vrijdag, mei 15

Een leuk gebaar

Begin deze week ontving ik een kaartje van burgemeester en wethouders, wat een leuk gebaar vanuit de gemeente, ik kan dat best waarderen.


Dat is als alleen wonend mens tijdens de quarantaine toch een vrolijk opkikkertje vanuit de gemeente.

15 opmerkingen:

 1. Ah, ze letten dan ook wel een beetje op de alleenstaande mens. HEt is ook wel een hele opgaaf, zo alleen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi gebaar van de gemeente, toch iets om blij van te worden hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kan me voorstellen dat je daar een opkikker van kreeg. Er wordt ook daar aan je gedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is leuk, fijn dat er ook vanuit overheidswege aan je gedacht wordt...!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is goed dat ze aan hun inwoners denken. En jij weet dat weer mooi te waarderen.

  Love As Always
  di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba dat is zeker super mooi gebaar ja,want ik zou niet weten hoe je voelt. Ik ben zo blij dat ik werk heel veel menen begrijpen he niet ik zeg ."Joh man thuis 24 for 7 bij elkaar zijn niet weg kunnen nee niks voor mij,dan de vraag van en straks dan Maak niet uit kan ik staan waar ik wil en op visite gaan plus daar heeft Jaap heel veel tedoen hier niet". Dus ik ben enorm blij dat ik nog werken kan doe het ook graag.
  Over waardering .Dat kregen we woensdag en gisteren te horen op ons werk .Dat dubbel zoveel werk doen maar met meer als de helft mensen dat baas enorm trots is op ons
  O ja koffiecorner is leeg gestript alleen de bar staat leeg Heb gisteren alle glazen kopjes enz ingepakt .Er staat nu fietsen te verkoop.Raar hoor 8 en half jaar opgebouwd gisteren afgebouwd. Ze vroegen of ik het wou doen of??? Ja graag tis mijn ding .
  Maar goed dat is realiteit straks boodschappen doen eerst ff tanken en dan manicure voordat mijn nagels weer dunne velltjes zijn fijne zaterdag groetjes
  O ja begrijp over zwemmen nee koud water is slecht voor ons

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba
  Wat een mooi gebaar
  Wij zijn hier ook al 2 keer verrast met een bosje bloemen van de VE
  Wens je een heel mooi weekend
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart heb je gekregen. Vrolijke kaart is dit. Fijne weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Haba, dankjewel voor je bezoekjes, en je geduld met mij. Het gaat allemaal maar langzaam hier. Ik ben blij dat ik hier net op tijd weer langskom om je onderste logjes te zien!

  Ik vind je gedichtje hieronder heel mooi, en het totaalplaatje heel sfeervol. Dat is eeuwige liefde hè, een thema dat me altijd raakt.

  Je 5 mei-logje is prachtig. Dat gedicht van Vroman! Ik verbaas mezelf er ook ieder jaar weer over dat ik weer naar documentaires (en films) kijk, met aspekten van de oorlog die ik niet kende, of juist al veel vaker heb gezien of gelezen.

  Jouw verhaal over je ouders is heel herkenbaar voor me. Mijn ouders deden samen ook vanalles in het verzet, mijn moeder was toen 14-19 jaar. Ze hadden elkaar op het werk, het distributiekantoor ontmoet. Er is in ons centrum een tijdelijk monument neergezet met de foto's van alle dorpsgenoten (en betrokkenen zoals soldaten) die zijn omgekomen in die jaren; het had weinig gescheeld of mijn ouders zouden daar tussen hebben gestaan. Op een dag kreeg een nsb-er een koerier te pakken die o.a. een lijst van verzetsleden bij zich had! Maar verdraaid, hij had een moment van inzicht toen hij allemaal bekenden uit de omgeving zag staan: een pastoor, een meester, de helft van de medewerkers van het distributiekantoor, buren... Die zouden natuurlijk allemaal worden opgepakt en waarschijnlijk vermoord.

  Misschien alleen omdat hij begreep dat hij echt het hele dorp tegen zich zou krijgen, maar hij heeft de lijst ijskoud in een open vuur gegooid. En vandaar dat ik er nu ben :)

  Het waren vreemde tijden hè; ik kan het me niet echt voorstellen. Maar jij hebt de oorlog dus zelf ook meegemaakt? Of alleen je zus.
  In ieder geval, een mooie zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba was raar weer zaterdag . toen manicure klaar was heb ik kort rondje gelopen was best lekker weer en ff snel stadje in. Pdf werd al aardig druk was voor de meeste een uitje. Iiest echt wat kopen gedaan en meteen hup naar huis. Was later in de middag handhavers op overdekt winkelcentrum af te sluiten te druk. Men wil het niet het niet begrijpen lijk wel
  Oky ik zeg fijne zondag .
  Word een hammetje en asperges vanavond.groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk gebaar.
  het is ook nog eens een mooie kaart.

  Mooie ZONdag. en groetjes,
  Hilly

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja jammer hè dat we zo ver van elkaar wonen. Had zeker je opgezocht. En jij bij mij met heerlijke lunch

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nou joh Haba, wat ontzettend attent !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ahhh dat vind ik écht tof Haba,
  ja een kaartje kan j e zó goed doen hé
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...