dinsdag, mei 12

Tja. . .

Doordat ik al tijden in huis en tuin blijf, met af en toe naar de super (ik moet ook eten natuurlijk) beleef ik niet veel bijzonders waar ik hier iets over kan opschrijven.
Natuurlijk krijg ik wel elke dag een paar telefoontjes van de kinderen die ook veel thuis werken. En eens per week van mijn zus, maar mijn zus en haar man zijn ook niet meer piep, dus die beleven ook niet veel om over te schrijven. Ik zal blij zijn wanneer alles weer de gewone gang van zaken zal hebben, maar misschien laat dat nog een tijd op zich wachten. Ik zal dus maar weer eens een knutsel neerzetten, dan is er toch wat nieuws te zien hier. De golfslag is een foto die ik zelf maakte en het zeemeerminnetje komt uit een lesje van vroeger.10 opmerkingen:

 1. Tja, het duurt wél lang hè?, dan komen de muren op je af.
  Gelukkig dat je elke dag telefoon krijgt, even bijpraten.
  Dit heb je heel mooi "geknutseld" hoor.
  De foto met de golfslag is spectaculair.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En zo blijf je ook nog even bezig. Ik vind de ontstane rust wel fijn overigens. Ik hoef al die drukte niet meer, ook niet van toeristen die het Heuvelland hier onveilig maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie knutsel...!Ja, soms zitten er een paar saaie dagen tussen, maar over het algemeen valt het reuze mee, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och.. we kunnen nog naar buiten.. en daar is genoeg te zien en te beleven! ;-)
  Maar het is een mooi werkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja haba, het kan nog wel even aanlopen hé...
  gekke tijd vind ik het,
  mooi tijd om te knutselen daar ben je erg goed in vind ik

  dikke knuffel
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pfff. Sinds de lockdown zijn we ruim acht weken verder. Ik ben nu wel weer aan een normaal leven toe. Wat eens de normaalste zaak van de wereld bleek, is nu ineens bijzonder. Maar we houden vol!
  Mooie knutsel. Volgens mij heb ik deze weleens eerder gezien...
  Lieve groet ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Soms maak je misschien niet zo veel mee, maar je kunt dan nog wel wat schrijven over hoe je je voelt, wat je moet poes meemaakt of wat je in de tuin ziet... ;-) Maar een knutsel kan natuurlijk ook nog.

  Love As always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 8. jezelf vermaken... en dat gedurende zo'n lange tijd... is ook wel erg moeilijk soms he... hou je haaks hoor Haba

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba ja zag gisteten op tv over zwembaden.En over thuis werkende Nu vroeg ik me af elke keer maar over thuiswerkers en kinderen thuis.En nu gaan ze of hele of halve dagen en niet elke dagen. Je hoort niemand over die niet maar buitenhuis werkende ouders.En bij ons word werkdruk steeds hoger maar goed mag niet klagen ik heb werk m,aar voel mijn spieren behoorlijk moet nog even wachten op mij n beurt voor de fysio . Maar goed Je heb weer een prachtige werkstuk neer gezet wat een lief gezichtje zeg . Vind de kleuren ook heel erg mooi. Ik zeg fijne woensdag groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik denk niet dat het snel over zal zijn, al zullen veel mensen de versoepelingen aangrijpen om weer normaal gedrag te vertonen. Ik maak ook niet alle dag spannende dingen mee maar vooralsnog vind ik dat erg welkom.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...