zondag, mei 10

Moederdag

Nu hebben dochter en zoon geen tekeningen gemaakt, maar ik kreeg van de kinderen en kleinkinderen een heerlijk geurend cadeau. Het was echt even ouderwets, alleen die twee op bezoek te hebben, zonder de schoon- en kleinkinderen. En Laura had nog wel een mooie tekening voor oma gemaakt die had ze voor mij meegegeven.  Ik probeerde haar tekening te scannen, maar mijn apparaat werkt niet meer zoals het hoort en daar heb ik dus geen afbeelding meer van. Nu is het al een oud geval en die hapert wel vaker, misschien moet ik er een nieuwe voor aanschaffen. Daar zal ik nog wel eens over denken. Want zo vaak gebruik ik dat ding eigenlijk niet.

Toch nog gelukt om de tekening te scannen, alleen een beetje scheef maar toch wel te zien.
"vormoedurdag" nou en ze zit nog maar net in groep 1 dus keurig geschreven nietwaar?  Ik weet niet wat die omgekeerde P en de tekst in wit te betekenen hebben, maar deze gaat weer in de map Laura. Ik heb voor alle drie de kleinkinderen mappen met dingen die ze voor me hebben gemaakt. 


11 opmerkingen:

 1. ohhhhhhhhhhhhhhhhh gaaf haba, dat i s een moederdag om niet meer te vergeten, later houdt ze héél erg veel van die map wedden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch hartstikke leuk om zo in het zonnetje verzet te worden hè.
  En nee.. mijn scanner doet het ook niet al te best meer.. ik neem tegenwoordig vaak gewoon een fotootje van zoiets, dat lukt vaak beter! Ideetje? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk toch die knutsels die ze voor je gemaakt hebben. Je bent lekker in het zonnetje gezet.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tekeningen zijn de meest fantastische geschenken om te krijgen! En er "vormoedurdag" op geschreven. Hartstikke knap als je nog maar in groep 1 zit. Jouw Moederdag was geslaagd.
  Lieve groet ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief, daar heeft Laura vast haar uiterste best op gedaan, daar krijg je als Oma zijnde een warm gevoel van hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba wat ontzettend leuk zeg. Zeker krijg je warm van,echt wel. Hier ook gezellig geweest heerlijk gegeten. Had een olijftonatenen anjovis quiche gemaakt. En eigengemaakte hamburgers en sla erbij toe meloen , mango en ijs. We starten week 20 op
  Fijne maandag groetjes 👍🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je het toch nog gevierd hebt en leuke presentjes kreeg.
  Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent weer goed verwent dus. Daar was het dan ook moederdag voor. Leuk die tekening. Die is met liefde voor oma gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alleen al dat ze er zijn kleurt de dag.
  Wat mooi zo'n tekening die is met aandacht gemaakt.

  Wat leuk voor je Haba.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba moet je niet van tevoren afspraak maken iv de tijd en duur je gaat zwemmen. Wat zal dat lekker zijn zeg lekker weer goed in bewegen je zal het wel merken denk ik dat je zolang niet heb gezwommen
  Dinsdag ik heb 10 uur belbeeldafspraak met longverpleegkundige en daarna komt vriendin hier voor de markt en lunch fijne dinsdag groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat lief dat je het allemaal in mappen bewaart!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...