dinsdag, april 23

Dronken?

Ik wilde gister een brief op de post doen, ja ik schrijf nog wel kaartjes en zo af en toe een brief. Het is toch nog steeds leuk om een brief te ontvangen al wordt tegenwoordig vaak een mail gestuurd. Nu vind ik mail iets voor korte mededelingen en een brief voor een gezellig stuk tekst die je graag nog eens een keer overleest.
Nou ja ik wilde dus die brief in de enige brievenbus die wij op het dorp hebben gooien. Nu stond ik daar en er was alleen een verbogen metalen frame te zien. Een (toerist? ) auto had de brievenbus met de straat gelijk gemaakt. Ik steek het maar op een toerist, omdat de inwoners weten dat die bus daar op de stoeprand staat en die dus niet zo snel omver zullen rijden. Misschien wel als er teveel bier heeft gevloeid, tja, ik was er niet bij dus. . .

Gelukkig staat er in de supermarkt ook nog een bak waarin je post kunt gooien, dus ik moest wachten tot vandaag (de winkel was gister maar een uurtje open wegens 2e paasdag)  om daar mijn brief te brengen. Hopelijk is de brief nog op tijd, hij was met een kaartje erbij voor de verjaardag van iemand die de 24ste jarig is en als die te laat komt , is het zo mosterd na de maaltijd , beter even te vroeg. Maar ach ik bel ook altijd nog even, dus ik zal het wel horen.

11 opmerkingen:

 1. Tja..... boem is ho, zeggen we dan.
  Hopelijk komt er snel weer een nieuwe brievenbus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Brieven en kaartjes is leuk om te sturen. Bij ons is helemaal geen brievenbus meer in de buurt. Hebben allemaal weggehaald. Schande....Helemaal weg uit de wijk. Niemand zegt in de buurt ervan. Tegenwoordig doen via internet. Dit vind ik niet persoonlijk. Nou kom jij daar brievenbus is mallemoer zeg door de aanrijding. Maar wel stoep gemaakt. Dat scheelt wel. Zeker dronken geweest. Gelukkig kon je bij supermarkt waar bak in kan gooien. Nooit geweten. Hopelijk komt nog goed aan Haba. Fijne avond.Morgen fijne op pasdag gewenst bij Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach wat ben jij toch ook een lieverd hé:-)
  ze zullen het zeker waarderen Haba,
  ik heb wel eens per ongeluk stukken gemaakt door achteruit gas te geven ipv vooruit :-) zonder een druppel drank hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is de post van vroeger niet meer toen op ieder hoek een brievenbus stond. Maar ik mag niet klagen, ik stuur zelden of nooit post.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kaartjes, dan doen niet veel mensen meer. Tegenwoordig is het een mail of een berichtje via de telefoon. Wel leuk om een kaart te krijgen.

  love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen dus je had gelijk een wandeling erbij Haba
  Hier verdwijnen er gewoon veel
  Dus ik stuur wel maar via greetz een kaart Gisteravond nog een gedaan.
  Ik ga verlopig elke dag werken begin als kan 11 uur of 12 uur. En als 5 uur iemand is dan tot 6 uur of naar huis. Anoeska zal nog een tijdje duren eer ze uit ziektewet is.Dus heb ik het zo geregeld.Leidinggevende was mij enorm dankbaar hij zag al koffiecorner steeds dicht moest doen.Ach zo help je gewoon toch
  Ik wens je een fijne hele dag met Laura toe groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als een kaart te laat maar wel aankomt is dat toch ook niet zo heel erg? Het is de gedachte die achter de kaart zit die telt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen Haba dus je was gisteren ineens plons vrij hahahha.En nog wat bijzonders gedaan op je vrije dag???
  Oky vandaag wel oppas op Kleine meid??
  Ik ga vandaag en morgen om half 12 beginnen zal vreemd zijn maar goed ik moet eerst naar de fysio half 9 en morgen wil ik eerst boodschappen doen.
  De andere die ik moest inwerken is weg dat ging echt niet .De bedoeling was dat ze ook zelfstandig kon werken maar nee dat zou nooit lukken. En besloten dat zij het niet gaat worden.
  Goed fijne donderdag met Aiva groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goedemorgen Haba en hoe was het bij Aiva gisteren of had je vrije dag???
  Vandaag zwemmen en boodschappen doen ik ga uurtje of 8 al boodschappen doen voor de drukte begint half 12 naar werk maar als goed is niemand ziek mag ik om 5 uur naar huis
  Plannen voor de feestdagen hier begint het vanavond al al ga ik er nooit heen
  Fijne koninsweekend

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba

  Hier hebben ze een heleboel brievenbussen weg gehaald
  Gelukkig staat er hier één tegenover het appartement
  Hoef dus niet ver meer te lopen
  Fijne Koningsdag
  Liefs Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba hopelijk niet ziek????
  Het is helaas niet zo prachtige weer maar goed ik geniet van dag vrij en morgen ook Maandag week van veel werken
  Heb je wat afgesproken voor vandaag??? Fijne koningsdag

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...