zondag, mei 3

Bloot en zo voor mevr. Kakelbont +

Ik dacht dat ik dit verhaal al eens had neergepoot, maar mevrouw Kakelbont , vroeg me om dit nog eens neer te zetten, misschien is het erg lang geleden dat ik dit vakantieverhaal had neergezet, ik kan het zelf ook niet gelijk terug vinden, dus daar gaan we , op naar de tweede ronde.
Een hele tijd geleden , waren we op vakantie bij de Middellandse zee. Het was warm en we besloten een boottochtje te maken, om zo lekker wat zeewind te vangen.
Zo scheepten we ons in voor een retourtje naar een klein eilandje dat voor de kust lag. Daar zouden we dan een dagje doorbrengen en in de namiddag met het bootje weer terug varen.

 Toen wij aankwamen op het eiland, was daar een café -restaurant aan de haven en een weg naar boven, verder het eiland op. We besloten eerst het eiland te verkennen om daarna pas wat te gaan drinken. We wandelden verder en toen bleek ons dat dit een eiland voor naaktrecreatie was. Ja wat nu, nou ik vond dat wij daar dan niet aangekleed rond moesten lopen en we wilden niet gelijk de boot terug nemen, dus. . . hoppa ook de kleren maar uit. Langs de kust van het eilandje was geen strand, maar er waren wel allemaal plateaus gemaakt waar je lekker op kon zitten of liggen.
Goed wij een plekje opgezocht en daar heerlijk vlak aan het water de handdoeken neergelegd en ons goed in de zonnebrandolie gesmeerd, per slot van rekening kwamen bepaalde stukken huid zelden in de zon en moesten dus flink ingesmeerd worden.

Een stukje lager lagen ook mensen in de zon en naast ons lag een prachtige dame op haar handdoek. Even na ons kwam er een jong stel met een poedeltje schuin onder ons plekje zitten. De vrouwelijke helft van het duo kleedde zich uit en ging lekker liggen, de jonge man was er kennelijk niet zo aan gewend en kleedde zich bijzonder laag gezeten uit, wat natuurlijk veel meer aandacht kreeg, dan als hij gewoon gedaan had. Nou ja het was duidelijk wennen voor hem, hij ging een beetje ongemakkelijk op de rand van hun plateau zitten met zijn benen over elkaar geslagen. Eigenlijk wist hij niet waar hij kijken moest, dus staarde hij maar een beetje in het rond. Tot zijn blik op de mooie vrouw viel. Hij keek even intens naar haar , daarna verschrikt naar zijn kruis, pakte in één beweging het poedeltje op en zette het beestje snel op schoot. Het hondje was verbijsterd zo aan zijn koppie te zien, hij had een blik van : "Wat krijgen we nou?"  Ik heb me ingehouden op dat moment, maar naderhand hebben we er vreselijk om kunnen lachen.

 +Aangezien uit de reacties blijkt dat velen dit verhaal niet kenden, denk ik dat ik het ooit in de tijd van de punt blogjes heb opgeschreven, maar die zijn verdwenen dus ik kan het niet nakijken. Misschien komt het ook doordat ik dit verhaal vaak aan kennissen heb verteld, dat ik denk dat ik het lang geleden al heb neergetikt. Hoe dan ook het was een giller om mee te maken.

16 opmerkingen:

 1. hahahahahaah nee dat verhaal kon ik eigenlijk niet wouwww maar wie was wij Jij en je man?????
  Nou schiet me ineens wat tebinnen Wij ons gezin dus Jaap en Ilse en Bjorn gingen naar Twiske lekker aan strandje.Was toen in de mode je bovenstukje af tedoen dus deed ik het ook.Schreeuwd Bjorn hard ma je top is weg iedereen kijken Nou nooit meer gedaan hahahahah.
  O ja auto is weer schoon maar weet niet of ik het volgende keer alleen doe pffffff.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Bjorn was niet preuts maar nog erg klein. Hij dacht ik kwijt was 😃😃😃

   Verwijderen
 2. Whahahaaa schitterend verhaal Haba
  Fijne zondag
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahahaha, een prachtig verhaal hoor,dat poedeltje zat wél voor lul hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan me dit verhaal hier ook niet herinneren. Schitterend...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whahahha, dit verhaal zou ik me toch wel herinneren. Wat hilarisch om daar bij geweest te zijn.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha.. denk niet dat ik me daar ter plekke in had kunnen houden hoor..! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ;-) prachtig.... en ja wie kan haar nou iets weigeren

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha nou Haba was telaat voor sterilisatie Met deze 2 Jessie en Levi was ik op tijd. Al was ik wel de kittens meteen kwijt dag wel hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Bloot en zo voor mevrouw Kakelbont."
  Ik kwam niet meer bij en toen mocht ik je blog nog gaan lezen (-:
  Herinneren kan ik het me niet. Dat jullie gewoon uit de kleren zijn gegaan, wat een lef zeg. Ik heb genoten van je verhaal. Jammer dat die arme man niet voor lul wilde zitten *proest*
  Dank je wel voor het voldoen aan mijn wens!
  Lieve groet ♥
  Wat een geweldig verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Schitterend, en helemaal nieuw voor mij...!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba week 19 starten we op.Dus maandag weer naar werk en ben benieuwd of de alarm afgaan om 12 uur. wens je een fijne maandag toe groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik lees hier aal een hele tijd en weet nu niet of ik het me wel of niet kan herinneren. Volgens mij wel, maar ja, dan zou ik de enigste zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke verhaal heb je daar geschreven. In Zeeland was wel bepaalde plekjes om blootjes geweest. Leuke foto met blote billen. Grappig om te zien. Fijne dag veder.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goedemorgen Haba ja rare naam hé kon het niet wijzigen vreemd hoor.Voorheen volgens mij wel .
  Ja kan mij voorstellen dat je zwemmen mist en je kleinkinderen oppassen ook. We zijn vrij ga zo lopen en wat huisvlijt zo vier ik mijn vrij zijn deze keer want geen markt.Volgend jaar werk ik gewoon of ben op vakantie
  .Want meestal zitten we om deze tijd in Frankrijk. Wens je een fijne dinsdag

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ha,ha, ik kende het verhaal nog niet:)

  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...