zondag, augustus 2

Zaterdag

Gisteren ben ik even heen en weer naar De Bilt gereden om de verjaardag van mijn zwager te vieren. Altijd gezellig en voor de drukte in het verkeer, reed ik zelf de goede kant op. In de ochtend weg van de zee, waar aan de andere zijde van de weg al veel drukte richting zee en strand was, en 's avonds was de situatie omgekeerd. Dus geen last van files gehad.
We hebben met zijn allen lekker buiten gezeten onder het zonnescherm, in de zon zou het te warm zijn geweest. Zo heb ik ook het nieuwste lid van de familie (vriendin van hun kleinzoon) ontmoet, ja haar kinderen zijn ouder dan die van mij, dus haar kleinkinderen ook. Zij is dan ook negen jaar ouder dan ondergetekende, toch kunnen we het samen heel goed vinden gelukkig.
Eerst nog even aan de koffie met taart, bij de lunch lekker broodjes en voor de avond was er een koud buffet besteld en dat zag er allemaal ook heerlijk uit. Daar heb ik nog een foto van gemaakt.

Het was ook heerlijk en ik heb van de hele dag genoten. Na het eten ben ik weer in mijn auto gestapt en weer naar huis gereden, waar Molly al vol ongeduld op haar avondeten zat te wachten. Tja die vond natuurlijk dat haar personeel veel te laat terug was om haar maaltijd te verzorgen ;)
Ik wens jullie allen een fijne zondag vandaag.

17 opmerkingen:

 1. Mjam! ziet er inderdaad goed uit!
  Ik heb vandaag de eerste verjaardag in coronatijd.. een nichtje die haar verjaardag in timeslots van een uur viert.. veiligheid voor alles en zo kon ze de anderhalve meter afstandsregel waarborgen. Zij woont op een flatje dus ze heeft geen tuin, maar wรฉl een klein dakterras. Ben al eens benieuwd wie er net als wij om 12 uur komen.. weer eens andere gezichten zien lijkt me erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wouw dat ziet overheerlijk uit allemaal. En iedereen ontmoet en bijgekleurd . Altijd fijn en leuk.fijne zondag ๐Ÿ‘ lekker nagenieten ๐Ÿ‘ groetjes ๐Ÿ™‹

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je zo genoten hebt hoor, dan kan je er weer even tegen hรจ?
  Dat koud buffet, ziet er schandalig lekker uit hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij moet het nog een weekje duren voordat ik de eerste verjaardag op gepaste wijze ga vieren. Een zwager wordt 75 en heeft een corona geschite ruimte gevonden om het te vieren. Ik hoop dat ik er net als jij, ook van kan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi eindje rijden toch elke keer weer. Bij de oudste kleinkind en de jongste van mijn moeder zit 21 jaar verschil. Het oudste kleinkind heeft net een baby.. de jongste wordt vandaag 9 ;-)

  Love As Always
  Di mario

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd nog met je zwager...lekker hoor al dat eten.
  Ja als je de verkeerde kant op rijd dan zie je veel zeegangers...die allemaal met deze hitte hutje mutje op het strand willen liggen hihi
  Zit ik liever in mijn eigen tuintje en genieten
  Groetjes en fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd met je zwager.
  Een goede band met elkaar is belangrijk. Hans

  @ Ik probeer de draad weer op te pakken, mis de gezelligheid van de weblog enorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier kunnen ze gelukkig ook allemaal goed door een deur ๐Ÿ˜†
  Dat tongbijten komt me bekend voor ๐Ÿ˜
  Och ze hoeven niet de beste vrienden te zijn (3 schoonzonen) als ze het maar gezellig houden. Mooi voorbeeld is een voetbalwedstrijd kijken met 1 psv, ajax en nac fan en toch samen op de bank zitten
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat ziet er zeker lekker uit
  had je niet een zakje vol mee kunnen nemen voor Molly :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zal vast gezellig zijn geweest Haba.
  Ik heb nog geen verjaardag meer gevierd sinds de coronatijd.

  Ik ben deze maand jarig, weer nog niet hoe ik het aanpak...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goedemorgen Haba starten week 32 op. De week dat ik woensdag vrij ben . Zal nog enorm benauwd warm zijn op mijn werk. Zo jammer die hitte niet weg kan. Ik zeg zwemse ๐ŸŠ straks fijne maandag groetjes ๐Ÿ™‹

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, dat is toch wel weer gezellig, zeker als het goed geregeld is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, het was Zeeland in een drukte van jewelste. Zelfs hier op het dorp was het druk. LEkker hoor als je dan zonder files heen en weer kunt rijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mogge Haba
  er viel net een buitje regen :)
  ik heb de wandeling voor morgen staan , de mooiste dag deze week
  ik wens je veel zwemplezier
  fijne maandag groet

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goedemorgen Haba ja hier in huis ook lekker koel maar wel benauwd door de regen en toch warm. Dat merk ik met mijn astma erg.Net zo op mijn werk daar blijft die warmte ontzettend lang hangen als ik klaar ben met uurtje stofzuigen kan ik me meteen gaan opfrissen.
  Vandaag eerst fysio daarna oogarts voor mijn probleem ogen Dan lekker even mijn kaas halen en wat eten van de markt En vanmiddag naar mijn vriendin hier in Purmerend Dus fijne dag
  Jij bent nog vrij van de katjes?? Fijne dinsdag

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Daar zal je inderdaad wel van hebben genoten maar ook om weer iedereen te mogen begroeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goedemorgen Haba heb je wat leuks gisteren heb je gemist
  Ik ga vandaag wat leuks doen ipv van werken lekker erop uit naar mijn vriendin in Weert
  Wens je fijne woensdag toe hoe is met dochter en fam????
  groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk weekend

 Afgelopen weekend was ik met de kinderen en kleinkinderen een weekendje in een huisje van 'Centerparks'  die kennen jullie vast ook...