zondag, februari 9

In de nacht

Soms word ik 's nachts wakker en dan voelt opeens de plek naast me in bed zo vreselijk koud aan, de lege plaats waar mijn lief altijd naast me sliep.  Ik mis hem dan opeens weer heel erg, terwijl hij alweer zes jaar terug is overleden, ik mis de rustige ademhaling naast me en zelfs het gesnurk waarvoor ik menige duw heb gegeven.12 opmerkingen:

 1. Emotievol gedicht Haba.
  Moeilijk als je iemand zo mist.

  Een arm om je heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan het me heel goed voorstellen.
  Prachtig gedicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Missan gaat nooit over hé, verdriet om hem is ook liefde Haba...
  ik geef je een dikke knuffel,
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het snurken heeft dus toch een functie, ik zal het hier thuis eens vertellen. Missen is normaal. Je hebt toch veel lief en leed gedeeld.

  Love as Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan het me voorstellen. Ik was mijn vrouw bijna kwijt, en op dat moment realiseer je pas wat dat voor je betekend. Ik zou het er ook erg moeilijk mee gehad hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba ja daar kan ik me iets bij voorstellen. De plek is koud en dan ineens komt het weer hard binnen. Ja al zoveel jaren samen begrijpelijk dan wil je dat gesnurk weer horen dan is het niet erg.
  Ook mooi verwoord in je gedicht prachtig mooi.

  Kom je een fijne zwem 🏊🏼‍♀️ ochtend toe wensen. Ik ga straks collega ophalen uit Ilpendam hoef hij niet te fietsen naar werk Groetjes 🙋

  PS dikke knuf en💋💋❤️💞 van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan het me voorstellen Haba, missen gaat nooit over hé...!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Logisch Haba, en missen, ik denk dat dat altijd blijft. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. IK denk dat dit heel 'normaal' is Haba, al hoe naar het ook voelt soms... Wennen aan gemis gaat vaak makkelijker met het verloop van tijd maar het gemis op zich neemt niet af, integendeel.

  Ik stuur je een dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba dinsdag beestjesdag
  En mijn vraag hoe is het bij jou met deze storm
  Ik hoor het nog steeds behoorlijk waaien. Gisteren reed ik op de Jaagweg naar Ilpendam om collega op tehalen voelde ik autootje behoorlijk gaan en atuur
  Vooral toen ik tussen 2 bussen reed
  Weer ervaring rijker bracht h ook naar huis werkte toch tot 5 uur, zijn da k was voor mij dweilen hahaha fijne beestjes dag
  Dikke knuf en 💋💋💞 groetjes 🙋‍♀️

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat blijft het gemis dan.... Maar ook wel weer mooi. Het is de andere kant van de liefde, dat je iemand tien jaar na dato nog mist.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het blijft altijd gemis. Je hebt wel mooi gedicht geschreven. Wel triest. Blijven missen doet pijn. Fijne dag verder.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...