zondag, april 5

Genieten

Wat is het de laatste dagen toch heerlijk weer, jammer dat die corona de mensen beperkt in veel dingen. Ik ben blij dat ik een tuin heb waar ik heerlijk in kan zitten en genieten van de bloemen en de bloesems die er nu hun schoonheid laten zien.
Ik heb even rondgelopen om verschillende bloeiende zaken in mijn tuin vast te leggen, zo kunnen jullie er ook wat van zien.


                                            De morel staat te pronken met witte bloesem


                         Tegen de muur heb ik een paar potten hangen vol vrolijke viooltjes.

                                                    De judaspenning staat in bloei.


    De forsythia en de 'nep'hulst, ik weet niet hoe deze plant in het echt heet, zijn vrolijk geel.

                                                        De ribes is bijna uitgebloeid.

       Nog een verdwaald bloempje van de blauwe druifjes die ik nooit zelf daar heb gezet.


Als ik dan binnenkom zie ik de tulpen die ik gister kreeg van mijn zoon en schoondochter, ze kwamen niet binnen  en de kleine meid zat in haar zitje in de auto, maar ik heb ze alle drie weer in levende lijve kunnen zien en even, op veilige afstand, met elkaar kunnen spreken, toch iets anders dan via de telefoon          En als slot nog een takje van de morel dat zo mooi afsteekt tegen de blauwe lucht


13 opmerkingen:

 1. Da's mahonia, die nephulst hehe.. je hebt al veel bloeiends in je tuin zeg.. hier is het nog niet veel, maar we hebben de tuin dan ook een beetje verwaarloosd de laatste jaren.
  Fijn dat je je familie weer eens zag.. zo kan het dus ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt dat je ons laat meegenieten van al het moois in jou tuin hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haba wat heerlijk grote tuin heb je. Hier maar klein maar goed we kunnen er in zitten en bbqen. Bjorn is er ook die zit maar weken in appertement. Weet je ik was weer even bij Clemens zag jij ook maaak me toch beetje zorgen. Meteen komt Rianne baar boven. Hoop we snel wat krijgen te horen๐Ÿค”fijne zondag verder

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie voorjaarsblommekes, fijn dat je toch even de grote en kleine kids gezien hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb me vandaag netjes aan de regels gehouden door in en om het huis te zijn. Gelukkig is er in de tuin genoeg te doen hier. Dus dat komt wel goed Nu weer wachten totdat de groene container geleegd wordt.

  Love As always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja Haba de natuur ziet er weer prachtig uit. Naast ons huis staan krentenboompjes prachtig in bloei en de kastanjeboom wordt met de dag groenen. Groetjes geniet nog van het mooie weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtig Haba, jij zet jezelf zo wel in de bloemetjes,
  erg mooi, fijn dat je zo van je tuin kunt genieten,
  ik ook, als het een beetje rustig is in de buurt, en dat was vandaag niet,
  Lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Genieten van alle fleur en kleur in je tuin. Zo fijn dat je niet 12-hoog op een flat woont. We prijzen ons rijk. Vandaag hommels, bijen en vlinders gezien. Wel toevallig dat het sinds de ophokplicht mooi weer is.
  Lieve groet ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan ook de tuin in en heb daar werk genoeg, maar liever zou ik ook mijn kleindochter in de armen nemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goedemorgen Haba starten week 15 op. Vandaag is neef Job jarig
  Ik wens je fijne maandag ๐Ÿ‘ toe Groetjes ๐Ÿ™‹

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja wij zijn ook blij met onze tuin achter. Als we die toch niet hadden was het een stuk minder. Vandaag kan ik ook weer met een gerust hart naar het water denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goedemorgen Haba ja ga maar nog niet de zee in hahaha. Al zijn er mensen die het hele jaar doen. Vandaag marktdag eerst mijn rondje doen en dam douchen enz. Markt staat alleen etenswaren.
  Nu kwam ik achter meeste zomerkleding in Frankrijk hangen, dat is balen haaha. Ook de winkels kledingwinkels hier veel dicht zijn. Zal vaker bij ons even kijken. Ik wens je een fijne dinsdag Groetjes ๐Ÿ™‹

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...