dinsdag, juli 28

Smakelijk

Dit jaar gaat het niet goed met mijn stokrozen, ze worden aangevreten, maar ik zie er geen beestjes op rondwandelen, zouden het nachtelijke insecten zijn vraag ik me dan af. Ik zie ze nergens, maar ach ik zal ze maar smakelijk eten wensen, ik ga toch geen gif spuiten daar hou ik niet van.9 opmerkingen:

 1. Hier wil het dit jaar ook niet zo lukken met de stokrozen. Geen idee, wellicht niet warm genoeg geweest of te droog in het begin...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mogge Haba
  Wie weet zijn het slakken, die houden wel van een groen blaadje en laten zich meestal niet zien.
  Maar die eten van het blad niet van de bloem volgens mij...
  De een zijn brood is een ander zijn dood.
  Groetjes en fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa.. hier in de tuin ook mysterieuze vraat.. geen flauw idee wat het is. Zonde wel van je stokrozen.. zo'n mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja haba dat zijn die kleine snuitkevertjes, je kunt ze "bijna"niet zien zoek maar eens rond de knoppen en de zaadlijsten, amper een lucifer dik en daar in lengte een tiende van, zó klein :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, die ongenode gasten zijn niet leuk.
  Hopelijk laten ze toch nog wat moois staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Owh.. dat is wel jammer. misschien een natuurlijke bestrijder. Sinds ik afrikanen bij mijn rozen heb staan, heb ik geen last van luizen meer gehad.

  Love As Always
  di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedemorgen Haba dat niet is zeker jammer. Dan zeker hopen lekker was 😃. Anders is voor niks geweest. Ik had maand geleden zonnebloem gekocht die was op 1 avond kapot gevreten,verdenk aan 🐌 slak . Woensdag voor jou oppasdag voor mij werkdag fijne woensdag 👍groetjes 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het kan ook een ziekte zijn, of te veel vocht. of een schimmel. Soms is het gissen naar de oorzaak. Jammer is het wel, maar zo gaat het met planten.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...