zaterdag, november 21

Rare dromen

 Iedereen droomt , ik ook, maar meestal weet ik niet meer wat ik heb gedroomd. Nu vanochtend wel, misschien omdat het zo raar was.

Gisteren moest mijn auto naar de garage voor een beurt en de apk, dat is geen droom maar dat is gewoon een feit. Nu is sinds ik mijn autootje kocht het stuur iets scheef op de stuurstang geplaatst, en na al die tijd was ik er ook aan gewend, ik kijk niet naar mijn stuur als ik rijd en na een tijdje viel dat me ook niet meer op. Met alle beurten die het autootje al heeft gehad, heeft men daar ook niets aan gedaan of iets over gezegd. Nu breng ik normaal gesproken de auto  's ochtends naar de garage en als hij klaar is, dan zet men hem weer op de oprit bij mij thuis en gooit de sleutel door de brievenbus. Nu was ik thuis toen de auto weer op de oprit was gezet, en ik liep naar de monteur toe om de sleutel in ontvangst te nemen, zodat hij niet meer om het huis heen naar de voorkant hoefde te lopen.

 Er waren geen bijzonderheden zei hij toen hij me de sleutel overhandigde, wel was het stuur nu recht geplaatst, na al die tijd kon het dus wel. Nu droomde ik vannacht dat ik met de auto naar Hulst moest. Toen ik daar was aangekomen, zette ik hem op de parkeerplaats in één van de bastions, en stapte uit. Toen pas (in mijn droom dus) merkte ik dat het stuur niet recht stond, maar naar rechts in de auto was verplaatst.  Zo zie je hoe vreemd een droom kan zijn, het idee dat je een flink aantal km's aflegt en dan niet zou merken dat je stuur en jijzelf dus , opeens aan de rechterkant van je auto zit. Tja dromen zijn bedrog, dat weet iedereen, maar hoe ik dan zo iets idioots droom , denk ik dat ik er eens een dromenuitlegger bij zou moeten halen. Nou ja dat heeft ook weinig zin neem ik aan.


21 opmerkingen:

 1. mogge Haba
  dus jaren vond men het niet de moeite waard om er iets aan te doen , en plots wel
  en jij droomt dat je naar Hulst rijd in een Engelse auto hihi

  ja mooie muurschilderingen hé , hoe het zit met die kat weet ik niet
  fijn weekend groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dromen kunnen soms heel vreemd zijn, een enkele keer vindt je het jammer al wakker te zijn geworden, omdat het zo'n fijne droom was.
  Eigenlijk best wel vreemd dat het stuur scheef zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dromen zijn altijd een stukje verwerking.. van iets wat je hebt meegemaakt en daardoorheen verweven dingen die je ervan denkt of dacht. En als ze na pas zó'n lange tijd dat stuur eindelijk recht gezet hebben, vond je dat vast absurd.. en dat komt er in een droom dan zó uit. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mens kan heel wat verzinnen in zijn dromen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In dromen kan alles. En dat is ook wel prettig soms. het is een mooi verwerkingsproces van dingen waarvan we soms niet eens weten dat we het moeten verwerken.

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Haba 🤭😆😆😆😆wel handig als ja naar Engeland gaat . Maar je bent veilig aangekomen en veilig weer thuis gekomen . Ships waar gaat mg je ook alweer heen naar iemands verjaardag oom er op terug. Vaat een hele fijne zondag 👍 groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat alles weer in orde is, en je weer goed en veilig de weg op kan...!
  Fijne zondag Haba.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De vertaling naar de droom toe is best grappig. Van een scheefstaand stuur wat recht gezet wordt naar een geheel verplaats stuur. Bijzonder. Merkte je dat in je droom niet bij het instappen al? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee , dat is het vreemde, pas bij het parkeren had ik dat in de gaten :)

   Verwijderen
 9. Gelukkig is dan opgelost. Weer fijn dat weer in orde is gekomen met je auto. Auto kun jij niet zonder. Wel makkelijk. Dromen kunnen wat verzinnen hé...... Nog fijne zondag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. :-) grappig hoe iets je bezig kan houden haba,
  dromen zijn verwerkingen maar j e maakt ook wel leuke dingen mee hé, gelukkig was het geen nachtmerrie
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig was het een droom.
  Nu weer wennen aan een recht stuur. Hans

  @ Vandaag een update op mijn logje.
  Ga weer proberen je regelmatig te bezoeken, mis gewoon de gezelligheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Soms snap je niets van dromen.
  Auto weer oke Haba.

  Groet en fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dromen zijn bedrog...maar goed ook anders had je nu een engelse auto...
  Niet handig hier in ons kleine kikkerlandje
  Groetjes en een fijne week

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je auto is weer gekeurd, fijn! Apart hoe iets je bezig kan houden.
  Dromen zijn er om je dagelijkse gebeurtenis te verwerken. Maar tegelijkertijd kan in dromen alles.
  Zo droomde ik vlak voor mijn trouwdag dat Joris op de dag zelf niet kwam opdagen. Het gekke was dat ik dat in mijn droom heel gewoon vond.
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goedemorgen Haba nog vreemde dromen gehad?😲😂🤭 Starten week 48 op gaat al snel naar einde van jaar. Maar eerst donderdag naar de implantaloog kijk er zo niet naar uit
  O ja ook wil men dinsdag foto van mijn 2 borstjes maken ook zoiets van oeps auw. Maar daar ga ik liever heen dan implantaloog 🤭. Wens je fijne maandag toe ga je al 🏊? Groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hier was het de man en oudste dochter...prachtig om te zien hoe ze samen genoten...laatste keer was 10 jaar terug nog een keer samen.
  Wij op afstand meegenieten.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ha die Haba
  we hadden een heel fijne dag , ik hoop nu dat de foto's en filmpje wat gelukt zijn 😁
  rustige avond groet

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Maar goed dat het soms dromen zijn maar de auto
  is weer top en daar gaat het om.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Goedemorgen Haba vandaag om 12 uur naar pletteplet. Gisteravond nog met Monique geappt . Ze gaat snel achteruit er is bed rolstoel besteld bes in woonkamer. Man heeft al zorgverlof. Hoop volgende week dinsdag langs kan komen. Nu markt en na half 1 komt kennis bij me lunchen.ipv uit lunchen. Fijne dag bij de diertjes groetjes 🙋

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...