  Ga ff uitwaaien in bos met Anoeska. Als goes is met andere vriendin uit lunchen (ex basin van ILSE) Maar die had gisteren bedrijf uitje gehad even aanhoren of doorgaat hahha
  Fijne donderdag Groetjes 🙋 bij Aiva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja dat zou mijn pa en ma ook gezegd hebben. Helemaal al versleten
   Maar dat heeft Jaap met spijkerbroeken met lichte kleuren erin zoiets van versleten plekken

   Verwijderen
 10. Ik zou in ieder geval eens met de apotheek communiceren... ik krijg een mail op de dag voordat alles klaar ligt... 'vanaf morgen ligt... blabla'

  En wat milieubewust / autorijden betreft... zolang DH alleen maar praatjes rondstrooit en niets doet hoef jij je niet schuldig te voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba vandaag nog vrij dus boodschappen doen. Volgende week donderdag bijeenkomst over nu deze parkeer beleid. 1 vergunning en de hele omgeving betaald parkeren van 9 uur tot 2100 uur per uur 2.50. Veel klachten geweest ook nog betaald voor je vergunning maar mag ook betaald in ons straat parkeren. Dus vergunning en nog niet kunnen parkeren. Ik zei al als ik mijn auto half uur lopen verder steeds moet zetten die ik auto weg dan maar met de bus. Wat geen lolletje is met achoolkids en hun tassen door de bus word gegooid
  Maar goed ze willen misschien toch 2 vergunning uitgeven die 2 auto's hebben die er nu wonen.. Eens kijken nu ben ik al een half uur aan zoeken voor te parkeren..
  Zwemse fijne vrijdag 👍 Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 12. :-) ach Haba toch, dat was een ritje voor nop, geeft niks hoor, op de terugweg kijk je vast anders naar buiten,
  je mist verhaal snap ik wel hoor:-) zo voelt het ook, coconnetjes wereld :-)

  geniet van vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Soms heb je dat inderdaad. Dan denk je dat je al weet wat er staat, en lees je daardoor niet goed ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goedemorgen Haba ooo denk je stukje van vrijdag niet heb gelezen hier
  Goed ik ga naar werk wens je een fijne zaterdag Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...