vrijdag, mei 8

Buiten

Weer een heerlijk zonnige dag om buiten in de tuin te zijn, alles is zo fris groen en de lijsterbes staat vol witte schermen.                    In een 'wild' hoekje staan een soort duinviooltjes de boel op te vrolijken.En in de voortuin strijden de gouden regen en de spiraea  om aandacht, ik heb het gras rondom weer gemaaid dus ik ga straks de koffie drinken met uitzicht op de tuin.12 opmerkingen:

 1. Dat is lekker genieten in je tuin hè haba! Gouden regens.. die vind ik geweldig mooi als ze heel groot zijn.. doen me altijd terugdenken aan mijn jeugd. Vanuit ons slaapkamerraam hadden wij in ons ouderlijk huis uitzicht op een gigantische gouden regen in de tuin van de achterburen.. dat leek echt op een waterval aan bloemen.. prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is momenteel inderdaad heerlijk weer, geniet er maar van in je tuin hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor, geniet volop Haba.
  Fijn weekend...!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is heerlijk om nu buiten in de tuin bezig te zijn. Alles op je gemak en het resultaat is altijd goed te zien. Het geeft voldoening om daar met een kop koffie op terug te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heerlijk haba, en dat viooltje, ruik je daar wel eens aan?? ik vraag me af.. wat je dan ruikt, want het echte maartse viooltje schijnt zo lekker te ruiken maar ehhhhhh dan heb ik denk ik nog nooit het goeie gehad :-)

  genieten maar he Haba

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi he, het wordt steeds groener in de tuin. Ik ben er blij mee.

  Love As always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba wat een heerlijke geurende tuin heb je dat is volop genieten ja . Vandaag werken begin kwart voor 8 3 kwartier eerder doe met collega kassa's tellen. Vanaf maandag begin ik van 9 uur tot half 6 .Vele klanten komen 5 voor 5.
  Ik wens je een fijne zaterdag toe groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba
  Als je naar buiten kijkt is het alsof er niets aan de hand is
  Geniet van je tuin
  Fijn weekend
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, we hebben nu alweer een paar dagen mooi warm weer. Maandag wordt het weer 12 a 13 graden dus vandaag nog genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb jij mooie tuin. Echt schitterend mooie bloemen om te zien. Daar kun je ook van genieten. Ja toch. Heerlijk gemaaid. Dit is ook gebeurd Haba. Fijne weekend gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba heb je heerlijk genoten gisteren in de tuin??? Vandaag zal/zeggen ze niet zo mooi weer zal worden.We merken het wel Vanmiddag komen de kids in de middag .Lange tijd geleden met moederdag want normaliter zitten we in Frankrijk met moederdag dus best wel leuk weer eens. Jaap zou graag er heen willen hij mist het. Ik zeg fijne zondag/moederdag

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat is de natuur mooi Haba.
  Mooie foto's.

  Geniet vandaag van een mooie dag.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...