zondag, januari 5

Januari uitje

Zo de feestelijkheden zijn weer achter de rug. ik had een cadeaubon van de Intratuin gekregen en wilde die zaterdag besteden, ik vind het ook leuk om daar rond te kijken en een kopje thee te drinken.
Toen ik op weg wilde gaan , belde net mijn zoon op die vroeg of ik plannen had voor de dag.
Ja dus ik wilde naar dat tuincentrum om mijn bon te besteden.
Omdat schoondochter alweer gewoon moest werken, besloten we met zijn drietjes (kleindochter, zoon en ik) naar dat tuincentrum te gaan.We hebben er gezellig rond gekeken en natuurlijk heb ik mijn bon besteed en we hebben wat gedronken met iets lekkers erbij. Aiva had haar eigen flesje bij zich maar lustte ook wel een hapje van de taartpunt die mijn zoon had uitgekozen, het stukje appeltaart dat ik haar aanbood, werd snel weer uitgespuugd, dat was kennelijk te gezond of niet zoet genoeg voor mevrouwtje. Maar de rozijntjes die ze zelf uit het doosje kan peuteren zijn altijd wel een succes.
Maar ze blijft er wel bij lachen hoor, trouwens mijn beide kleindochters zijn bijna altijd vrolijk. Mijn kleinzoon had dat destijds minder, die was als klein manneke serieuzer van aard. Niet sjagrijnig, maar ook geen lachebekje.

12 opmerkingen:

 1. Als ik dit zo lees was het een welbesteed uitje...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, mijn dochter werkt daar, als je in Koudekerke was dan. Gelukkig zijn al die dagen weer achter de rug. Ik ben iig altijd blij als alles achter de rug is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar waren we, maar in de Intratuin lopen natuurlijk veel medewerkers en ik zou niet weten wie je dochter was. Maar ik loop er graag rond zo tussen de planten, bloemen en andere zaken. Het lijkt me een leuke zaak om er te werken.

   Verwijderen
 3. Zo zijn ze allemaal anders hè, maar (je) allemaal even lief natuurlijk!
  Gezellig met z'n drietjes erop uit.. is leuker dan alleen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ach wat gezellig Haba, dat is een leuk uistapje,

  intratuin is gewoon leuk :-)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier hebben we dat niet in de buurt. Dat is wel jammer want een echte winkel voor de tuin zou wel een aanwinst zijn.

  Love As always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba nieuw week en niet vergeten alarm gaat af😁🙃. Zo hopelijk vergeet toekomstig collega niet dat ik er vandaag ben om haar in te werken vast
  Want als goed is begint ze febr.
  Voor jouw zwemochtend. O ja we zijn er achter gekomen waarom soms Bjorn 's was stikken na wassen uit machine kwam. Door bepaalde boxshirt die ruikt na wassen na popcorn😂😂😂. Komt door materiaal pppfff maar goed was gezellig zo met z'n 2tjes ff. Fijne maandag 👍 Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellig hoor, Oma hoeft dus nooit appeltaart te bakken...hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat jullie naar Intratuin bent geweest. Ik vind daar altijd gezellig om te kijken. Voor ons is niet zo dichtbij. Dan moet aan mijn broer vragen of daar toe te gaan. Leuke foto van je kleindochter. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...