vrijdag, februari 14

Oversteken

Doordat in het bos de bomen nog niet in blad staan, kon ik dit 'overstekend wild'  nog op de foto zetten in de Manteling tussen Domburg en Oostkapelle.


Meestal zie ik ze niet , maar nu had ik mijn  'kiekkastje' net paraat toen ze door het bos liepen . De narcissen komen ook alweer tot bloei , ik krijg meer en meer een lentegevoel al is het nog niet echt lente volgens de kalender.

12 opmerkingen:

 1. In het weekend zou het 17 graden worden. Mooie foto, just in time...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw.. toch altijd bijzonder om zomaar tegen te komen hรจ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooo super wij zagen wat roofvogels over bossen vliegen. Was heerlijk weer. Fijne avond ๐Ÿ‘

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijft bijzonder als je wild blijft zien. Tenminste, dat blijf ik wel vinden.

  Love As always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat leuk om te zien Haba
  Heel bijzonder

  Wens je een heel fijn weekend
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En dat is het fantastische van de seizoenen hรจ; je ziet echt altijd iets anders. Volle begroeiing is mooi, maar open biedt wat verder zicht. Mooi! Ik hoop dat ik snel ook weer wat verder naar buiten kan trekken, op dit moment gaat dat niet.

  Ik ben weer ver achter geraakt Haba, sorry. Maar heb wat bijgelezen en vind zeker je beide gedichtjes heel ontroerend. Het zijn in beide gevallen behoorlijke diepe gevoelens hรจ, en dat voel je ook. Ik heb ze trouwens niet eerder gelezen hoor.

  Dankjewel voor je wensen, en ook jij zeker een mooi weekend! (zondag moeten we dacht ik weer even uitkijken wat betreft het weer).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Knap gevangen op je mooie plaatje Haba...!
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is zeker heel mooi als je tegen komt. Heel bijzonder deze herten zo dichtbij geweest bij jou. Er zijn zoveel regengelijk. Mooie foto. Deze dag maakt je goed. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De lente is qua gevoel vroeg begonnen maar nee, de kalender zegt wat anders. Ook dieren hebben er al last van. Morgen 18 graden las ik net op het nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba wij zijn nog nooit op wintersport geweest. Wij hadden het geld niet voor. En nu zou het voor mij helemaal niks zijn met mijn lijf. Lijk me wel wat langlaufen. Hoop voor je zuster en hele familie wel genoeg sneeuw ligt
  Wat leuk de hele familie echt quility time.
  Gisteren enorm druk op werk. En te weinig personeel. Vandaag zal net zo zijn. Maandag kan ik de bestelling doen. Ik wens je fijne zondag ๐Ÿ‘ toe waait behoorlijk zeg groetjes ๐Ÿ™‹‍♀️

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ohhh Haba, wat een mazzeltje, ga je weleens het bos in om ze daar te spotten :-)
  hier gaan de narcissen ook open, en het blijft de eerste twee weken ook nog zacht,
  Dennis doet hier flink zijn best en ik ben errrrg moe in mijn hoofd

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...