zondag, februari 16

Sterrenstof


12 opmerkingen:

 1. Niet te verwarren met fijnstof. ;-)

  Love as Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We kunnen vast ook fijnstof worden als we hier blijven :)

   Verwijderen
 2. Ik geef de mens geen eeuwen meer. We leven de aarde op...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En vandaag verwaaid alles, met Dennis als grote aanvoerder...!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sjoerd zegt het netjes, ik zeg dat de mens zichzelf aan het vernietigen is, dat klinkt een stuk botter...
  maar het zal er wel op neer komen dat er een handvol rijken ergens kan leven met toeters en bellen, van mij mogen ze :-)
  laat mij maar sterrenstof worden met anderen

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Of, zoals Kansas al zong en een goeie vriendin van mij graag op haar uitvaart gedraaid wil hebben, 'Dust in the wind.. all we are is dust in the wind!' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba in Frankrijk bij ons huis is weinig licht savonds dan is de hemel zo veel mooier. Al is het dezelfde maar daar is geen kunstlicht.
  Dan kijk ik vaak zo meer met mijn gedachten naar boven meer als hier. Mooi gedicht

  We starten week 8 op zwemse🏊🏼‍♀️ mijn laatste werkdag morgen 1 dag vrij voel het nu wel net ik opstond fijne maandag 👍 Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi Haba! Ik zag van het w-end een programma over waar we van uit ontstaan zijn. Zo interessant dat het gewoon puur toeval is he we hier terecht zijn gekomen. En kijk hoe we geëvolueerd zijn. En wat we doen met deze prachtige planeet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat ik ook ben... en tegen die tijd zal zijn... in welke vorm en consistentie ook, zolang ik maar hen terugzie die ik kwijt ben... of me totaal niets bewust ben... dan is het goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit heb je heel mooi en vooral goed samengesteld op deze wijze. Ons sterren heelal is ongekend groot, zo groot... dat we eigenlijk met z'n allen in feite "fijnstof". Dus eigenlijk helemaal niets... vergeleken wat er allemaal zich in de heelal af speelt. Wij denken liever toch meer aan de hemel, waar we normaal gesproken naar toe zullen gaan. Laten we daar maar op houden. En zijn we ook goed bezig met onze moederplaneet Aarde? Nee... helaas niet. Om te huilen, eerlijk gezegd. Maar het leven gaat gewoon door, ook al kan het soms voor iedereen best wel moeilijk zijn. En daar leven wij echt mee, vooral bij familie leden, (blog)vrienden, kennissen enz.

  Nog een fijne dag gewenst.
  Groetjes, F&J.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba jippy dinsdag vrij zal geen markt zijn wederom maar zit paar uur bij de kapper ff niksen. Ben gesloopt was gisteren ook ineens druk fijne diertjes dag Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...