donderdag, april 30

Een jarige

Vandaag is mijn schoondochter de jarige Jet, maar ik heb alleen maar een kaartje gekocht en daar haar verjaardagsgeld in gestopt en het persoonlijk bij hen thuis in de brievenbus gedaan. De taart ga ik wel eens een ander keertje eten, omdat er toch verschillende mensen op bezoek komen, vind ik het niet echt verstandig om als hoog risico persoon (70 en Non-Hodgkin) op bezoek te gaan. Dan denk ik maar :"Better safe than sorry" . Volgende keer beter die ziekte zal ooit toch wel een keer verdwijnen of te beheersen zijn. Een schoondochter om in een gouden lijstje te zetten dus :)


                                'Daantje' van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst.

11 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd Haba, wat fijn dat het zo'n lieverd is, maar ze boft dan ook wel erg met jou als schoonmoeder, dat hoor je weleens anders hé :-)
  geniet er maar van op welke manier dan ook Haba
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je schoondochter! Je hebt gelijk hoor, safety first toch? En dat gebakje heb je dan nog tegoed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker weten dat je dat beter niet riskeert.. persoonlijk feliciteren kan altijd nog wel. Tja.. heb al diverse keren kaartjes op de bus gedaan.. verjaardagen bezoeken zijn nu even niet aan de orde. Maar dat komt wel weer. Gefeliciteerd met je schoondochter in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben binnenkort ook jarig, maar er komt geen bezoek binnen... inderdaad better safe than sorry. Proficiat met je schoondochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je schoondochter Haba. Ja, alles is nu wel anders dan anders. Mijn zoon en ik zien elkaar wel nog regelmatig maar wel met afstand tot elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat met en voor de jarige Jop.
  Gelijk heb je, een feestje vieren kan later ook nog...!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je schoondochter. Het is nu wel anders. Misschien op afstand staan om te feliciteren. Of via mail doen enz. Vieren kun je ook later doen. Moeilijk allemaal... Ik weet het voor jou. Laten maar hopen gauw ziekte weg gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd.

  Lief dat je toch een kaart in de bus hebt gedaan.
  Als het weer kan, er maar een mooie verjaardag van maken.

  Mooi zo'n gouden lijstje om de foto.

  Groetjes,
  Hilly

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd hoor, je hebt gelijk, je kunt maar beter het veilige nemen en niet naar binnengaan.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba ach telaat dat ik je kan feliciteren. Maar van harte.🎉💐 Ja als er toch meer mensen komt is beste niet te gaan. Al is het zuur voor jou al zolang in je upie bent. Kijk ik werk dus ontmoet veel mensen. En zie erg vaak nu mijn kids. Zaterdag Bjorn weer. Maar ja die ziet ook alleen ons en mevrouw van Deen. Maar goed is weer vrijdag ik werk dus heb weekend vrij. Fijne dag Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haba, van harte gefeliciteerd met je schoondochter. Natuurlijk begrijpt ze waarom je niet komt. Ik denk dat ze je niet eens binnen zou laten...
  Gezond blijven is belangrijker dan gezien worden. En ja, eens zal het toch ophouden?
  Lieve groet ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...